Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm, de azért ez még messze áll a profitól.
Viszont a megemelt puffer, illetve a hatalmas toroid megadja hátterét a dinamikának. Nem esik össze a tápegység úgy sem, hogy +-78V helyett csak 2X68V van.
Remek, a mechanikai megoldás külön nagyon tetszik, hogy egy kompakt egységet képez az egész cájg. A hőmérő -> uC közt lévő elektronika érdekelne, hogy mivel oldottad meg, illetve a hőmérő abszolut pontosságát a működési tartományban hogyan határoztad meg (magyarul hogyan kalibráltad)? A szabályzó dinamikus viselkedését tesztelted (beállás, túllövés, állandósult lengés)?
Ha keltetőben lesz, akkor a magas páratartalom nem fog gondot okozni az áramkörön?
Szerintem a tied is profi
Köszönöm.
Igazán köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Szia!
Nem lesz kevés az a pár szem lyuk körben, nem biztos hogy jó ez a fém dizájn, a gyáriakat sem hiába csinálják műanyagból, ez egy plusz tömeg ami nagyon nehezen hűl vagy melegszik, és a vezérlőt fasányosan bezavarja, de majd teszteléskor kiderül. Én műanyag csőből szoktam csinálni, de nekem a fűtés része nagyon bevált, nagyon sokat csináltam már belőle. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2015
Nagyon szép kis generátor ! Szerintem koszinuszt is tud.
(I)gen. Mint mindíg óra...
Amindenségit
Ez nagyon szép. Miféle cső ez? Nixie, numitron?
Éreztem
![]() Ez a tavaszi óra bugzás ![]() Nálam is készülődik valami, egyelőre még az UV alatt szilárdul a védőréteg, de lassan összeáll a kép ![]() Vajon mi lesz? (Nem ér megnézni a feliratot)
Ez a cső a Burroughs B-7971 utáni sóvárgásom manifesztációja
Valóban egy "cájg" mivel éthordóból készült
Egy Ds1820digitális hőszenzor és egy Pic16f628 kontroller végzi a mérést,szabályzást melynek forrása is publikus.Én egyszerűen a hőszenzort próbálom a legmegfelelőbb helyre tenni.
Az elektronika külön dobozban van ott nincs pára csak a fűtés és a venti kap a párából de azoknak kell bírni egy ideig.
Sikerült reprodukálni Attila86 forrasztóállomás ||-jét. Amilyen botrányosan ronda, annyira jó. Eddig vzolee állomását használtam, de sehogy se sikerült hőmérséklet kijelzést applikálnom rá. Vzolee állomása +/- 3 fokon belül tartja a hőmérsékletet, ez meg már +/- 2!
![]() (Vajon milyen sokra vihetném, ha nem hurkapálcával rögzíteném a nyákot?) Idézet: „egy Pic16f628 kontroller végzi a mérést,szabályzást melynek forrása is publikus” Hol található? Ez a glaci féle? A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2015
Készlettem a triakos fényerőszabályzóval. Mostmár minden szépen működik rajta.
Enyém is, pacsi! Ez a legjobb ebben az árkategóriában, nagyon szeretem.
Énis megvagyok vele elégedve. Csak mindíg vanbennem egy félsz, mikor mérek vele. Nehogy hazavágjam, mert nemjavítható. Hiába van alatta leválasztó.
Igen, én is így vagyok. Párszor már csináltam hülyeséget (földelt áramkörnél földtől eltérő potenciálra a föld csipesz), bírta!! Elnézést azoktól, akik ezt a beszélgetést nem ide kívánják.
IOsys működik, nem? Az a lényeg.
Amúgy csak a kijelző része mennyibe került anyagáron? Csak mert 1-2e huf-ért lehet kapni 3digites panelműszereket, én egy olyat hangoltam át.Forrasztóállomás II Egyébként a bele nem volt meg a számítógép tápnak hogy trafót használtál? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Viszont a megemelt puffer, illetve a hatalmas toroid megadja hátterét a dinamikának. Nem esik össze a tápegység úgy sem, hogy +-78V helyett csak 2X68V van.