Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a gyors választ, ezen már eltudtam indulni.
Én csak 2 színcsíkot látok, az ellenállás nem lehet !
Meg is találtam...
Szia tudnátok segíteni nekem mivel lehet helyettesíteni a STK-426 ic ? s.o.s
Szia, Azt nem tudom, de itt találtam. Üdv: Mike
Sziasztok!
Van egy alkatrészem, meg van az adatlapja is, de nem vagyok biztos a lábkiosztásban így jó ahogy a képeken jelöltem?
A középső a Vcc, de egyébként jó. A dokumentum 6-ik oldalán ugyanígy megtalálod a bekötési rajzot.
Köszönöm!
Néztem ott is, de elveszett a sok méret között... ![]()
Nekem van ilyen kivitelű diódám és kondenzátorom is.
Sziasztok! Ezt az ellenállást tudom helyettesíteni valamivel? Köszi.
Hány ohm-os volt? Ez egy nagyfeszültségű, kisimpedanciás ellenállás, úgyhogy akármilyennel nem helyettesíthető.
Szia! Sajna szétrobbant, úgyhogy az Ohm érték rejtély. Ami biztos, frekiváltóban volt, szerintem fékellenállás, marha drága, ráadàsul kettő ilyen volt benne. Szereintem 27 ohm. Üdv
Sziasztok!
Erről a csőről lenne szó Bővebben: Link . De hogy mire lehet ezt használni, fogalmam sincs. És gugli bácsi se volt nagyon segítőkész. Audióba lehet valami jót kezdeni vele? A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2014
Szia!
Adatlap. Felhang-oszcillátorokba ajánlják.
Sziasztok. Javítok egy mikrosütőt amiben tönkrement a tcdt1122g optocsatoló,sajnos nem találok ilyen alkatrész .A kaphatók közül melyikkel tudnám helyettesíteni. köszönöm
Szia!
A HQ-nál lehet kapni itt--> TCDT1122G Opto
Szia Köszönöm a gyors válaszodat,pedig ott is néztem de valahogy én nem találtam.mégegyszer köszönöm
Sziasztok!
A képen a fetek lábánál látható ellenállások milyen értékűek?
Próbáltad az itt fellelhető segédprogrammal megfejteni?!
![]()
Igen... de fehér ellenállás véget nem kaptam, multiméterrel meg 40KOhm-ot mérek rajta.
A négy fet előtt levő kicsi zöldek és szürkék.
Kiforrasztva mérted? Ha jól látom a színeket: P-P-Fek-A-Feh. 4-es szín (sárga) nem szerepel; kuka (vagy a multid). Mindegyiket mérted?
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2014
A zöld ellenállás ... sárga-lila-fekete-piros---barna
a szürke ellenűlés ... piros-piros-fekete-arany---fehér Jól látom? Elég gyér a kép.
Igen ezek a színek, a telefonom színhűsége annyira nem jó sajnos.... De a fényképező gép lemerült
A szürke az 22Ohm és 0,xx%
A zöld pedig 47kOhm és 1% |
Bejelentkezés
Hirdetés |