Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   73 / 92
(#) Pacso hozzászólása Feb 1, 2017 /
 
Sziasztok! Szeretném a NOKIA lumia 520 telefonomat egyedivé tenni .Saját csengőhangot rávarázsolni, de sajnos nem tudom megoldani ! Valami ötlet hogy hogyan tudom ?? Előre is köszönöm !
(#) pucuka válasza Pacso hozzászólására (») Feb 1, 2017 / 1
 
Az áruházban keresel hozzá egy csengőhang kreáló alkalmazást.
(#) MikulaSan hozzászólása Feb 1, 2017 /
 
Hello! Akad nállam egy doodgee Titan S2 dg700 kínai gyönyörűség. Állítólag a partíciókat piszkálták. Jelenség: bekapcsolásra,töltésre : fekete képernyő, nincs led visszajelzés,nincs rezgés,
Töltést veszi mert üres akkut feltöltötte kimértem)
Telefonra a számítógép reagál és felismeri (mint a kikapcsolt állapotu készülékekre)
Külső sérülés nincs és a vízjelző pontok nem jeleznek beázást, illetve a csavarok le vannak ragasztva a gyári HOMTOM-os kerek papiral.
Hogy lehetne életre kelteni esetleg van e valami szerviz progi eme csodához?
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
(#) rokko99 hozzászólása Feb 13, 2017 /
 
Sziasztok! Éppen erősítőtépítettem, és az Xperia Z5 készülékemmel akartam kipróbálni. Bemeneti csatoló kondi volt. Jack dugóval csatlakoztattam a telefonhoz, de a jack dugó kissé defektes e-bayes cucc így ki-be huzogattal,mertnem akarta tudomásul venni a telefonom, hogy bedugtam. Aztán sikerült, felismerte, utánnaaz erősítővel még kisérletezgettem. A bemeneti leválasztó kondit nem iktattam ki. Másnap azt vetttem észre, hogy afejhallgatóm bal oldala nem szól. Dea telefon sztereó hangszórói tökéletesek. Szerintetek a jack aljzat vagy audio ic-t sikerült elrontani?
(#) eSDi válasza rokko99 hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Üdv!

A csatit nem olyan könnyű kinyírni. A telefon nem azért nem ismerte fel, mert ebay-es, hanem mert figyeli, hogy mit dugsz bele (és nem volt szabványos az általad használt). Nagy vonalakban egy gyors mérést végez a csatlakozó lábain, amikor bele dugsz valamit. Hogy az ezt végző áramkör az audió IC-ben, vagy külön IC-ben foglal e helyet, azt csak a kapcsolási rajzból lehetne kideríteni. Szerintem (mivel rosszul ismerte fel) sikerült az egyik odadal végerősítőjét, vagy azon a vonalon egy kis tekercset elfüstöltetni.
(#) rokko99 válasza eSDi hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Ezt gaanciába ha beviszem, akkor észre veszik, vagy cserélik?
(#) MikulaSan válasza rokko99 hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Ne mond nekik mi a szitu csak valamiért megmakkant.. Elméletben kicserélik.. Ha esetleg rákérdeznek mi törpént hallgattad a zenét gyári fülessel és csak elhallgatott...
(#) eSDi válasza rokko99 hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Ne áruld el, hogy mit csináltál vele. Csak azt mond, hogy egyszer csak nem szólt többet a bal oldala. Ha nincs fizikai sérülés, a kutya nem jön rá mi történt vele.
(#) rokko99 válasza eSDi hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Rendben, köszönöm. Most olyan problémával küzdök, hogy nem találom a számlát. A cég, ahonnan vettem, lehet, hogy nem tud adni másikat, mert számlázási rendszert változtattak.
(#) Csupasz válasza rokko99 hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Olyan nincs, hogy nem tud számlát adni. Akkor vegye elő a régi számlát, és csináljon róla egy hivatalos másolatot.
Vagy valami nagy gond van....
(#) rokko99 válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 13, 2017 /
 
Mobilcorner.hu ún. olcsó bolt, valamit az áfával variálnak.
(#) Kovidivi hozzászólása Feb 24, 2017 /
 
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudom kikapcsolni a telefonon azt a funkciót, hogy lezárt képernyőnél ha folyamatosan nyomom a hangerő le gombot, elindul a kamera, majd következő gombnyomásra elkészül a kép? Egy nap néha 10 fénykép is készül a zsebem belsejéről, az akkut is felelslegesen eszi. Android 4.4.2 fut a telón.
Köszönöm.
(#) Kovidivi hozzászólása Feb 24, 2017 /
 
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudom kikapcsolni a telefonon azt a funkciót, hogy lezárt képernyőnél ha folyamatosan nyomom a hangerő le gombot, elindul a kamera, majd következő gombnyomásra elkészül a kép? Egy nap néha 10 fénykép is készül a zsebem belsejéről, az akkut is felelslegesen eszi. Android 4.4.2 fut a telón.
Köszönöm.
(#) set68i válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 24, 2017 /
 
A kamera vagy a lezárt képernyő beállításainál kellene keresni, de jó lenne tudni a telefon típusát is, mert annak ellenére, hogy android, a kezelő felületek közt van különbség.
(#) Kovidivi válasza set68i hozzászólására (») Feb 25, 2017 /
 
LG L90. Rájöttem, eddig miért nem jött elő a hiba. Tokban volt, ami miatt a hangerő le gomb mélyebbre került, nem tudott megnyomódni. Párom telefonján is ugyanúgy működik ez a gyorsgomb, Android 5-tel, más fajta LG. Kameránál nincs semmi, kijelzőnél se, képernyő zárolása se, mozdulatok se. Úgy látszik, ez így fog maradni
(#) set68i válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 26, 2017 /
 
Akkor ezek szerint igen... de legvégsô esetben használhatod megint tokban.
(#) MikulaSan hozzászólása Feb 26, 2017 /
 
Sziasztok! Win10 x64 nem akarja kezelni a telom mint média eszköz/tár eszköz. Csak fényképezőgépként hajlandó felismerni ,kezelni. Driver fent van, 3-bol 3 usb-vel ez a helyzet ill. körülbelül 5-6 kábelt i kipróbáltam. win7 esetén még driver se kelet. Tipus: Oukitel k4000
(#) lewi74 hozzászólása Márc 3, 2017 /
 
Sziasztok. Adott egy Overmax vertis expi 1,2 es mobil (lengyel-kínai)hiába csinálok hard resetet nem történik semmi, újrainditás után minden maradt a régiben.Bróbáltam gyári szoftot flashtoolal feltenni de ugyanúgy újraindulás után marad minden a régiben . Mit lehetne vele még csinálni?
Ötletek?
(#) Gabó hozzászólása Márc 4, 2017 /
 
Ez igazából nem hiba, csak egy kérdés. Huawei mate 9nél a gyors töltést hol lehet kikapcsolni? Az akkumulátor fülnél, ahol egy régebbi telefonnál megtaláltam, ennél nincs olyan kapcsoló, amivel ki lehetne.
(#) diamik hozzászólása Márc 17, 2017 /
 
Sziasztok!

A birtokomba került egy Lumia 610-es készülék. Szeretnék rajta operációs rendszert frissíteni, wp 7.1-re (főleg az alkalmazások miatt).
A neten regeteg videó van, hogy így meg úgy kell. Nekem egyik se jött be (Zune, kirántós...). Nem vagyok egy "minden héten új telefont veszek" lélek.

Aki jobban otthon van ebben, szívesen venném a tanácsát!
(#) eSDi válasza diamik hozzászólására (») Márc 17, 2017 /
 
Üdv!

Milyen verzió van azon, hogy WP7(.1?)-re szeretnéd frissíteni? De egyébként nem is fog menni, mert WP7.5-el jött ki. A max ami rámegy az pedig a WP7.8, s ennek is kell rajta lennie. Az alkalmazásoknak pedig lényegtelen igazából, hogy 7.5 vagy 7.8
(#) diamik válasza eSDi hozzászólására (») Márc 17, 2017 /
 
Most épp dolgozom, a telót nem hoztam magammal. De délután megnézem!

Az a legnagyobb baj, hogy elég sok alkalmazást nem tudok feltenni, mert azt a választ kapom, hogy a telefonom nem támogatja. Ezért gondoltam, hogy frissítem a rendszert.
(#) eSDi válasza diamik hozzászólására (») Márc 17, 2017 / 1
 
Sajnos nem OS verzió miatt kapod az üzenetet, hanem mert ez a legszerényebb HW-el ellátott Lumia volt annak idején, csak 256MB RAM-ot kapott. A legtöbb programnak pedig 512MB kell minimum. Arról volt szó akkoriban, hogy 512MB RAM-nál kevesebbel rendelkező teló nem lesz, aztán mégis. A fejlesztők pedig nagy ívben tojtak a programjaik optimalizálására. Aztán jött a WP8 és minden így maradt ahogy most látod.
(#) diamik válasza eSDi hozzászólására (») Márc 17, 2017 /
 
Köszönöm az infót! Akkor nem is strapálom magam.
Angolozni akartam, de akkor marad a hagyományos módszer!

Kösz mégegyszer!
(#) peze hozzászólása Márc 21, 2017 /
 
Sziasztok! Milyen,gyorsan beszerezhető ragasztóval tehetném össze kijelző csere után az LG telefonomat? Előre is köszönöm!
(#) pjg hozzászólása Márc 24, 2017 /
 
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. NAVON Mizu M502 típusú telefont ha kikapcsolom és újra bekapcsolom megváltozik a wifi MAC Addresse. De nem mind, hanem csak a 4. és 5. helyiérték.
pl. a3:44:cd:ez változik:ez változik:23. Ennek így kell lennie? Gondolom nem. Mi lehet a hiba oka és az orvoslása? Köszi.
(#) eSDi válasza pjg hozzászólására (») Márc 24, 2017 /
 
Üdv!

Nekem mondjuk nem ilyen telefonom van és nem is ilyen OS van rajta, de az enyémben van olyan opció, hogy "Véletlenszerű hardvercímek" Én még nem próbáltam, de a leírás alapján ezt produkálná. Szerintem nálad is ez a helyzet.
(#) pjg válasza eSDi hozzászólására (») Márc 24, 2017 /
 
Nem találok ilyen lehetőséget.
Mondjuk a sorozatszám is érdekes a telefonban: 0123456789ABCDEF
A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2017
(#) patkany válasza pjg hozzászólására (») Márc 24, 2017 /
 
Ez tényleg az!! Bár ez a kategória az, amivel kutyát sem dobálnék meg... Ezt ne vedd személyeskedésnek, de ez már az űber kínai kategória!

Első ízben egy szoft reset! Ha van rajta recovery... (elvileg minden androidon lennie kell)
Ha tovább hülyéskedik, akkor szoftver csere! Na innen lesz érdekes a játék, mert az ilyen nagyon kínai cuccokra ritkán van elérhető rom!

De amúgy ha a rútered nincs úgy állítva, hogy mac szűrést csinál, akkor sok bajt nem okoz, max mindig más címen csatlakozik fel a hálózatra.

Személy szerint nem értem mi a baj ezzel a jelenséggel, mert arról nem írtál, hogy ez miatt tudsz-e wifire csatlakozni, vagy sem?
(#) pjg válasza patkany hozzászólására (») Márc 25, 2017 /
 
Az otthonira tud csatlakozni, de a munkahelyire nem. Mindkettőt én kezelem, de a munkahelyin szigorúan MAC szürés van.
Következő: »»   73 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem