Fórum témák
» Több friss téma |
Miért Te nem látod, amit én látok Bélám.
Munkára építed ugye , nem kiállításra ! Egyébként nekem nem ront az összképen a kilógó nagy motor ! Inkább erőt -brutalitást sugároz mint rondaságot ......
Igaz. Tényleg csúnya kicsit. Jobb lett volna az X híd háta mögé tenni, majd bordás kerékkel összekötni. Ez alkalmazható lenne mindhárom tengelyre. Szerintem ez a megoldás sokkal kevesebb problémát okoz, ami mondjuk az egytengelyűséget illeti.
No de kaqkk-nak igaza van, nem kiállításra, hanem munkára készül. Egyébként azzal a motorral óvatosan, mert az már kárt is tehet a mechanikában.
Szia! Azért ettől a motortól nem dobtam hátast. Így is félek, hogy megfeszűl az erőlködéstől. Mára meg befejeztem, mert most törtem el 2 db menetfúrót. Ráadásul a vége az alkatrészben maradt.
Sziasztok! Az igazság az, hogy a legkissebb marószáram 10mm. 2-3000 ford/perc mellett csinálta ezt a galibát.
Bővebben: Link
Na mar legalabb mozgott a masina magatol
Mi volt a galiba? A kepen nem egyertelmuen beazonosithato, hogy mire utalsz a "galiba"-val.
Nem csinált galibát. Fenyőfába meg ez a fordulat karcsú nagyon.
Raadasul a szep gepet televered fa porral.
Nekem attol all egnek a hajam amikor latom a mechanika minden szegleten a port. De valoban kell a fordulat a fahoz. 2-3000 az elegge karcsu. Milyen elotolassal csinaltad?
Egy kis aluminium.Bővebben: Link
15 mm aluvastagságba egy 20x20mm kivágás készül. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2015
Kész termék.
Megszületett az S betű is. Sajnos a hibámból ki kellett vennem a satuból az első egyharmadán az anyagot. Így a befejezés nem lett elfogadható.
Pár fotó Bővebben: Link
Szia! Dehogy előztelek. A képeket a netről tőltöttem le.
Ne szerénykedj ...A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
Találtam még egy képet, de ez a vasról szól.
En is akarok egy ilyen gepet
Az enyem is alakul otthon teszek fel kepeket. Atcsapagyaztam az egesz gepemet es uj kabeleket is kapott. Uj linearis csapagyak es a gagyi agyonvert csapagyak helyere is talalatam itthon jo minosegu 608ZZ csapagyakat. A kabelezes fontos volt mert neha bezavart a vilagitas vagy a foorso ki bekapcsolasa ami nagyon nem egszseges. Kapott arnyekolt ölflex kabeleket az egesz kis masina.
Most már felgyorsulnak az események. Szerintem nagyon pozitivak az eredmények.
Gratulálok!
Valaki megtudja mondani, hogy melyik horony lett marószárral és melyik lett köszörült fúrószárral készítve?
![]() A két felső horonyból. sajnos kis méretű marószáram nem volt, egy kedves ismerősömtől kaptam egy 5mm -t. Sajnos azt az x dik játékomnál eltörtem. Kénytelen voltam a játék kedvéért csinálnom valamit. A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
Ha jól köszörülted a fúrót akkor csináltál egy kétélű marót tehát mindkét horony maróval készült
Szerintem, de én a jobb oldalira tippelek ott kisebb a sarkok kerekítési sugara A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Miért Te nem látod, amit én látok Bélám.
Mi volt a galiba? A kepen nem egyertelmuen beazonosithato, hogy mire utalsz a "galiba"-val.