Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Óriási, hatalmas hangszóró
Hello! Hallotam ma egy olyan hangszóróról, ami kb. 40cm-er átmérőjű, 160Kg, és darabja 3,5millió Ft. Ilyen tuti létezik, csak nem találok róla semmit a neten. Hallot már vki róla? Azt se tudom ki gyártya, és semmi konkrétabbat. Szeretnék vmi közelebbit megtudni róla, esetleg képen megismerni
nem tudom te mire gondolsz nekem ez ugrott be:
pazar cuccok De ez nem 140 kiló és nem is szabályos hangszóró... De aki megnyerte a lottót vegyen nekem is
Ez is biztos jó, de én nem ilyenre gondoltam. rendes hangszóró csak nagyon nagyon nagy. Az a 160Kg az tényleg annyi, de teljesitményben el se tudom képzelni. Láttam már egyszer olyat, 5%-on úgy szólt, mint egy akármilyen jó maximumon. :eek2:
40cm csak?? és 160 kg? ólomból van? mennyi mágnes kell ahoz hogy egy hangszóró 160 kg legyen, meg hova, a 40cm membrán mögé??
hát ez nemaz de "bazinagy"
34 collos azaz kábé 86 cm átmérőjű képek: hxxp://reumel.traxter.de/Anlage/BIG_Woofer.jpg hxxp://caraudiomag.com/specialfeatures/0111cae_autofest19_zoom.jpg hehe: itt ez ahol az emberke mellete van, rohadt nagy hangszóró lehet , tán ez az ? kép: hxxp://www.soundimage.dk/Different-col/Extreme.htm üdv
Egy Pimp My Ride műsort láttam valamelyik nap a neten, ahol targoncával rakták be a mélynyomót. Nem volt óriási átmérőjű, de hatalmas mélysége és súlya volt. Lehet, hogy erről hallottál?
MTX Jackhammer 369 pounds=167.375 584 53 kilogram 6.000W RMS Üdv Inhouse
Huu. Vmi ilyesmire gondoltam. Tenyleg nagyon jo. Birok ilyen cuccoat. Amúgy mekkoa a legnagyobb hangszóró a világon amit gyártanak?
A Clarionnak van 80cm-es sorozatban gyártott hangszórója, a Magnatnak van az 50?v.60cm-es Agressorja, de hogy demo célból építettek nagyobbat az biztos.
Üdv Inhouse
Az a "ventilátoros" dolog nagyon tetszett. Nincs arról valahonnan bővebben irva? Nem lehet olyat házilag csinálni EZ
És itt egy videó is róla, vagyis a beszereléséről (targonca rulez )
Öööö... Nem kötekedésképpen, de hol is? Merthogy csak anyit írtál, h
Idézet: „itt egy videó is róla,...”
Hellósztok!
csak el szeretnék dicsekedni nektek! én is hangszórómániás vok és csináltam házilag 1 hangszórót! 60cm-es lett a kicsike és nagyon kegyetlenűl szól!!! )) még nincs weblapon de akit érdekel az nézze meg iwiwen! "hangfal klub" Frill
szia!
akkor téged vettelek föl iwiwen! amugy nagyon király lett
Szia!
Megnéztem iwiwen (látjátok valamire még az iwiw is jó ) nagyon brutálisan néz ki! Gondolom a hangja is hasonló. Minden elismerésem annak aki így házilag egy ilyen dologba bele mer vágni! Üdv!
Beszarás a mélynyomód.Gratula.Csak igy tovább.
Ui: Mekkora a teljesitménye a mélynyomódnak?
helló!
köszi szépen!! ja eléggé durván szól! még egy 150m2-es teremben is tök jól dolgozott!
helló!
köszi! a W-ja nem nagy kb 300w de a hatásfoka durva azzal a nagy membránnal!!
Ezt te csináltad (Már jelöltelek )
Fuh, mesélj már valamit róla, engem érdekelne. Hogy és mint csináltad? Honnan van hozzá a mágnes? Milyen anyagbol van a membrán, porvédő és a perem? Kb hány wattos és kb milyen az érzékenysége? Ládát miként csináltál hozzá? Azaz a paramétereket lemérted vagy olyanra alakítoddat amilyenre akarod? Esetleg van róla még (főleg a mágnes környékéröl) képed? Bocs a sok kérdésért de nagyon kíváncsivá tettél hogy valaki ilyet építsen! Tök jó
itt 1 pár kép
Hali! Kiváncsi volnék egy-két technikai infóra a készítéssel kapcsolatban! Nagyon naaagy!
Az EMBER merjen nagyokat álmodni! ...és tenni!! Gratula!
Helló!
köszi szépen! nagyon jól szól as 60as mély, irtó nagy mélye van! alapanyag:a váza fából és biciklifelniből van, a perem csőszigetelőszivacsból, a membrán kartonlap és vékony falemezzel van erősítve+háromszög papír csik sugár irányú merevítés (8db),a pórvédő meg bombonos doboz tető, a tekercs gyári de a mágnest és a magot megdupláztam. kb 300W a motorja de a nagy membránnal ez nagyon durva!! érzékenység? passz (kicsi) a láda hasraütés szerűen de jó lett!! ha ennyire érdekel akkor megnézheted személyesen is! Frill
helló!
köszi! már lácc infót! amúgy ezeket tök egyedűl csinálom hobbi szinten! Frill
helló!
köszi! alapanyag:a váza fából és biciklifelniből van, a perem csőszigetelőszivacsból, a membrán kartonlap és vékony falemezzel van erősítve+háromszög papír csik sugár irányú merevítés (8db),a pórvédő meg bombonos doboz tető, a tekercs gyári de a mágnest és a magot megdupláztam. kb 300W a motorja de a nagy membránnal ez nagyon durva!! érzékenység? passz (kicsi) a láda hasraütés szerűen de jó lett!! ha ennyire érdekel akkor megnézheted személyesen is! Frill |
Bejelentkezés
Hirdetés |