Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Digitális fényképezőgép vezérlés
Lapozás: OK   2 / 2
(#) kaqkk válasza HA5AWS hozzászólására (») Máj 1, 2017 / 1
 
Mert ha lelövöd vagy agyonütöd őket akkor már használhatatlanná válnak, élve kell őket elfogni
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2017
(#) kaqkk válasza miki79 hozzászólására (») Máj 1, 2017 /
 
Mi olyan nagy dolog egy kameracsapdán ? Egy infra mozgásérzékelőt kötsz a felvétel gombra ,és örülsz .
(#) BitMiller hozzászólása Jan 24, 2018 /
 
Sziasztok!
Van két ugyanolyan FujiFilm FinePix S9600 fényképezőgépem, és egy Fuji RR-80 távkioldóm. A két fényképezőgépet szeretném arra rábírni, hogy egyszerre exponáljon, mivel akció-sztereófotókat szeretnék lőni velük, és két mutatóujjamat nem tudom elég jól összehangolni időzítésileg. Segítséget szeretnék kérni a ketyere átalakításában/megépítésében. Érdekel-e valakit a projekt? Ha igen, azesetben részletezném a dolgot.
Sziasztok!
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
(#) antikzsolt válasza BitMiller hozzászólására (») Jan 24, 2018 /
 
Talán egy hülye ötlet. De talán működhet. Mi lenne ha egy spionkábelt építené rá. Elvileg csak a jelet kell megkapni a kamerának hogy exponáljon.
(#) BitMiller hozzászólása Feb 12, 2018 /
 
Igazából rájöttem, építeni én nem fogok semmit. Vettem egy másik RR-80 távkioldót 9000 Ft-ért. Tán már csak a tengerentúlról lehet neten kapni ezen kívül. Ennek viszont kontaktos a gombja - hol jó, hol nem... Esetleg tudnátok abban segíteni, hol találok Budapesten olyan embert/helyet, ahol ennek alapján megépítenek nekem egy újat, csak két kábeles változatban? A kontaktos ketyerét is szívesen feláldozom az ügyért. Vagy érdeklődjek szakik iránt hobbielektronikai üzletekben? Eddigi, s ezentúli válaszokat is köszönöm szépen!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem