Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Budapesten hol tudnék venni Alu szögprofilt, vagy "T" profilt 40x40x4,0 450mm hosszban?
Sziasztok,
Bestar BT-24S relét hol lehet vásárolni Mo-n? Vagy mi jó helyette? A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2016
Általános célokra és méretekre (otthoni felhasználás) terén honnan lehet a legolcsóbban egyoldalas nyák lemezt venni?
Attila86-tól, amikor épp árul
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
1F kondenzátor lehet valahol kapni nem autó hifisre gondolok. Sima elektrolitra.
12V kellene ezeket néztem én is.
Sziasztok, ez mindenhol ilyen drága,
vagy sokkal olcsóbban is kapok? (melléklet)? Esetleg hol? Milyen néven keressem még? Tudom, a Conrad drága, de hasonló áron találtam máshol is... Előre is köszi.
Kontel.hu. Konkrét típusra kérdezz rá.
Köszi szépen,
egyelőre ott sem találtam ilyet. ("hőmérséklet kapcsoló"-ra nincs találat) "hő"-re rámszól: túl sok találat...) de még próbálom. Jó lenne vmi egységes elnevezés erre... ![]()
Én ár vettem náluk, tudom, hogy van(volt) hasaonló. Mint írtam, kérdezz rá, email-ben. Ne keress...
Tudtommal a tisztességes magyar neve ezeknek az izéknek: klixon. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2016
Az e-bayn nézz szét, van midenféle hőfokú (vagy Aliexpress).
Én valamelyiken vettem már. Ja, és persze nagyságrenddel olcsóbb.
Hol kapható 1x1cm-nél kisebb keresztmetszetű, pl. 5x5mm-es alu zártszelvény? Akármilyen vékony falú lehet.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2016
Mostanság nem jártam, de régen volt a Prak ti kerbe mindenféle alu profil (kör, zártszelvény, T, L idom) méteres szálakban.
Sziasztok!
Létezik valahol ehhez hasonló tüskesor, de 2,5mm raszteres? (Tehát nem 2, és nem 2,54) Gyártanak egyáltalán ilyet? Köszi!
Az oroszoknál fordulhat elö mert azok szabták az orosz IC lábakat 2,5 mm-s raszterra.
Üdv!
Olyan fóliát, amit kijelzőkre szoktak ragasztani, hogy védje a karcolás ellen, hol lehet kapni? Pontosabban, aminek az egyik fele "öntapadós" tehát ha például új telefont veszünk, gyárilag van rajta ilyen. Remélem értitek mire gondolok. ![]()
Szerintem bármelyik mobiltelefonkiegészítőkkel foglalkozó üzlet tart ilyen fóliát. Egy használt telefonokat árusító üzletben vettem én is nemrég.
Nem ugyanaz a két fólia. Létezik egy fajta, ami minden LCD, vagy egyéb fényes felület alapvédelmét látja el. Ez puha, és könnyen leszedhető. A másik fajta merev, és embert próbáló feladat leszedni.
A puha fajtára gondolok.
Dobj rám egy követ, de sima folpack nem jó? Nem tudom mi a cél. Van abból vastagabb fajta is, amivel csomagolni szoktak.
Talán próbáld meg a Bronzker kft-t, hátha ott kapni ilyet is!
![]()
Segítségetek kérném : az alábbi N csatornás fet beszerzése honnan lehetséges? ST B80N 80 amper 30 volt vagy mivel helyettesíthető? Egy 12 voltos motort szabályoz.
Nem "Vasklorid"-ot akartam írni, hanem ezt!: Vásárlás, hol kapható?
Vásárlás, hol kapható? De nagyon hiányos ez a megnevezés: "ST B80N"...biztos más felirat is van rajta! Bővebben: Link Meg aztán a tokozása sem mindegy... Mutasd a fotóját...köszi. A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2016
Te nem használod a keresőt, mielőtt kérdezel?
![]() Ennek van már témája. A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |