Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nokia 3220 USB kábel

Témaindító: kisedison, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kisedison hozzászólása Ápr 19, 2008 /

Szeretnék egy NOKIA 3220-as telefonhoh USB kábelt készíteni, viszonylag olcsón, mert az eredeti kábel 6000Ft, az utángyártott 3000Ft.
(#) Lucifer válasza kisedison hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Kell valami USB-sorosport átalakító. Bármilyen jó csak működjön.
Bővebben: Link
(#) El_Pinyo válasza kisedison hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Szia!
Találtam róla némi leírást itt, de nincs rá garancia, hogy életképes is. Remélem azért tudtam valamennyire segíteni.
Üdv
(#) El_Pinyo válasza Lucifer hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Gyorsabb voltál
(#) dbase válasza El_Pinyo hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Szerintem ez csak a régiekkel kommunikál, a nem színes kijelzősökkel.Ha jól tudom teljesne más a szoftver a színesen már. Más box is kell hozzá.
(#) Lucifer válasza dbase hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Nem, nem azaz dede.

Alapvetően kétfajta Nokia van. Már amelyik hátsóján ilyen 13+1-es Nokia szabványnak mondható aljzat van. Vannak a régebbiek, azokhoz DKU-5 vagy CA-42 kábel kell. Ezeknek gyk. soros portjuk van, ezért kell a soros USB konverter. Vagy simán MAX232-vel fellógatod sorosportra. A Pc suite úgyis csak azt kérdezi, hogy melyik soros porton lóg. Ilyen téren másikfajta fajta Nokia. Ilyen Pl. a 6230. Ezeken hardveres USB port van. Ezekhez DKU-2 kábel kell. Ez gyk. 4 vezetékes átkötés.
(#) AtomCity válasza kisedison hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Szia!
Vaterán találtam jópár dku-5-ös kábelt igen olcsón: Itt
Ennél olcsóbban szerintem nem lehet összehozni a kábelt...
Remélem jár a pont... :yes:
Üdv
(#) villkisz válasza AtomCity hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Hello laci vagyok!!!!

egy kérdés csak.mobiltelefont hogy lehet beméretni???ha másik kártya van benne be lehet méretni????vagy magát a telefont mérik be
(#) Lucifer válasza villkisz hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Vazz... Ez azért picit off.
Minden telefonnak van egy ún. IMEI száma. Minden telefonnak más és más. Elvileg nem lehet megváltoztatni, gyk. igen. Ha bejelentkezel a hálózatba, elküldi a szolgáltatónak ezt a számot. Ez alapján tiltják le ha a teló lopott.
(#) villkisz válasza Lucifer hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

helló!!!
akkor mindegy milyen kártyát teszek bele letudják tiltani?!!!
(#) bbb válasza villkisz hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

természetesen igen.
a kártya nagyon nem érdekli a szolgáltatót letiltás szempontjából. (vagyis igen, de akkor a kártya saját kódját tiltják, te meg megkaphatod a telefonszáőmodat ismét másik kártyával). viszont ha a telefon imei számát lopottként tartják számon a szolgáltatónál, akkor peched van. ilyenkor teheted meg, hogy bemész a rendőrségre, ott szólsz, hogy találtad a telefont (ha nem loptad, de gondolom az utcán találtad, különben nem írnál ide), és ha a jogos tulajdonosnak nem kell, akkor egy idő elteltével a tied lesz (ez talán fél év, de nem vagyok benne biztos). persze ekkor még hátra van a huzavona a szolgáltatóknál, hogy vegyék le a tiltott listáról az imei számot... bár elvileg a rendőrök ezt elintézik neked, de sose lehet tudni náluk. (és persze ha teneked kell intézned, akkor mindenféle papírral igazolnod kell, hogy nem lopott a telefon, hanem jogosan van nálad - vagyis vinned kell a rendőrségi jegyzőkönyvet, amit ilyenkor kapsz)
(#) dbase válasza bbb hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Haver előfizetéses, és volt egyszer nála haverok hoztak egy telot kisütni, és kinyomta de belerakta a saját számát.Fél évre rá jött levél h jelenjen meg a bíróságon idézése volt.Mert lopott volt a telo, és figyelték elötte.
(#) _ampervadasz_ válasza villkisz hozzászólására (») Ápr 21, 2008 /

Az én telefonomat pl ellopták, és meglett! (két nap alatt) (W810i)
IMEI -szám alapján azonosították be! De ezen kivűl van egy gyártási és egy hardver azonosítója, valamien ID, ami teljesen egyedivé teszi az adott eszköszt, de a szolgáltató csak az IMEI-t "olvassa" el!
Igaz nem csak a telót lopták el hanem, fényképezőt meg pénzt, nem keveset!
Ez volt december környékén, azóta a telefonomat, fényképezőmet is vissza kaptam, de a pénzt nem!
(Ebben az ügyben biróságra is kell járnom összesen kettőre!)
Talán jövő tavasszal vissza kapom hiánytalanul, a kártérítéssel eggyütt!
Szerencsére a tettesek is meg lettek, hála az elektronika csodálatos világának!
(#) Ginuwine hozzászólása Ápr 21, 2008 /

sziasztok egy kicsit elter a telefonom mert nekem van egy nokia 6020 asom es ahoz kellene nekem vmi olcso usb vagy valami olyasmi amivel pl. kepeket,videokat tudnak ratenni a telefonomra es a telefonomrol a szamitogepembe ha tudtok vmit jouvolna ha segitenetek remelem tudtok segiteni elore is kosz
(#) villkisz válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 22, 2008 /

Köszönöm üzeneteiteket.
(#) ferci válasza kisedison hozzászólására (») Ápr 23, 2008 / 4

Remélem, ez megfelel.

usb 3220.JPG

(#) Ginuwine hozzászólása Ápr 23, 2008 /

koszonom a sok vallaszokat
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem