Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mostanában a legújabb gyagyám, hogy nagyon jó zenéket hallgatok, nagyon, nagyon jó minőségben. Egy egy szám 300 - 500 MB.
Kaptam egy wav fájlt. kb 600 MB. Sajnos nem tudom lejátszani. Ami megnyitja, az fehér zajt produkál. Fórumokon olvastam, hogy egy 5.1-es HQ zene. Fel kell írni DVD-re, DVD audióként. Majd olyan DVD játékossal lejátszható, ami tudja az 5.1-et. Na nekem olyan nincs. Hogyan lehetne ezt a wav fájlt konvertálni akár 6 db mono wav-vá. Valakinek van ezzel tapasztalata? A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2017
Elgurult a gyógyszer. Vagy a biztosíték?
High End körökben állítják, hogy ettől szárnyakat kap az erősítő, mint ha kicserélték volna.
Amíg valamit el lehet adni megfelelő dumával ezerszeres áron, addig el is fogják adni.
Dzsíízösz. 300-500 Megabyte/szám? Hány perces az a szám?
Tiszteletem!
Békával minden rendben van: Idézet: „Szépjónapot Mindenkinek! FM modulátor http://www.szetszedtem.hu/899fm-modulator/dension.htm Azért kapod ezt a levelet, mert feliratkoztál. Ha már feleslegesnek tartod, akkor erre a levélre válaszolva természetesen le is mondhatod. Géza ” A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2017
Ma reggeli HAHAHA! Bővebben: Link
Ezek szerint menetrend szerint folytatja a frissítések feltöltését? Ugyanis én hetente szoktam követni ha minden rendben van!
Ez viszont nem vicces. Bár gyors/menetrend/állatkert kombinációhoz azért kapcsolódik.
Sprint layouttal kapcsolatba lenne egy kérdésem. Melyik topikba írjak?
Például ebbe: Sprint layout nyák tervező
Ezért találta ki Topi a keresőt , a felső sávban a fehér ablakba beírod hogy sprint és klikkelsz ...
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2017
Ennek ellenére az oldalon még nincs beírva egyik táblázatba sem, úgyhogy azért még nincs teljesen minden rendben...
Nem rossz, de igazabol penzt keresni ezzel kell. 2.410.000 Ft egy 12 meteres Ethernet kabelert. Aminek az egegyadta vilagon semmi, de tenyleg semmi koze nincs a digitalisan atvitt hang minosegehez. Az emberi hiszekenyseg vegtelen.
Ehhez kell foglalat is, annak megint milyen rossz hangja lehet.
Hát még a processzorba zsúfolt tranzisztoroknak, meg a nem megfelelően fonott réz hálózati kábelnek. Szörnyen dinamikátlanná teszik a hangképet, meg szétesik az egyébként fókuszált hang.
Van aki sohasem tanul.
Igen, ez pontosan így van
Növeltem is a számlálódat
A ráfestett párhuzamos dióda-kondi piktogramról nekem ez jutott eszembe. Az irányérzékenységet az egy dióda magyarázza, viszont nagyon nehezen képzelem el hogy értékelhető kapacitást sikerült bezsúfolni a biztosíték méretébe. Gyorsan abba is hagyom a fejtegetést, mert ez már OFF az OFF témában
Ezek a plusz hatások-elemek bevitele megint csak hangképromlás. Viszont lehet hozzávaló hallócsontokat is rendelni.
Kiléptem abból a (kórteremből) csoportból.
A 100 ezer Ft-os USB kábelt fikázzák, mert nem úgy szól, mint az 1 milliós. Beteg társaság. Meg a sodrott erű hangszórókábelen nem alakul ki a szkinhatás. Persze hangfrekin. No meg a Litzén. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |