Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Ezek milyen diódák? Nézegettem smd katalógusokat de nem találtam meg.
A jobbszélső az egy 22 µF / 10 V -os valószínűleg tantál kondi.
Hát igen a baj nem kicsi.Zárlatos a 10U 400v ez még nem volna baj de szakadt a kis trafó primer oldala ,zárlatos az LNK D-S lába is.Ilyen kis trafó gondolom sehol sem kapható.
Azért köszi a segítséget.
Nem a színkódokkal van bajom hanem a melegtől kifehéredett az összes egy kivételével.Raktam bele 47 ohm-ot.
Az első talán FES2J, a második ha jól olvasom esetleg SMBJ36A TVS.
Én is keresnék valamit. Azt tudom, hogy ez valami műszer bemeneti osztója 10MOhm-os, de semmi adatlapot nem találtam róla.
Helló! SN74119n IC ről tud valaki valamit? Sehol nem találok leírást róla, csak annyit, hogy TI gyártmány.
Ezt találtam: Bővebben: Link
Szia! Whirlpoolban az Lnk-hoz 22 Ohm huzal szokott leni. De 47 is jó szerintem. Vele sorban egy induktivitás is van az 470uh 0.18A 8R, az is megszokott szakadni. Üdv!
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy h milyen alkalmazásai lehetnek ennek az alkatrérsznek. Nagyjából sejtem mi lehet, csak azt nem tudom h mire lehetne használni. Van belőle vagy 15 db. Köszi előre is.
Hello! Reflexiós optokapu. Néhány mm-es hatótávolságig működik, szerintem adatlapján alkalmazását is megtalálod..
Például valamilyen mechanikában végállás érzékelő, esetleg forásérzékelő egy fogazott tárcsán. Ilyesmi. Ez egy optikai érzékelő.
Köszönöm szépen.
![]()
Az 75176 lesz, de a legtöbb 8 lábú RS485 vonalmeghajtó kompatibilis egymással, bár tény hogy a 75176 a leginkább elterjedt.
Üdv Mindenkinek! A segítségeteket kérném abban hogy milyen szerkezetek láthatóak a képeken. Az egyik (SIEMENS) az nem egy motorvédő véletlenül?????
Hello!
Ez mi lehet? Ismerősöm adta, azt mondta TV-be volt dugva, a fekete kábel végén egy apa koax csatlakozó van. Hogyan kell használni?
Szia!
Szalagkábel-koaxkábel átalakító különálló VHF és UHF-antennához. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Tehát ha ebbe egy kápelt csatlakoztatok, akkor gyakorlatilag van egy TV antennàm?
Antenna közösítő(VHF-UHF)TV földi sugárzáshoz. Múzeumba vele!
Az antennákat különböző frekvenciasávokra méretezik, a hatékonyság miatt. Viszont, ezeket nem ajánlatos csak simán összekötni egy kábelre, mert akkor rontják egymás hatásfokát. Erre a célra csinálták ezeket a közösítő szűrőket.
Ez nem antennakészítő doboz, hanem impedanciaátalakító. Nem tudod semmihez sem használni, mert a szalagkábeles antennavezetéket kiváltotta a koaxiális kábel.
De rég láttam már ilyet. Jó kis retro cucc, de manapság csak dísznek jó
Köszönöm mindenkinek a választ, akkor lepucolom, és nézegetem, ha másra nem jó.
Nemrégiben valaki pont ilyet keresett, akart vásárolni. Tedd fel az apróba.
Szia!
A Siemens az egy motorvédő, az ABB az egy időrelé,ha jól láttam és a harmadik tétel valamilyen fűtésvezérlő szerűség lehet, ahogy kivettem, de közel sem biztos!
A 3. képen látható valami szerintem is egy fűtés vezérlő... Rajta van a két szonda (hideg-meleg), szivattyú stb... Gondolom lehet manuális és automata, PLC vezérelt is.
A motorvédőt akkor jól tippeltem és utána nézek akkor ennek a vezérlőnek, mert pont kell egy ilyesmi valakinek.
Köszi!!!
Szerintem a műszer, hőmennyiség fogyasztásmérő lesz. A meleg pont a bemenő ág, a kék a kimenő ág.
Utána néztem és igen, tényleg hőmennyiségmérő eszköz.
Vagy "ingyen felajánlott" eszközként és is átveszem.
Tisztítani mellesleg szétpattintva a műanyag részeket langyos szappanos vízzel körömkefével lehet. Hihetetlenül hatásos ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |