Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Őszintén?Nem nagyon szoktam.Csak amikor megunom a netet bekapcsolom hátha van valami érdekes.Aztán az előbb említett dolgok miatt gyorsan ki is kapcsolom..Filmeket is inkább gépen nézek azokat is jórészt németül.
Tudom, de ezt, illetve ezzel kapcsolatban a véleményemet nem írom ide a fórumra, nyílt fórum nem akarom, hogy bárkinek is problémája legyen belőle. Amúgy pedig hidd el, sokan nevetnek azon hogy valaki nem tud kijönni a hófúvásból. A legszebb öröm a káröröm. Persze nem mindenkinél.
![]()
Kedvencem, amikor két "felrobbantmeghaltelütötték" hír közé beraknak egy olyan "hírt" hogy kishörcsög született a fővárosi állatkertben. Meg a műsorvezető jó estét kíván, majd elmondja, miért nincs az. Többek közt például ezekért nem nézek TV-t.
Elhiszem.Tavaly télen nálunk is olyan volt hogy 2 napig se be se ki a faluból....még a hómaró is beborult az árokba....de túléltük.
Eme kijelentéseddel teljes mértékben egyetértek!!!
Szerencsére nem minden adó híradója ilyen.
Tudtam azért is írtam. Én is inkább bütykölök valamit. Ma mondjuk fát vágtam. Jobb ha több van a kamrában, hátha mégis esik a hó.
Tudom off téma de a mosogatód jó lett?Csak mert nem jeleztél hogy mi van vele...
A tévék nézettségre mennek, ez alapján kapják a pénzt. Biztosan többen nézik a katasztrófát, meg az egyéb primitív valóságsó féle Győz..e stb. műsorokat, mint amit mi néznénk.
A kereslethez igazodik a kínálat, mert úgy lesz nagyobb nézettség, ebből pénzük. Ez van, erre van nagy kereslet.
És mi maradunk műsor, azaz tévé nélkül, mert a többség igénye van kiszolgálva.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2014
Még nem foglalkoztam vele. Talán holnap. Le kell tesztelnem külön a szivattyút. Szemre újszerű. Nem kopott nem csapágyas. Majd beszámolok ha van fejlemény. Addig az asszony mosogat.
![]()
Bombázni kéne levelekkel a tévéadókat, mikor lesz ismeretterjesztő film mondjuk a vasútról? Érdekességek a madáretetésről, és vagy hasonló kérdésekkel. Persze kb. 70 ember nem tud egy ország lakossága ellen tenni, de ha egy órát sikerül értelmes filmet kicsikarni a tévétől az már haladás. Nem?
Persze! Vagy valami olyan tévésorozatot aminek van értelme nem úgy mint pl a vv nak.
Kétlem, hogy a többségé. Sokan azt nézik ami van. Régen egy majd nem olyan régen két adó volt, nem lehetett válogatni. Ma lehetne, de az pénzbe kerül és csak látszólagos a választék. Ugyanazt a műsort ismételgetik különböző csatornákon és nem is valami magas színvonalút. Bővebben nem fejtem ki, mert politika volna. De nem igazán van színvonalas választék.
A TV-re rá kell kötni egy médialejátszót vagy egy butább számítógépet és a téged érdeklő dolgokat megnézni pl. a YouTube-on, Vimeo-n stb. Esetleg a TV-ből kihúzni azt a kábelt, amelyiken jön a szenny. Nekem bevált.
Nekem az vált be, hogy talán 2-3 éve egyáltalán nem néztem tévét. Egyszer bent maradtam ebédkor a konyhában ahol ment a tévé. Nagyon gyorsan átcuccoltam az ebédemmel.
![]()
Rá lehet kötni a régebbi(katódsugárcsöves) TV re a PC-t?Hogyan?Van hozzá valami átalakító?
Ha van AV bemenete simán minden átalakító nélkül. Csak egy kábel kell.
A tévék nagyot fütyülnének leveleinkre, igaz ezt udvariasan tennék. Mai világ egyik legigazabb közmondása: "Pénz beszél, kutya ugat". Őnekik a több pénzt a valóvilág félék, és a katasztrófák hozzák. Ennyi. Kapitalizmus törvényszerűsége.
Audio video. Vagy euro AV, vagy RCA esetleg DIN video, bár ez elég ritka. Milyen a TV? Bár ez is jobb privátban.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2014
A Négy páncélos és a kutyát én is láttam, fent van youtubon az egész sorozat. Meg rengeteg '60-70-80-as évekbeli ismeretterjesztő sorozat, többek közt a vasútról. Internetről érdemes filmet nézni, mert nincsenek negyed órás reklámok, meg akkor nézem amikor akarom.
Szia! Jó sok éve kerestem telket a dunakanyarban. Akkor úgy hívták a külterületet, hogy zártkerti övezet. Ott, Tahiban a 2 %-át lehetett beépíteni. Ezért több hektárt kellett egymás mellett összevadászni, hogy a kívánalmaknak megfelelő házat föl lehessen húzni...
Ahol nincs szabály, ott nem is tudsz szabályt sérteni.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |