Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Navigo a-n438 Nem indul
Üdv mindenkinek.A cimben szereplő kütyü 3-ikonos,nincs rajta cimke,se sorozat szám.Rá raktam egy A-N318-as,rendszert,és azota nem tudom bekapcsolni.A tőltés jelzője világit,ha rá kötöm pc-re,de ennyi.A kérdésem,hogy kuka,vagy megmenthető?A válaszokat előre is köszönöm.
Helló! Lehet, hogy rossz a rom, vagy nem jót raktál rá. Ha világít akkor mázlid van mert lehet, hogy életre lehet kelteni. Bár ezt így típus és egyebek nélkül nehéz megmondani.
De nincs veszve a dolog
Bocsi, hogy ide írom
Van egy NAVON N670 plus, navigációm. És problémám akadt IGO szoftver van rajta. Aki ért hozzá az kérem írjon privátban. Köszönöm.
Miért írna bárki is privátban? A fórum lényege éppen az, hogy talán többen is tudnak segíteni, feltéve ha leírod a gondot. Pl. a navigációval vagy az iGO-val van problémád?
Hát őszintén véletlenül letöröltem a data.zip-et és nem birom letölteni és most amikor be szeretném kapcsolni akkor ezt írja ki:
Failed to open file: ui_igo9\480_272\main_scheme.ui exiting application. Üdv.
Már csak az a kérdés, melyik verzióról van szó.
Meg oldódót.
Tényleg a data.zip hiányzott.
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám. Van egy Alpha A-N438 gps. Mikor bekapcsolom a logó után leáll és nem csinál semmit csak a homokórát mutatja. Semmi leírásom nincs róla. A laptopom nem ismeri fel bármit csinálok. Hogy tudnám frissíteni valamilyen programmal vagy bármivel, hogy működjön? Vagy legalább, hogy ismerje fel a gép. Vagy sd kártyáról frissíteni. Képeket mellékeltem. Hát ennyit csinál és utána megáll a tudomány.
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

De nincs veszve a dolog