Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   774 / 966
(#) bbb hozzászólása Júl 18, 2018 /
 
Ha csak a vállán tudja odacipelni a munkaterülethez, akkor miért fal mellett fotózták le? Ha pedig így próbálja használni, akkor legalább áram nem kell hozzá Azért jót nevetnék rajta, ha valaki elindítaná így a vállán ezt a gépet...

Minden esetre ez egy remekül sikerült termékfotó
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018

298641_03.jpg
    
(#) teddysnow válasza Bakman hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
Jújj, először azt hittem én csináltam. Általános iskolás koromban csináltam ilyen nyákokat snitzerrel.
(#) tothbela válasza varttina hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
No akkor ezentúl akár váltóárammal is lehet tölteni, csak a generátor egyenirányítója nehogy elromoljon belül.
(#) kistee válasza bbb hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
Így kell használni áram nélkül...
(#) nagym6 válasza kistee hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
Így még bont is.
(#) Kari55 válasza bbb hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
Ráadásul még fordítva is tartja!!
Alul van a fogantyúja.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018
(#) jocko válasza bbb hozzászólására (») Júl 18, 2018 / 1
 
Azóta a fiú már a bitcoin bányában dolgozik. Ez jutott az eszembe. Ja és, hogy a fehér pólóra (mert minden magára adó munkásember fehér pólóban bont falat) szépen rákenték az olajat , zsírt , a sarat, a srác borostás (mert munkás=igénytelen, de a nőket ez vonzza), és a válaszfalat meg valószínűleg az egerek rágták ketté, én oda fotóshoppolnék egyet legszívesebben ahogyan a vésőkalapács száráról ágaskodik és rágcsálja a sajtszerű fehér téglákat.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018
(#) Triger válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
Az nem fogantyú. Válltámasz. Vállvetve harcol a munka frontján.
(#) Kari55 válasza Triger hozzászólására (») Júl 18, 2018 /
 
(#) Moderátor hozzászólása Tyutyu 49 hozzászólására (») Júl 19, 2018
 
Ha már felteszel egy képet, legalább olyat tégy fel, ami nem káromkodást tartalmaz, és nem tartalmaz helyesírási hibát (ha csak nem épp az a "viccesség" tárgya)!
(#) SALáta válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 19, 2018 /
 
A fal anyaga nem tűnt fel? Ezt a gépet ha hozzávágom ahhoz a falhoz akkor összedől.
(#) kowi válasza SALáta hozzászólására (») Júl 19, 2018 /
 
Nekem is az ytong tűnt fel 200g-os kalapáccsal lehet rombolni
(#) SALáta válasza kowi hozzászólására (») Júl 19, 2018 /
 
Kőművesünk mesélte hogy kiadott egy bontási műveletet a két segédmunkásának. Véssék is le a terasz maradékát a házfalról Igazi addig ütöm nyomom emberek....

Az eredmény fél nap után leégették a vésőgépet mert végig azzal püfölték. Kb fél óra alatt elbontotta de kihajtotta belőlük a lelket is.

Nálunk a picike kazánházat nagyfex-szel, kis 5 kilós műszerész kalapáccsal 3 óra alatt megcsináltam, 4-től 7-ig, lazán. Másnap betonozhatták + egy lépcsőfok még ami várt rájuk. A két segéd lesett. Az erőssebb segédnek kiadta hogy az ajtótokok maradnak, ez az egy megy, ablaktok megy. Fél óra múlva elégedetten állt hogy mindent kiszedett. Volt pár ilyen eset a felújításnál. A végelszámolásnál volt pár minuszolás. A másik csapat, aki adott ajánlatot, már halott lenne. Mondom, a kőművesünk segédmunkásai mellett mindig ott kellett állni. Mivel utálom a betonozást, rájuk bíztam a sufni ezen részét. Az egyik sm-nek sikerült 8 centit belevinnie a vasszerkezet alaplapjába. Kb + 1 napomba került, míg kitaláltam, megvalósítottam a lehetséges javítást. 3 centi lett az átlóba, többet nem lehetett csalni, mert akkor már mindenhol kell. A másik csapat erre a műveletre + sokat kért volna. El se tudom képzelni mekkora hibát vittek volna azok bele. Mondjuk az a csapat szigetelt fagyás idején az egyik helyen. . Már újracsinálták a baráti kőművesek.
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2018
Moderátor által szerkesztve
(#) Orbán József hozzászólása Júl 20, 2018 / 1
 
Üdv!
Aktuális hirdetés: Gyuszis távadó doboz eladó
Bevallom, nem tudtam mi ez, de ez már a múlté!
Minden világos! Azért még maradt kérdésem a Hirdetőnek...

Üdv!
Ez a holmi felkeltette az érdeklődésemet. A reagálások hiánya miatt úgy látom, száznál is több ember tisztába van, mi ez a Gyuszis, csak én vagyok tájékozatlan.
Lefordítottam a web-fordítóval, a leírást, szinte minden világos lett számomra is!
Még annyit, ki ez a Gyuszi?
Köszi!


Jellemez:
GUA csődobozok:
• Neoprene O gyűrűstandard találkozni
NEMA 4 követelmények
• Cast fedőn szökik kalászba hogy könnyen engedjen meg
eltávolítás és összeszoruló
Belső zöld őrölt csavar
Az Four általános felszállás kutyagol kivesz
dobozok legalsó kerékagyakkal
• Threaded fedőmegnyitások
• Ten különböző kerékagyelrendezések
• Taper kerékagyakat fűzött be hogy gondoskodjon
partra futó folytonosság
• Smooth integrál kerékagy bushing véd
karmesterszigetelés mikor húzó
Surface fedők, amiket elláttak dobozokkal
• Sealing fedők, kupolafedők, és szerelvény
az akasztófedők elérhetőek
Az • Cover fonalak 12 hangmagasságstandard, 16
a hangmagasság válogatott alumíniumon alakul és
méret
(#) proba válasza kistee hozzászólására (») Júl 20, 2018 / 1
 
A régi orosz favágó vicc jut eszembe róla:
Az oroszok megelégelik hogy a japán favágók sokkal több fát vágnak ki egy műszak alatt.
Kifaggatják a munkásokat, hogy csinálják. Azok nagyon rendesek, még egy sthil fűrészt is adnak nekik. Az orosz favágók teljesítménye ettől nem sokat javul. A japánokhoz fordulnak ismét, mit csinálnak rosszul. Elmegy a japán hozzájuk, fogja a fűrészt berántja, hogy megmutassa hogyan kell csinálni. Erre az oroszok fülüket befogva csodálkoznak: Mi ez a hang?
(#) Bakman hozzászólása Júl 28, 2018 /
 
Magyarország, én így szeretlek. Úgy tűnik, itt a mutyizás olyan nemzeti sport, mint Olaszországban az adócsalás.
(#) Orbán József hozzászólása Júl 29, 2018 / 4
 
Így történhetett

a

Valamikor

Bobo a neandervölgyi nézte a fán a hatalmas gyümölcs fürtöt. Elégedetten vette tudomásul, a törzs összes tagjának jut majd belőle, ami neki újabb elismerést fog hozni. Népszerűségben lassan megelőzi Nogo-t, aki a barlangban a tűz őrzője és a varázsló után a második.
Ekkor egy vihogásszerű hangot hallott maga mögött. Bobo nem egy ijedős, így komótosan hátrafordult, megnézni a hangot mi adta ki. Nem látott semmit, készült levenni a hatalmas gyümölcsöt, ám mit látott? A dicsőségnek annyi, őt megkerülve a gyümölcssel az újabban tömegével látott kisebb termetű előember szerű teremtmény rohant el, vihogva lóbálva az orvul megszerzett zsákmányt.
- Végül is, neki is annyi munkájába került, mint nekem lett volna - gondolta Bobo.
- Gyorsabban fut, olyan kis vánnyadtnak tűnik, hadd vigye, majd szedek másikat -gondolta tovább.
Azonban a környező fákról már minden gyümölcsöt leszedtek, most jött rá Bobo, ezeknél a kicsi emberszabásúaknak 2 nappal előbb van a szüret. Elmélázott ezen, eszébe jutott, ezeknek magyarázni erkölcsöt, morált? - inkább kihalok. Bölcsen úgy is tett.


b

Néhány évvel később

Állok a buszmegállóban, nagyjából 30-an várjuk a 100 személyes, üres busz begördülését. A csoport izgatottságát leplezve, mint aki csak a menetrendes oszlopot szeretné nézegetni, rendeződik a peron elején, ahol a busz felszálláshoz kinyitandó első ajtaja lesz majd. Van aki ártatlan szemekkel a peron túlsó végén ácsorog, a többség elégedetten konstatálja, egy vérbeli lúzer, jól van...Jön a busz, lassít. A peronon tébláboló lúzer elkapja az ajtón kívüli 2 fogantyút, a busz lépcsőjének kiálló 5 centijére kapaszkodva a busszal együtt "utazik" az utolsó 8 méteren, kissé elsöpörve a várakozók elejét. Ők elismerve az élelmes lúzer találékonyságát, elkezdik a kinyíló ajtón egyszerre legalább öten egymás mellett feljutni a járműre. Kissé hiányos, szakadt ruhában ülnek le a szerintük legjobb helyekre és üdvözült arccal értékelik a sikeres élményt. Az elején, még a kispályás judo meccs megkezdése előtt valaki - talán én? - hangosan megjegyzi:
-Emberek! Háromszor annyi a busz férőhelye, mint ahányan itt vagyunk!
Ennyi erővel a vakondtúrásnak is mondhattam volna. Gondoltam rá, ki kéne halni...De ezeknek? Azért se.

c

Még néhány évvel később

Néha látom a híradóban, nyugaton vannak ilyen sötét napok címszó alatt olyan áruházi vészleárusítások, amikor töredék áron kiárusítják az annyit se érő árukat (műszaki és egyéb cikkek, veszélyes hulladékok új korukban is)
Tömegek napokkal nyitás előtt sátraznak a bejárat előtt, hogy ők biztosan belejussanak a földi paradicsomukba. Nyílik a nagy főbejárat, fele biztonsági ember elhull, a tömeg ledarálja őket, valamint a gyengébbeket is a többiek kásává tiporják. Azt a földöntúli boldogságot az arcokon, kezükben a ingyenbe menő árú holmikkal...Ez megérte, látom, vitathatatlan. Elképzelem ugyanezt az új könyvvásáron, ahogy az egyik felhevült, nehéz testimunkás kinézetű filozófus őrült mit tesz? Kant: A tiszta ész kritikája ünnepi kiadásával üti le a tolakodó másikat...hát oda se mennék.Tojok én Ariszthopanész Lüszisztériájára, majd pont miattuk veretem sánttá magamat mi...!?
Inkább nézek a tv-be, más nincs, Bunyós Pityu aktuális oratóriumát.
A kihalás már eszembe se jut.

d

Preszet déj

Egy helyütt valaki hirdetése megtetszik, megvenném a holmit, de azért 1-2 mondat a holmik tulajdonságairól érdekelne, kérdezem, írom. Elvileg (elvileg) itt a jelentkezés sorrendjében szokta az Eladó a holmit eladni az elsőnek, vagy, ha mégse passzol a dolog, akkor a másodiknak, stb. Tudom, hogy nevetséges, de találkoztam ilyen eljárással, esküszöm, nem az ujjamból van. Szánalmas vagyok, kérem mértékkel kiröhögni...De ez csak valami erőltetett, elavult dolog, erkölcs, morál? Ma már a legtöbb embernek fogalma sincs róla és nem is érdekli, jól teszi. Nem lehet velük úgy haladni, mint nélkülük.
Mert jön mögöttem az africanus homoeanus, vagy ki, és elviszi előlem a gyümölcsöt.
Na, ez a gyümölcsfa is! Zsák a foltját. Mint az a szerencsés neanderi Bobo, nézek a fejemből...
- Az ő kicsinyeinek nagyobb szüksége van rá, had örüljön a família ott. Megértő vagyok...

Az ember a Földön, ha így megy tovább, igyekszik vissza a biztonságba, a fára. Én nem töröm magam, mire rászánnám magam, nem lesz szabad fa. Igaz semmilyen és egy se lesz, de az tuti, addigra kis szerencsével úgyis kihalok. Egészen fel vagyok dobva a gondolattól.

Maradok tisztelettel:
Megértő
(#) nedudgi válasza Orbán József hozzászólására (») Júl 29, 2018 1 /
 
"A Viking visszatér" ?
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2018
(#) jucsaba válasza bbb hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
Üdv
A spáros hentes képe ahogy fordítva fogja a bárdot is hasonló , csak azt még mindíg látni ...
(#) Orbán József válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
Valamikor rengeteg sci-fi-t olvastam, lehet.
Közben utánanéztem, ezt biztosan nem olvastam, a név saját agyszüleményem - Nogo.
A távoli tűz-t viszont olvastam, sajnos volt módom már a megjelenésekor olvasni...
Hogy miért sajnos?


Az én firkálmányomról:
Nemrégi az egészen biztos a kiváltó élmény, még friss, meleg.
A tapasztalat már csak púp a hátamon.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2018
(#) tothbela válasza jocko hozzászólására (») Júl 29, 2018 / 3
 
Nálam nem működik ez a mocskos-izzadt borostás valami. Nem vonzza a nőket. De még az asszony is távolságtartó. Maradok a borotvánál, meg a zuhanyzásnál.
(#) erbe válasza Orbán József hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
Mi köze egy Frank Sinatra videónak Zsoldos Péter könyveihez? Nekem tetszettek.
(#) nedudgi válasza erbe hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
A kiinduló szösszenet első fejezetének hőse Nogo, Zsoldos Péter könyveinek egyik mellékszereplője is ezt a nevet viseli.
A Sinatra videó említése arra célzott, hogy régen volt, a posztoló harmatos legénykorában, amikor olvashatta a könyvet.
(#) erbe válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
~40 éve olvasgattam én is a könyveket, de Sinatra sose érdekelt igazán, így "Nem talált!".
Nogo-Ikendu páros régóta "védett névnek" számít. Nem tudom, gondolt-e közben az író az angol "No go!" kifejezésre. Az egyik könyvajánló idézetei alapján állandóan rohannak és emlékeim szerint is elég mozgalmas a történet eleje.
Aki részletesebben emlékszik a félszázaddal ezelőtt történtekre, mint a mai eseményekre, egyenes úton halad... Alzheimer doki után.
(#) nedudgi válasza erbe hozzászólására (») Júl 29, 2018 /
 
A könyvajánló idézete rossz. A törzs nem állandóan rohant, hanem állandóan ordított. Nekem könnyű, a minap olvastam újra.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2018
(#) Orbán József válasza erbe hozzászólására (») Júl 30, 2018 /
 
A megfejtést Nedudki kolléga leírta. Sinatra nekem se jött be, de ez a nóta - ami nem az övé, de ő vitte sikerre - telitalálat. Csak meg kell érni bizonyos életkort...
A Nogo valahogy úgy jött ki, hogy nekem pl. a Ngo kicsit kevésbé civilizáltnak, igazán az afrikai ősemberre jobban illett volna, a Nogo meg az előkelőbb neanderinek. Ilyen egyszerű. De legközelebb végignyálazom a világirodalmat, nehogy más 4 hangból álló névvel megegyezzen. Biztos van olyan... és nagyon fontos is lehet, gondolom, ezek szerint. Továbbá:
Amúgy van még pár tévedés, akár helyesírási probléma a firkálmányomban, alaposan ki kell vesézni, elvégre műszaki fórumon vagyunk, nem röhöncsélünk össze-vissza.
Na ja. Biztosan az a lényeg.
Hasonló dolgoknak örülök:
A tv-ben a bemondó beszámol valami komoly dologról és előfordul az elején valaki megjegyzi a készülék előtt, most a bemondó ruhája nem igazán jó, a frizura is volt jobb, meg szerintem hízott is, stb.
Lényeglátás rulez...
(Múltkorában megírtam egy itteni barátomnak, szerintem felesleges itt megjeleníteni hasonló dolgaimat, mert minek. Ez is csak az aktualitás miatt íródott, de nekem volt igazam, elnézést.)
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2018
(#) tothbela válasza erbe hozzászólására (») Júl 30, 2018 / 2
 
Én már a régi dolgokra se emlékszek, meg az újakra se még. Most vagyok középkorú. Borotválkozás és fürdés nélkül meg középkori benyomását keltem.

Kibontok egy készüléket, aztán mem tudom mit akartam vele csinálni. Viszont reggel mindig új nő mellett ébredek, és csak akkor esik le hogy ő az asszony, amikor meglátom a képét a vitrinben.

Talán azért van még velem, mert nem vagyok rossz az ágyban. De ez nem biztos, mert nem emlékszem rá hogy volt e valami. Lehet hogy nem. Elképzelhető, hogy ő se emlékszik semmire.

Amit nem felejtettem el, az az ellenállások színkódja. Na majd kezdek vele valamit. Mondjuk udvarolok ennek a nőnek egy kicsit, hátha imponál neki ha felsorolom az összes gyűrű színét neki.

Ja, tévedtem. Ez megint az asszony. Tudhattam volna. Úgy emlékszem elvettem egyszer. Én megelégedtem volna a 10% toleranciával, de ő ragaszkodott az 5%-hoz. Neki nem elég az ezüst, mindenképp arany kell. De kár hogy akkoriban nem árultam nagyobb pontosságú gyűrűt. Lehetett volna más színű is mintsem arany.

Már csak azt felejtettem el, minek írtam ezt a pár sort ide.
(#) Orbán József válasza tothbela hozzászólására (») Júl 30, 2018 /
 
Milyen jól jön majd ez Karácsonykor, el tudod dugni magad elöl az ajándékodat.
(#) tothbela válasza Orbán József hozzászólására (») Júl 30, 2018 /
 
Addig rendben hogy eldugom, de hogy fogom megtalálni? De annyi baj legyen. Inkább alzheimer mint parkinson. Még mindig jobb ha elfelejtem kifizetni a megivott pálinkát a kocsmában, minthogy bár kifizetem, de a remegő kezem miatt mind egy cseppig kilögybölném a földre. Arról nem is beszélve, hogy mi történne a piszoárnál velem. Bár lehet hogy addigra már immunis leszek mindennemű fizikai behatásra.
(#) zsoltee0001 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 30, 2018 /
 
72cm.es képcsöves tv-vel rendelkezők figyelmébe ajánlom a következő linket:
Bővebben: Link
Következő: »»   774 / 966
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem