Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudok elmenni a találkozóra, amit nagyon-nagyon sajnálok. Már sokadik találkozóra való tervemet, számításomat keresztülhúzta a munkahely...
Kellemes időtöltést kívánok!
Sajnálom
![]() Egyszer akkor is összejön. Ha kell, külön elmegyünk látogatóba (amikor neked jó). A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2015
Kutyával a hátam mögött: nem mérhető.
![]()
Többektől kérdeztem, jönnek e Zsákára a találkozóra. Nem is hallottak róla.
A "Zsákai elektronika találkozó" topic a fórum galaxis egy távoli szeglete.
Ha én 100 km-es körzetben laknék, azonnal 'kiütné' a szemem, hogy van/lesz ilyen buli. Akit meg nem érdekel, az nem baj ha nincs ott.
![]()
1-2 amatőrt tudok a környéken; lehet, hogy összejönne (csak én lennék már ott(hon).
A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2015
Szakmai kitüntetést kérek ha zökkenő mentes lesz a buli. Ma akartam beszélni a polgármesterrel egy két apró részletbe de csütörtökig nem elérhető. Én meg csütörtökön megyek Tószegre az ottani céghez meghallgatásra. És ott vennénk egy kis házat is. Drukkoljatok.
Ezért építkeztél a minap? Azé' persze drukkolunk.
A következő zsákai találkozó ezek szerint Tószegen lesz?
![]()
Majd a házam udvarába tartjuk. Belépés csak privát engedéllyel.
![]()
Akkor lassan fináléba értünk.
Szedjük össze amit tudunk: - Eddig 12 fix (és hiteles!) jelentkező van. - Mi indulunk hajnalban (9-kor már ott leszünk!) Kálmánnal és Gery78-al (Budapestről még van 1 üres hely a kocsiban!). - Viszek pácolt tarját és kenyeret minden (be)regisztrált tagnak, amit saját tárcsán (és fán (ámbár lehet hogy ebben jani1987 kiegészítésére is fogunk szorulni)) meg is sütünk. - Papírtányért is viszek, valamennyi műanyag evőeszközt (nem jut mindenkinek!) is. - Szemetes zsákot is. - Telefontechnikai szórakoztató/oktató programot is viszek (összecsengve a "nagy" HE találkozóval ![]() - Meg tekercselhettek is ![]() Ha valakinek hiánya van, akkor meg ott a "Mi boltunk"... jani1887: Többször kérdeztem már: Mekkora "off line/külsős" tag fog megjelenni? Mondj egy becslést 1/10/50/100/500/1.000/5.000 nagyságrendjében...
A kenyér itt 189 az egyik boltba tehát olcsónak számít. Ha fa hiány lépne fel akkor az önkormányzattól kérek valamennyit. Ma beszéltem a polgármesterrel az asztalok és székek ügyében. Holnap egyeztetnek. Basszus alig várom a szombatot.
Már nem biztos de háztól is lehet hozni.
Helyi könyvtár székeivel nem
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2015
Nem is, mert tárcsázunk (a székekkel, ha nincs más)!
![]()
Hölgyek, Urak, és szép Leányok!
Van még 1 hely a kocsiban; senki nem szeret hajnalban kelni? Jó kirándulás lesz!
Elővettem a motort. Rúgásra nem indult, de 2m tolásra igen. Porlasztó tisztítást igényel, mert főfúvóka dugulása van, de menetre kész.
![]()
Szia Gabi!
Mi van ezzel a "dudli" táblával? Má' napok óta nem látni ki van benne. ![]()
Ha van valakinek régi bakelit forgója én vevő lennék rá vasárnap!
Szombat.
![]() Majd meglátom délután mire számoljak de most főszezon van nálunk a turisták miatt és amikor mondtam hogy hány asztal és szék fog kelleni akkor mondták nem biztos hogy lesz annyi. 10 asztal és 22 szék az amit kértem de vannak padok is a helyszínen. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
Mindent bepakoltam. Hely már nincs. Kaja van
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |