Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » siemens headset
Témaindító: kicsi_huszar, idő: Márc 28, 2006
Témakörök:
Helló!
Szóval egy tipikus költői kérdés. Nincs valakinek kapcsolási rajza Siemens HHS-550-es típusú headsethez? Ez amúgy az SX1-es sztereó headsetje, és szeretnék hagyományos fülhallgatót kötni rá, csak túlságosan szétszedtem, és nem bírom megcsinálni. Gugli nem segített nekem, csak lábkiosztást találtam, de ha rákötöm a bal hangra a bal hangot, jobb hangra a jobb hangot, földre meg a földet, nem megy. Volt rajta eredetileg pár kis kábel beforrasztva, sok eszemmel leszedtem, aztán mist nem bírom beindítani. A legtöbb amit elértem, hogy "Nem támogatott tartozék!" Légyszi segítsetek, fontos lenne. Előre is köszi.
Hát segíteni nem sokat tudok. Nekem Nokiám van HDS-3-as headsettel. Én is rákötöttem simán a lábkiosztás alapján a fülest, de meg sem nyikkant, aztán szétszedtem a headsetet, és van egy apró IC benne. A nélkül nem megy. Valami jelet nyomtott ki az egyik lábra onnan tudta, hogy a headset be van dugva. Valószínűleg neked is ez lehet a gond.
ebben ic nincs, pár láb volt rövidre zárva, de nem tudom melyikek és hogy
Az sx1 headset hasonló a c55 headsetjéhez?
Mert asszem nekem van a a c55-höz valami füles rajzom. Az sx1 melyik siemenshez hasonlít? Illetve a fülest még melyik telohoz lehet használni?
az sx1es megy a c55-ös headsettel, de csak monoként. Pont az lenne a lényeg, hogy elvileg sztereó a telefon, de nem tudom kihasználni. Meg mekkora poén lenne a jól bevált mikrofonos fülessel telefonálni...
bocs de nem akartam uj témát nyittni én motorola L6 hoz szertetnék headsetet építeni nem kell feltétlenül headset csak zenét tudjak hallgatni
válaszokat előre is kösz
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem remélem nem leszek offtopic. Hozzájutottam egy AEP421SSEC samsung headset-hez. Erre szeretném rátenni a saját headset-em végét mert bár hasonló a kettő de a samsungé pont annyival nagyobb hogy ne legyen jó. A rárakni kívánt vég, az iPhone klónjához (az olcso kínai furcsaság) mellékelt headset csatlakozója. Na én gondolván hogy szétszedem és a hasonló színű kábeleket összekacsolom nekiálltam. Azonban a klón csatlakozjához 4 kábel tartozik (zöld-sárga;ké-piros), a samsungból meg kijön 6 darab (fekete;kék;lila;fehér;zöld;piros). ez igen összezavart és most nem nagyon vágom hogy hogyan tovább. mind2-ben van mikrofon is, ezért még oké hogy a samsungban 6 van de a klón headsetben mért csak 4? rem tud valaki valamit mondani. Google nem foglalkozik iPhone klón-okkal |
Bejelentkezés
Hirdetés |