Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Ja, egy záróirányú öngyilkos dióda párhuzamosan a táppal.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2014
Nem egészen , de van olyan eset is , és mivel írva lett , hogy a bizti épp , akkor az öngyilkos záró irányú dióda ami az öngyilkosság miatt tönkre menne a biztit is tönkre tenné , de mint írták ez nem , így van.Úgyhogy nem csak ilyen védelem létezik.
A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2014
kimérték müszerel. ha bizti benne van tárlatos valahol ha a biztu ninca benne akko nem. azt mondta nekem valami szaki
Ha a bizti benne van , akkor van zárlat ?
Ez egyre jobb az a szaki biztosan nem szaki az tuti.
A h átuljába beledugta a csatlakotót utána meg rá mért sipolt mikor benne volt q bizti mikor mèrt arra mondta hogy rövidzár amikor meg nem volt bizti benne nem sipolt. Én nem èrtek hozzá sajnos
Azért azt megnézném, hogy mi is van ott. Átcserélte, mert fordítva volt?
![]()
Igen hát ez jó kérdés , és most már őszintén el is vesztettem a fonalat.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2014
Hát még én pedig ott voltam
![]()
Na, akkor ott volt benne bizti, de zárlatban volt mégis, ezek szerint cseréltek biztit, amikor kiverte a dióda halál a fordított bekötéstől. Ha csak nem a puffer kondit mérték arra a pár pillanatra, amíg feltöltődött. De majd a szaki megoldja.
Akkor szerited javitható? Meg nekem azt mondtàk a bizti az amibe jőtt a lejátszó, nem vágta ki
Ezt,hogy javítható-e, innen,ennyi infóval képtelenség megmondani.Se egy típus,se egy mérési lehetőség,csak egy szaki véleménye.Ha javítható,meg tudja csinálni. Ha csak megnyugtatásképp kérdezed,akkor leírhatjuk,hogy javítható,mivel elvileg minden az...
Egy apró hadititok, még kiolvadt biztosítékkal nem találkoztam.Az csak alibiből van benne. (de olyan már volt hogy kormossá égett a belseje.)
Sziasztok! Suzuki Swift 1-es kocsimba vettem egy új usb-s rádiót, egy Philips ce152-t. Rendesen be lett iso kábel rádugva, és ment. Szól is frankón meg minden, de egy nagy baja van. Mikor kikapcsolom a rádiót, és utána egy órával bekapcsolom, már usb-n csak recseg, és nem szól csak egyoldali hangszóró, de a rádió funkció meg tökéletes. Megpiszkálom a dugóját hátul, akkor jó, ha kikapcsolom, és később megint be, akkor ugyanez a hiba. Nem tudja valaki hogy ezt mi okozhatja?
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2014
Kontakt hibára utaló jelenség .Biztos , hogy illeszkedik a két dugó egymáshoz , és ha egymásba is vannak valószínű még sincs rendes érintkezés.Illetve a hangszóró kábeleit se ártana megnézni , és csatlakozóit.
A dugó áll mint katiba a gyerek
![]()
Értem , akkor az usb csatlakozó aljzat , vagy usb kulcsot , vagy nem tudom mit használsz zene hallgatásra , akkor a kettő csatlakozásánál kell keresni a hibát.
Gondoltam erre én is, de a memkártya is ezt csinálja, egyedül a rádió tökéletes, szóval nem értem.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, adott egy VW Passat B6 2008-as. Lecseréltem a gyári rádiót egy ilyen fejegységre: www.erisin.com/erisin-es1019v-...-dashboard_p339.html Azóta a rádióm gyenge nincs vagy alig van vétel. Bele lett építve a dupla tápfeladó de ugyanaz sőt... Sajnos későn néztem utánna de szidják is a tunerét a rádiónak. Lehet ezt cserélni egy jobbra, erősebbre? Van aki vállal ilyet? Üdv!
A memória , és az usb része egy azon áramköri rész felelős a működésért , azt kell megnézni.Tápot ezen a részen kontakt hibát , szalag kábel érintkezési hibák stb stb stb .
átnézték a lejátszómat elvileg tönkrement egy dióda amit kicseréltek, meg egy erősítő amit rendelni kellet TDA 7388
mondták hogy ha kicserélik utána lehet jó lesz. Szerintetek volt már hasonló helyzet utána mi mehet még tönkre, mert azt mondták hogy ezek mehetek tönkre müszer alapján.
Szia!
Az autód antennájának táp kell, mert erősítős. Lehet hogy az új rádió nem biztosítja neki a 12V-ot. Ha rámérsz az antenna kimenetre 12V-ot kell mérned, ha nincs ott, akkor venned kell egy úgynevezett fantomtáp adaptert, amit a rádió és az antenna közé be kell rakni. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
Hello mindeki!
Adott ez a rádió: RÁDIÓ Android fut a rádión. Van rajta (természetesen) RDS rádió alkalmazás, bluetooth kihangosító app, zenelejátszó app. A probléma: amikor bekapcsol a rádió, és elindult a rendszer, a mélynyomókimenetre küld egy impulzust (gondolom), mert a mélynyomó, és csak a mélynyomó "pukkan" egyet. Mint mikor pl egy pc hangszórót csatlakoztatsz a géphez. Ez a jelenség akkor is megfigyelhető amikor elindítom a rádió alkalmazást, vagy a zeneljeátszó alkalmazást. (Van rajta külön mélynyomó kimenet.) A segítséget előre köszönöm!
Szia! a fantomtáp be lett építve ezt írtam is ("..Bele lett építve a dupla tápfeladó..."), de nem oldotta meg a gondot. Vszínűleg nem fog működni ezzel az antennatípussal a rádió úgyhogy el fogom adni
![]()
Üdv Mindenkinek!
Clarion PU-9594A autórádióhoz lenne szükségem a négyjegyű kódra. Van valakinek ehhez kódgeneráló progija?
Szia! Ez nem az a hely, itt nem kódolunk...
Szia, autórádiós fórumtémák között még ez állt a legközelebb a kérdésemhez, a többi konkrét típusra vonatkozik, én nem találtam mást, de ha Te igen akkor megírhatnád.
Erre itt nem fogsz választ kapni. Ezen a fórumon már volt jogi eljárás ezért. Mivel az autórádió kódja biztonsági eszköz, ennek előállítása, nyilvántartása a gyártó dolga, felelőssége. Ha az autórádió legális forrásból származik, lehetőséged van legális úton megszerezni a kódot. (nem biztos, hogy térítés nélkül, és egyszerűen) Ha az autó tartozéka volt, akkor a márkaszervizben, ha külön vásároltad, akkor a kereskedőtől, vagy a gyártótól.
Szia. Teljesen legális dologról van szó, bontóból törött kocsiból származik. Így nem tudom milyen lehetőségek vannak, kódot nem tudtak mondani hozzá,még a használati utasítása is megvan, de abban sem találni utalást a kódra. Ha reménytelen, nem kínlódok vele - megy a szemétre.
Szia! Ahogy már pucuka megírta, erre itt a hobbin egyáltalán nem fogsz megoldást kapni, a fenti okok miatt. Ezért is nem találtál kódolós témát, mert évekkel ezelőtt törölve lett.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |