Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ahogy Kálmán is említette, Dezsőke a birka, aki értünk hal hősi halált.
![]()
Mint írtam: változtatások vannak, pl. EBL21 végfok, stb.
A balkánit komolyan irtani kellene, de nálunk a barom szomszédok etetik, pedig a házirend is tiltja! Egyedül, csúzlival kevés vagyok, mert szapora (a szomszédot meg nem lehet..., pedig levinné fejét is). ![]()
Nálunk is etetik. légpuskával meg nem merem, mert feljelentenek.
Tele vannak kullanccsal. 5 hét alatt 9 kullancsom volt.
Talán vidéken, de a pestieket nem enném meg.
Hol, és milyen eseményre készültök? Visszamentem kb 4 oldalt, de semmi infó, csak értelmetlen bla-bla-bla. Felül is van egy sárga infócsík, de annak meg nincs dátuma (és tartalma se nagyon), tehát akár évek óta ott lehet már.
Zsákán lesz a Kastélykertben. 2017 Július 15-én. HE találkozó ez is. Nem a hivatalos. De "sokan" lesznek ott is.
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2017
Van egy félkész lista az ingyen dolgokból:
-12V-os relé - manager calculator amibe csak elemet kell venni. Más baja nincs - csatlakozók vegyesen
Gyere van még hely, szerintem jönnek Pestről kocsival.
Sárga csík "javítva" (kiegészítve).
Vigyázz mit kívánsz, mert teljesülhet. Nem járnátok jól velem. Nem vagyok barátkozó típus.
Akkor az utóbbi kommentek szerint frissítettem a névsort:
- Jelenleg 21-en áll a számláló. - Alkotó mesternek pedig azt mondanám, hogy ha Te nem harapod le senki fejét, akkor mi sem fogjuk a Tiédet ![]() Röviden: Gyere nyugodtan... Holnap elmegyek bevásárolni, utána frissítem a "ki mit visz listát". Főzés témát elengedtem, profikra (Madzagos és társai) hagyatkozunk ![]() Hiteles(nek gondolt) résztvevők ------------------------------- Bajzát Emese Barnapili Gafly Granpa Gery58 Jani1987 - Barátnő - Gergő20 Madzagos - Szakács - T.Attila Mirkóczki Máté Nagy hoho Petya54 Pityu22 PJG Puskás Feri - Akit hoz Szikorapéter Varttina Wartburgos Pali A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2017
Mindössze 10 órát kellett volna csak visszamenni (Hétfő, 11:41), akkor írtam PJG-nek.
![]()
Műanyag kanál, pohár, tányér, szalvéta megvan.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy anyagilag mennyivel kellene beszállnunk a buliba?
Szia a kaját azt teljesen én állom,azért nem kell fizetni.
Benzinbe beszállhatsz, odajutásilag.
Ingyen vihetőbe is. Tombolába is. Ha keveset hozol, akkor hazafelé gyalog sokáig tart ám az út ![]() Még egy szabad hely mindenképpen látszik Pestről...
Értem, köszönjük szépen a dolgozó nép nevében.
![]()
Jól van, beszállok a benzinbe, mert azért mégiscsak majdnem 500km-t megyünk. Majd mondd meg lécci, hogy mennyivel kellene. Megnézem, hogy találok-e valami ingyen vihető cuccot és tombolának-valót is.
![]() ![]()
Csináld meg Kálmán szkópját végre, és akkor ingyen eszel/iszol és viszlek
![]()
Már csak tízet kell aludnunk. Sört viszek, pálinkát szintén.
Én mit vigyek? Engem is visznek. (remélem)
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2017
Nem tudom a szervezőket kérdezd vagy improvizálj. Jó fajta bor?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |