Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   204 / 259
(#) Dino71 válasza zsoika hozzászólására (») Szept 18, 2018 /
 
Én az orcy ban veszem br.620ft Nem lehet , hogy ami bele csatlakozik ebbe a tömítésbe az sérűlt és ezért tépi azt a tömítést? Az tény hogy tipus hiba de azért ennyire sűrűn nem szokott tönkremenni.
(#) varga44 hozzászólása Szept 18, 2018 /
 
sziasztok! van egy ADP 232 5 WH mosogatógépem,és a lapátokat nem indítja el, mi lehet a hiba? köszönöm
(#) zsoika válasza Balaton hozzászólására (») Szept 18, 2018 /
 
Áhááá szóval amin jön a víz. Már azt hittem hogy a felső tálca bemenetére.
Köszönöm, kipróbálom mert már unom .
(#) zsoika válasza Dino71 hozzászólására (») Szept 18, 2018 /
 
Megnéztem mindkét gépet és nincs sérülés. Annyi viszont lehet hogy az évek alatt kicsit "megült" a tálca és így nem központos ...viszont elvileg ezt kiküszöböli az a 2db köröm a gép hátuljában.
Milyen néven veszed ott ,mert nem találom?
(#) Dino71 válasza zsoika hozzászólására (») Szept 18, 2018 /
 
MEG521 cikkszám, vízcső rögzítőanya indesit....
(#) zsoika válasza Dino71 hozzászólására (») Szept 19, 2018 /
 
Így már megtaláltam ,de nekem 1400ft -ot ír....szóval itt még drágább. Mondjuk ennyit megérne nekem ha biztosra tudnám hogy ez egy másik gyártó terméke.
Nem tudom miért nem szilikongumiból gyártják .
1hét múlva megyek pestre lehet próba szinten veszek 1et ....aztán ha nem jön be jön a bicikli belső .

Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólást
(#) fulcsii válasza varga44 hozzászólására (») Szept 19, 2018 /
 
sem alsót, se felsőt? kézzel tudod könnyen forgatni?
(#) Horvath65 hozzászólása Szept 19, 2018 /
 
Szép napot! Mosogatógép vásárlás előtt állok. Szeretném kikérni a véleményeteket milyen típust vásároljak. Minden napos használatra kell és öt személy van a családban. Árérzékenyek vagyunk. A tisztítási hatékonyság a legfontosabb. A korábbi gép nagyon nem tette a dolgát (rajta maradt a spagetti). Orion típusú volt, ki lett téve a konyhából...
UI.: Jut eszembe van egy eladó orion típusú mosogatógépem.
(#) Dino71 válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 19, 2018 / 2
 
A mosogatógép nem konyhamalac! Nem tesszük be se spagettivel sem semmilyen ételmaradékkal az edényt. Az vedd meg amire a legtöbb garanciát vállalják.
(#) Horvath65 válasza Dino71 hozzászólására (») Szept 19, 2018 /
 
Köszönöm. Elöblítve tettük bele, de néhány kicsi darab maradt, még az első időkben viszonylag jól dolgozott, de most már gyalázatosan. Nincs jobb még jobb leges-legjobb? Gyártók, típusok, között biztos van minőségi különbség és az árról nem is beszélve. Ár érték arány is érdekel.
(#) zsoika válasza Dino71 hozzászólására (») Szept 19, 2018 / 1
 
"Az vedd meg amire a legtöbb garanciát vállalják."
Igen ...sajnos a mai fogyasztói társadalomban max.5év a tervezett avulás.
(#) GreenDoki hozzászólása Szept 20, 2018 / 1
 
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A megoldás a forró víz, persze zsíroldóval. Addig töltve amíg majdnem kifolyik. Állás 1 hét. Majd bekapcs. (nyaraltunk) Nem javult. Forróvíz szodabikarbóna, teletölt. Kihűlés után ecetes vízzel... orosz módszerrel ( rázás, ütögetés, ...) siker!!! Leállt a szivattyú amikor leürült. Legmelegebb program szódabikarbóna... közepe felé ecet 5dl...
Azóta jó.
Köszi mindenkinek mégegyszer.
(#) balint2005 hozzászólása Szept 25, 2018 /
 
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Whirlpool adp100wh tipusú mosogatógépem, ami nem veszi fel a vizet, csak folyamatosan próbálja leszivattyúzni. Régebben többször is megállt "eldugult leeresztő cső" hibával, holott nem volt eldugulva, viszont ezt általában csak teli sótartállyal csinálta, így annyival elintéztem, hogy mindig csak kevés sót öntöttem bele. Most viszont már a hibakódot sem dobja fel csak folyamatosan szivattyúzik. A labirintus tiszta, reed relé működik (bár nem igazán értem a működését, ha zár a relé akkor elzárja a mágnesszelepet?). Kellene lennie egy külön szintjelzőnek ami leállítja a szivattyút és tovább tud lépni a program, vagy a vezérlőpanel adta meg magát?
(#) fulcsii válasza balint2005 hozzászólására (») Szept 25, 2018 /
 
Nagy eséllyel a szintmérő alsó kapcsolási pontja nem kapcsol és azt hiszi benne van a koszos víz.
(#) balint2005 válasza fulcsii hozzászólására (») Szept 25, 2018 /
 
Szóval a reed relé csak az átfolyást méri és kell lennie egy külön szintmérőnek még valahol?
(#) sapimazsi hozzászólása Szept 27, 2018 /
 
Üdvözlök mindenkit!

Olyan problémám van, hogy a mosogatógépem hétvégén leállt A 10, majd A 3 hibakóddal. Kicseréltem a felső kihúzható edénytartó mögötti műanyag menetes házú gumitömítést, most a 4-es 40perces program 19 percnél megáll A10-el. Viszont a gépnek olyan a hangja program közben többször is, mint a vízforralónak mikor felforralta a vizet( lehet, hogy nem megy bele elég víz?). Az 5-ös 12 perces program , ami rövid hideg öblítő program, végigmegy.
Ebben a problémában szeretnék segítséget kérni.

Előre is köszönöm!

Üdv, Ferenc
(#) sapimazsi válasza botesz hozzászólására (») Szept 28, 2018 /
 
Indesit IDE 45 S
(#) Inhouse válasza sapimazsi hozzászólására (») Szept 28, 2018 / 1
 
A mienk egy buta szerkezet, elektronika nélküli, ez is megállt két hete. Ami megoldotta, az a tisztítás. Alul a szűrők alatt tovább bontottam és két marék zselé állagú, mocskos büdös lerakódást szedtem ki belőle. A szivattyú előtti zegzugos műanyag vájat rendszerből. Aztán átmostuk kétszer üresen, azóta helyreállt a rend.
(#) Moderátor hozzászólása sapimazsi hozzászólására (») Szept 28, 2018
 
Egy kérdést csak egy helyre, és csak egyszer teszünk fel!
(#) JZoli hozzászólása Okt 2, 2018 /
 
Van a szomszédunkban egy AEG Favorit 8802 VIOP tipusú mosogatógép. Olyan gond van vele, hogy állandóan 20-as hibakódot ír ki, ez valami dugulás lenne. De semmi ilyen nincs, mert már háromszor is elvitték a szervizbe, állítólag teljesen ki lett pucolva, de néhány nap múlva újra előjön a hiba. Viszont, ha áramtalanítva van utána elmosogat újra, gond nélkül, a végén meg újra kiírja a 20-as hibakódot. A múlt héten a 20-as hibakód után még egy 40-es hibát is kiírt. Szerintem vagy valami érzékelővel, vagy a vezérléssel lehet gond. Van valami ötletetek mit nézzek meg?
(#) stenglt hozzászólása Okt 7, 2018 / 1
 
Szervusztok, segítséget kérnék egy Indesit DFG262 típusú gép hibaüzenetének értelmezésében.
Indítás után a vízbetöltés elindul kb. fél perc után kiszivattyúzza a vizet és a fényképen látható ledek villognak. A reed relét mérve az jónak tűnik.

InDFG262.jpg
    
(#) halasiakos hozzászólása Okt 8, 2018 /
 
Sziasztok! Candy CD702T mosogatógéppel küzdök, de már lassan felgyújtom. A hiba a következő. Start gomb lenyomására elindul a szivattyú, ami a lefolyóba nyomja ki a vizet (minden programot így kezdett amikor jó volt akkor is), de szokatlanul sokáig megy, majd elkezdi beengedni a vizet, de kb 3mp után megáll és semmit nem csinál, de a számláló számol visszafele. A vízszint érzékelője ki lett takarítva és jó is, leellenőriztem multiméterrel. Az alsó vízszint érzékelője is takarítva és lemérve (ez is jó), ami vízfolyás esetén lekapcsolja a gépet. Mi lehet a gond?
(#) Handyman67 hozzászólása Okt 9, 2018 /
 
Sziasztok!
Másfél éves Candy CDPM 77735 típusú mosogatógépünk reggel indított mosogatás után, délután amikor hazaértem folyamatosan morgott. A program lefutott, kikapcsolt állapotban volt. Bekapcsolás után is folyamatosan ment a szivattyú. Próbáltam programot indítani, de a feltöltés alatt is folyamatosan nyomta ki a vizet és miután leállt a feltöltés a program hibát jelezve leállt, de a szivattyú továbbra is ment. Gondolom a szint érzékelő úszó akadhatott fel. Szétszedtem, de az úszót nem találtam meg. Interneten nem találok hozzá rajzot. Tud valaki, valami tanácsot adni?
(#) Handyman67 válasza halasiakos hozzászólására (») Okt 9, 2018 /
 
Szia Ákos!
Én még nem tartok ott ahol Te. Még a vízszint érzékelőt sem találtam meg. Tudnál egy fényképet küldeni, hogy melyik az, hol találom?
(#) halasiakos válasza Handyman67 hozzászólására (») Okt 9, 2018 /
 
Szia! Nincs most előttem a gép, de ebben alul van bal oldalt az oldalán és egy vékony átlátszó gumicső megy rá meg 2 vezeték.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2018
(#) Handyman67 válasza halasiakos hozzászólására (») Okt 9, 2018 /
 
Köszönöm, megnézem.
(#) MezeiGabi hozzászólása Okt 9, 2018 /
 
Sziasztok!
Adott egy Indesit IDL42-es mosogató gép. Szépen mos, végzi a dolgát. de,szárítás közben megáll és villog a 3-as és a 9-es led. A gépkönyv szerint : szűrő dugulás. De,a szűrők tiszták!!!
Van esetleg valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
(#) ukez hozzászólása Okt 10, 2018 /
 
Üdv!

Adott egy AEG ffb93700pm mosogatógép.

Folyamatosan hibaüzenetet generál "Töltsön be öblítőszert" természetesen az öblítőszer tartály feltöltöttsége esetén is. A működésben nincs hiba, öblít rendesen láthatólag használja az öblítőszert mert fogy. Csak a hibaüzenet a probléma.

Hogyan lehetne ezt megszüntetni, resetelni?

Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) Mikro hozzászólása Okt 11, 2018 /
 
Sziasztok!
Adott egy Whirlpool ADP6949c mosogatógép, amelyen a főkapcsolóval történő bekapcsolás után 10 másodperc és 5 perc között jelenik meg felirat a kijelzőn. Ezután már kiválasztható a megfelelő program ami el is indítható és le is fut rendesen. A TNY264pn ic-vel felépített táp hibájára gyanakszom. (kiszáradt, kapacitás vesztett kondi) Remélem valakinek ismerős ez a gép vagy a hibajelenség és tudna segíteni, hogy melyik kondit kell cserélni. Vagy cseréljem az összeset?
(#) Financsek hozzászólása Okt 14, 2018 /
 
Sziasztok ! Van egy Elektrolux ESF45055WR tipusú 9 személyes mosogatógépem . Egyik bekapcsolásnál a kijelző teljesen sötét lett. Az elejét leszedve a vezérlő panelen ott van a 220V , de nem találok rajta semmilyen biztosítékot ami miatt nem működhet . Mi lehet a baja ? Van valahol valami biztosíték vagy hőkioldó vagy valami ami miatt nem működhet ?
Következő: »»   204 / 259
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem