Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez most egy határozott nemigen/igen, nem/meglátjuk válasz volt.
![]() Szerintem ha mégis el tudsz jutni, kapsz a birkából (szerintem Madzagos mester ![]() Pokrócot viszek. hogy legalább az ingyen vihetőket legyen mire letenni...
Nem mondom azt, hogy ott leszek, ha nem tudom, hogy beférek-e valakihez. Már írtam két földinek, a visszajelzést várom. Amint tudom a tutit, azonnal írok, hogy ott leszek-e vagy sem. Nem ígérgetek összevissza. Ha tudok vinni sörpadot, azt is megírom, ha nem sikerül a fuvart megoldani, azt is. De csak akkor, ha már biztos minden.
![]() Remélem nem haragszol meg emiatt...
Nincsen harag, örülünk mindenkinek.
Csak ugye a szervezés...
Nem baj, ha nem tudod hozni a sörpadokat,csak gyere.
![]()
Megkaptam a visszajelzést, engem is tessék felírni a résztvevők közé. A sörpadok fuvarozása még kérdéses. Amint kiderül hogy milyen autóval megyünk, jelzem azt is. Köszönöm hogy ott lehetek.
Sör legyen, a pad nem lényeg állva is meg lehet inni. Enni már nehezebb állva.
Méreteik? Ha elég nagyok, akkor nem lejmolom el a kihajtós kis asztalokat. (Úgyse nagyon stabilak.)
Szerintem jelenleg itt állunk:
Hiteles(nek gondolt) résztvevők ------------------------------- Bajzát Emese Barnapili Gafly Granpa Gery58 Jani1987 - Barátnő - Gergő20 Madzagos - Szakács - T.Attila Mirkóczki Máté Mohinger Nagy hoho Petya54 Pityu22 PJG Puskás Feri - Akit hoz Szikorapéter Varttina Wartburgos Pali Takarmányozás ------------- Madzagos biztosítja. - Savnya. Granpa vállalta hogy hoz (Madzagossal egyeztetni!). - Hozok egy három kilós paraszt kenyeret a Lipótiból. - Erőspaprika (nekem kell, viszek). - Innivaló. Magamnak viszek egy nagyobb bubis vizet, többiről nem tudok nyilatkozni. Én vezetek, tehát maximum elvitelre vagyok beszámítható. Vízcsap van... - Eldobható poharat, tányért, kanalat, szalvétát viszek és szemetes zsákot is. Hogy hova tesszük: Jani fogja tudni. A két "birka nem evő" jelentkezővel mit kezdünk???
Nem tudom, valami troll írhatta be jani1987 néven bejelentkezve:
Idézet: „Gergő haverom (alias gery20) is tervez jönni a csaj barátommal. Ők se kecskét se birkát nem esznek.” De gondolom Jani megoldja...
Tanult kollégám tartott két birkát, fűnyírás céljából.
Egyszer reggel egyik sem volt elől, amikor indult volna dolgozni. Hosszas keresés után, hátsó udvarban találta meg fiatatal párt: - Beee szorult a fejed a kerítésbe? - Beee... Mi ebből a tanulság: - Birka nagyon ízletes tud lenni ![]()
Nem troll mert a csaj régi barátom akárcsak a srác.
Idézet: „Nem troll mert a csaj régi barátom akárcsak a srác” Akkor sakkozzátok le egymás között, hogy mit esznek és mit nem. Tombola szelvény is van már.
A csaj és a baba nem jön de a csabai brigád kb három fő lesz.
Csabaiak!Merre mentek majd Zsákára?Becsatlakoznék én is,ha mondjuk Szeghalom útba esik.Szarvasról megyek majd.
István
Sziasztok. Sajnos a részemről/részünkről le kell mondjam a dolgot mivel a főnököm ígérete ellenére nem kaptam meg a szabadnapot így sajnos nem jutok el a találkozóra.
Akik jöttek volna velem (szikorapéter): Bajzát Emese Mirkóczki Máté Mégegyszer sajnálom a dolgot pedig nagyon el akartam jutni, de a munka az munka. ![]()
Sz@r egy világ van. Az én időmben a szombat pihenőnap volt. A főnököd sem egy korrekt ember, de legalább ígérni tud.
Gery20-al beszélj. Ő hozza a többieket.
Nemrég az unokaöcsém ballagása volt és előtte éjszakás voltam. Szóval kialvatlanul mentem mivel délelőtt szoktam aludni. Itthon azt mondtam ha akarok nem megyek be. A többi nem izgat úgyis csak figyelmeztetést kaptam volna. Nemrég egy írásbelit kellett volna kapni de megfeledkeztek róla.
Hiteles(nek gondolt) résztvevők
------------------------------- Barnapili Gafly Granpa Gery58 Jani1987 - Barátnő - Gergő20 Madzagos - Szakács - T.Attila Mohinger Nagy hoho Petya54 Pityu22 PJG Puskás Feri - Akit hoz Varttina Wartburgos Pali
Úgy értettem,hogy csatlakoznék a konvojhoz. Kocsival megyek.
Pestről van még egy hely az autóban, 4-es úton vonulunk.
Szegény Gergő, így is fáradt öregnek érzi magát néha, hát még, ha ráteszel 20 évet.
![]() ![]()
Köszönöm! Szarvasról megyek,így a 4es kerülő. De szerintem odatalálok. Van 3 autó a háztartásban(összesen majd 40 évesek
![]() A Szarvasi pékség árul egy adalékmentes parasztkeyeret,nagyon finom.
Figyelmes visszaolvasással választ találsz a kérdéseidre.
![]() ![]()
Én saját részre rendelhetnék egy parasztkenyeret, köszönöm.
Két parasztkenyér. Értettem. Én is pont arra gondoltam, hogy egy talán kevés (ámbár 3 kilós
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |