Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tárgyak lebegtetése bizonyos frekvenciákon
Lapozás: OK   1 / 1
(#) lajcsi18 hozzászólása Márc 31, 2008 /

Hello mindenkinek!!
A minap olvastam egy ingyenenergiás oldalt(most így hirtelen az oldal címét nem tudom)és az antigravitáción belül találtam egy számomra még nem ismert jelenséget!!Ez a jelenség egy hangfrekvenciás lebegtetés(javítsatok ki ha rosszul emlékszem)!!Hallani már hallottam róla de még úgy mélyebben nem mentem bele ebbe a dologba!!Ahogy elkezdtem olvasgatni a jelenségről szóló leírást attól a pillanattól fogva elkezdett érdekelni!!
Nos a kérdés az lenne hogy ezt a jelenséget a gyakorlatban meg lehetne valahogy valósítani valamilyen eszközök segítségével???
Kérek mindenkit hogy segítsen mert nagyon érdekel a dolog!!Előre is köszönöm
(#) Kovidivi válasza lajcsi18 hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Boldika is ezt csinálta... naponta új téma, foglalkozott vele egy-két hétig, majd elfelejtette. és nem hiszem, hogy megépítette volna a telefonját házilag, vagy akármelyik témájában tárgyalt kütyüt is... Megkérdezhetem, hogy hány téma van a neved alatt?
(#) Xenen Mo válasza lajcsi18 hozzászólására (») Márc 31, 2008 / 4

Nem a "Hutchison effektusra" gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=9BR8Ac7hxbg&feature=related
Videó érdekes, habár elég könnyen bele lehet kötni, nagyon is. Anno egy műsorban mondta hogy csak a nyolc általánosa van meg, és hogy ezekek a dolgok csak véletlenek.
De ha minden féle képen lebegtetni akarsz valamit akkor a jó öreg Naudin honlapján érdemes körbenézni
http://jnaudin.free.fr/lifters/main.htm
(#) razor hozzászólása Márc 31, 2008 /

huhh ez komoly nagyon...de azért kíváncsi lennék hogy az élőlényeket is fel-e tudná emelni az antigravitációs mező.. mindenesetre nagy bűvész az öreg Hutchison
(#) bbatka válasza razor hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

A kinézete is elég hiteles. Tipikus őrült tudós.
(#) valve válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Szia Kovidivi, Had válaszoljak a kérdésedre

1# Tárgyak lebegtetése bizonyos frekvenciákon
2# Színkapcsoló
3# Menetszámolós tekercselőgép házilag
4# Földelt emitteres alapkapcsolás
5# Vezeték nélküli energiaátvitel (feszültség, áram)
6# Közvetlenül érintésre számítógép be/kikapcsolás
7# Nanotechnológia
8# Hang által vezérelt elektronikus berendezések (pl tv)
9# Agyhullám generátor
10# Frekvencia - feszültség átalakító
11# Kacsintással vezérelt áramkörök-avagy pislantással impulzus előállítása
12# Számítógép hangkártyából jelgenerátor
13# Hangfrekvenciás jelátvitel infrán kersztül
14# Trafóból szeretnék szimmetrikus feszültséget (Áthelyezett Topic)
15# PDA szinkronkábel probléma
16# Rossz DVD tápegység (nyákba ültetett trafó)
17# Mobiltelefon->rs232 adatkábel kérdés/lehetséges átalakítások(pl rs232->usb)
18# Szkóp kártya PC-be
19# Az első hozzászólás amit jó helyré írt és méghozzá valamennyire ért...sen
20# MP3 lejátszó javítás
21# Hangvezérlő kapcsolási rajz
22# Ezen csak nevetni lehet! Ne hagyd ki
23# DVD tápegység kapcsolási rajzok
24# Mennyit fogyaszt egy számítógép?
25# 2.1-ből 5.1-be alakítás
26# Részletes elemzést kérni bárkitől a toroid trafóról

Végül a szégyenlista (ha kihagytam valakit/valamit, akkor elnézést kérek ;)

lajcsi18 "találtam egy számomra még nem ismert jelenséget" Sztem számodra Sokminden Nemismert!

ui: Egy jó 15 percig gyűjtögettem/válogattam a linkeket/topicokat, de biztosan van még mit kihagytam. Mindjárt mondok magamnak egy sHállellújjját,..
(#) levii válasza valve hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Nem értem hogy a #22.-re hogy kaphatott pontot :no:
Jó lenne hogy ha az adatlapokon nem csak a megoldott témákat de a nyitottakat is meg lehetne nézni.
(#) KTobi válasza levii hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Saját magát jelölte be megoldásnak. Magának adott pontot. Ez olyan tisztességes, udvarias dolog, hogy...

valve:
Így hogy nézegetem a topic címeket nem egyben írtam is, és sokban meg is volt sértődve a topicnyitó.

Mivel Topi se hajlandó zárolni a témáit legjobb megoldás amit tehetünk, hogy jól szét OFFoljuk a témáit, hátha akkor helyire kattan az a fogaskerék a fejében ami nincs is.
Egy alternatíva :boxer: :duhos2: :violent:
(#) valve válasza levii hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

levii, ezzel menjünk át a Fejlesztési ötletek Topicba. Sztem is jó ötlet! Meg az, amit már egyszer említettem de aztszem még nem kaptam választ rá, az adatlapon az illető cikkei/kapcsolásai/forrás kódjai meglennének, hogy ha valamelyik iparost ismerem és a cikkére akarok elég ha az user nevét tudom, mári elérhető minden vele kapcsolatos információ.

KTobi, rolandosss21 is lajcsi18?

Kollegák! Sztem a legjobb, legokosabb megoldás amit én jónak tartok, az-az hogy ha lajcsi18 választ, topicot vagy bármi más tevékenységet végez itt a fórumon, akkor azt hagyuk figyelmen kivűl! Ne írjunk neki, ne válaszoljunk, hagyuk magára, mintha nem is létezne. Egy darabig megy ez így, aztnán csak magába néz, s rájön, hogy húúú be esztelen voltam, vagy megunja az itteni friss levegőt és elmegy melegebb éghajlatra,..

Vélemények?

ui: Ha minden Topic -ját szét Off -olnánk, akkor elég sok fölösleges dolog lenne itt a HE -n, s az a Modiknak sem lenne kellemes meg a Site színvonalát is rontanánk, amit ugye-hogy nem-akarunk,..
(#) ferci válasza KTobi hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Ezért is van az, hogy 3-4000 oldal van már, nem csak pl. 1500...
(#) levii válasza KTobi hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Nem jelölhette saját magát mert az nem az ő témája vagy rolandosss21 és lajcs18 egy és ugyanaz?

Üdv!
(#) levii válasza valve hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Jó ötlet hogy nem szólunk hozzá a témáíhoz csak az a baj hogy ha rajtunk kivül más hozzászól akkor már bukott a dolog.

Üdv!
(#) Lázár Péter hozzászólása Márc 31, 2008 /

Ez olyan értelmes mint: a gömbvillám azért jön létre mert esőben buborék képződik(olyan mint a szappanbuborék), és belecsap a villám. Mivel gömb a felülete a töltést megtartja és felhalmozza. A Külső burkán telítődik a pozitív töltés így a föld felett lebeg hisz taszítják egymást az azonos töltések. Szóval a témának kb ennyi az értelme
(#) feki00 válasza Lázár Péter hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

off
Logikusnak tűnik
Egyedül a spontán buborékképződésben kételkedek...
on
(#) lgyk válasza lajcsi18 hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Hi!

A minap ment el a fejem fölött. Pont megláttam. Nemzetközi Űrállomásnak hívják. Ott tényleg lebegnek a tárgyak.

Na, megyek inkább építeni egy Sony PSP-t.
(#) Medve válasza lgyk hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Ó igen, s ment utána 10 perccel az ATV is, még nem kapcsolódtak össze...Az lenne az érdekes együttállás, amikor már csak pár 100 méterre lesznek egymástól...
(#) kaqkk válasza Medve hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Nekem volna egy (talán használható?)ötletem
Szólni kéne a modiknak hogy csináljanak egy témát
Lajcsi 18 címen rakják oda ezt mind , és akit érdekel
vagy csak kíváncsi ott mindent megtalál ami Lajcsi-ról tudni érdemes.
(#) tams válasza razor hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Ami a növényeket, élő szervezeteket felemeli az nem antigarvitációs, hanem mágnese mező. Tudnak már olyan erős mágneses mezőt létehozni, amivel pl egy epret lebegtetnek. Az élő anyag és a és a mágneses mező kölcsönhatásba lép, taszító erő tapasztalható.
Bocs hogy megzavarom a bojkottot!
(#) levii válasza kaqkk hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Lajcsi18 témája után elég sok másik emebr is vágyna saját témára. Ettől a fórum tele lenne olyan témákkal ami egyszerűen csak az user neve.
Hogy ha lajcsi18 mégis akar magának témát ahhoz nem kell modi, éppen eléggé ért ő a felesleges témanyitogatáshoz.
Üdv
(#) kaszarobert válasza levii hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Én is szeretnék saját témát!!! :yes:

Egyébként meg ha csinálna valaki egy statisztikát, hogy ki indította az elmúlt két hónapban a "legérdekesebb" témákat, s mindezt az alapján döntené el, hogy mely témákban érkezett a legtöbb hozzászólás, tuti, hogy Lajcsi18 nyerne!!!

Én például hónapok óta várom, hogy végre valakit érdekelne rajtam kívül a szintetizátorépítés, de hasztalan. Még a témaindítók is elmenekülnek a probléma elől pedig meg lehetne csinálni...

Lajcsi meg oldalakon át érdekes!!!
Ez is csak azt bizonyítja, hogy szükségünk van rá!
Persze nem lennék meglepődve, ha még a saját témáit sem olvassa el :eek2:
(#) Medve válasza kaszarobert hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Oó! Analóg szintire gondoltál, Moog úr gyakorlata szerint?
(#) kaszarobert válasza Medve hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Akár analóg is lehet. De az oszcikat midin keresztül, vagy pcprinterportról vezérelni valamilyen progiból. Magyarul digitálisan vezérelt analóg szintetizátor... Igen ilyet jó lenne! Ha van anyagod, ne kímélj tőle...

Picben sajnos nem vagyok otthon, de ez lehetne a vége, hogy pic-kel vezérelgetni az oszcikat szűrőket.
Az lcd valamilyen hd-tipusú. Lehetne.

Egyébként, most egy régi kicsi pc-t próbálok átalakítani, úgy, hogy kap egy kijelzőt, egy sblive! kártyát, melynek az effektei midin keresztül hajthatóak (kxproject driver), írtam egy progit delphiben, mely már félig kész, meghajtja a kxdrivert, az lcd része még nincs kész, mert csak két napja helyeztem üzembe az lcd-met.

A félkész progit letöltheted innen.
Sajnos ennek nagy hátránya az oprendszer

Bővebben: Link
(#) attila200 hozzászólása Ápr 8, 2008 /

Sziasztok.
Egy vezeték nélküli mikrofon (poloska)-t megcsináltam az eggyik unokatesvéremmel.
Elkeztük keresni egy idejig a fekvenciáját, de azt mondta, hogy kikéne valahogy számítani.
Nos, ezt szeretném megkérdezni: ki lehet-e számítani?
Azért megmutatom a poloska kapcsolási rajzát... :yes:

Attila

poloska.gif

(#) Medve válasza attila200 hozzászólására (») Ápr 8, 2008 /

Hello, ki lehet, (Thom(p)son képlet) de egyszerűbb és jóval pontosabb, ha megméred.
(#) Medve válasza kaszarobert hozzászólására (») Ápr 8, 2008 /

Ilyen kapcsolásom nincsen, csak a monofónikus moogra legfeljebb, ilyen öszeállításon még nem gondolkodtam. De most, hogy szóltál.....A hangmagasság infót kiszedni a MIDI-ből nem nagy dolog, még PIC sem kellene hozzá. Ezt egy DA konverterre téve kapnánk valamit, ...előbb utóbb egy szilíciumtemetőt. Egy full digitálissal jóval egyszerűbb lenne. Elvetemültek az egykori C64-es gép SID-jével készítenek szintiket. Kicsit kraftverkes. HA PC-vel kívánod itt egy link, gyakran ütöm ezt a gépet...(minimoog)
(#) kaszarobert válasza Medve hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Aranyos a Minimoog.
Én közben ezt nézegettem, de elég nagy project:Bővebben: Link

(#) tanyasy hozzászólása Máj 20, 2008 /

Kissebb vastárgyakat fel lehet emelni elektromágnessel. A mágnes alat egy optikai érzékelö megszakitja a mágnes áramát, mire a tárgy lefelé esik és a fény ujra áthalad. és a tárgyunk már lebeg is
(#) Luke amúgy szilveszter válasza lajcsi18 hozzászólására (») Szept 29, 2008 /

oldal címe és mondok valami lebektetős bigyó oldalát egy leíííírááás tök jó na akkor oldal és írom
(#) Luke amúgy szilveszter válasza lajcsi18 hozzászólására (») Szept 29, 2008 /

add ide az oldal címét és mondok egy lebektetős bigyüszt ok?
(#) vaszil29 hozzászólása Feb 12, 2020 /

Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem