Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Navigo a-n438 Nem indul
Üdv mindenkinek.A cimben szereplő kütyü 3-ikonos,nincs rajta cimke,se sorozat szám.Rá raktam egy A-N318-as,rendszert,és azota nem tudom bekapcsolni.A tőltés jelzője világit,ha rá kötöm pc-re,de ennyi.A kérdésem,hogy kuka,vagy megmenthető?A válaszokat előre is köszönöm.
Helló! Lehet, hogy rossz a rom, vagy nem jót raktál rá. Ha világít akkor mázlid van mert lehet, hogy életre lehet kelteni. Bár ezt így típus és egyebek nélkül nehéz megmondani.
![]() ![]()
Bocsi, hogy ide írom
Van egy NAVON N670 plus, navigációm. És problémám akadt IGO szoftver van rajta. Aki ért hozzá az kérem írjon privátban. Köszönöm. ![]()
Miért írna bárki is privátban? A fórum lényege éppen az, hogy talán többen is tudnak segíteni, feltéve ha leírod a gondot. Pl. a navigációval vagy az iGO-val van problémád?
Hát őszintén véletlenül letöröltem a data.zip-et és nem birom letölteni és most amikor be szeretném kapcsolni akkor ezt írja ki:
Failed to open file: ui_igo9\480_272\main_scheme.ui exiting application. Üdv.
Már csak az a kérdés, melyik verzióról van szó.
Meg oldódót.
Tényleg a data.zip hiányzott.
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám. Van egy Alpha A-N438 gps. Mikor bekapcsolom a logó után leáll és nem csinál semmit csak a homokórát mutatja. Semmi leírásom nincs róla. A laptopom nem ismeri fel bármit csinálok. Hogy tudnám frissíteni valamilyen programmal vagy bármivel, hogy működjön? Vagy legalább, hogy ismerje fel a gép. Vagy sd kártyáról frissíteni. Képeket mellékeltem. Hát ennyit csinál és utána megáll a tudomány.
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |