Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Kivéve a mezőgazdaságban elektronikai munka. Ha nincs szakember javításra, akkor sem fizetnek.„Ha sok a munka és kevés a szakember, akkor drágább lesz a munka..” Lásd ezt. Tipikusnak mondható eset. A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2018
Centuri99-re gondolsz, aki egy erősítőt akar gyártatni valakivel? Majd felszólal, ha problémája van. Attól, hogy nem neki segítünk, lehet még társalogni? Vagy tilos?
Olvastam, vannak ilyenek is persze. Rétegpiac, és a kevés "vevő" nem hajlandó fizetni. De pl. Pesten csak horror áron találsz bármilyen szakit, mert van fizetőképes kereslet és kevés a szakember. Nem csak a jó, egyáltalán bármilyen.
Igen, rá. Már felszólalt.
Igen érdekes társalgás időzített hibákat generálni, hogy másokat móresre taníts és pénzzel lehúzz. Az, hogy esetleg az említett gép a hiba eljöttekor épp olyan munkafázisban vagy közúti forgalomban van, hogy baleset lesz a vége, az eszedbe se jusson.
Vagy meg kell kérdezni, hogy kaptál-e már ilyesmiért pofont (1000 Forintocska).
Az időzített hiba nem a lehúzás miatt van, hanem a nemfizetés miatt. Én támogatom. A lehúzás az az, amit nagym6-al műveltek és az megalázó. Valahogy védekezni kell.
Idézet: Csak csínján ezekkel, a visszájára is fordulhat. Ha nagyon körbebástyázod magad, a megrendelő is megijedhet.„Valahogy védekezni kell.” Egyszerűen az élet ilyen. Vannak veszteségek, le kell írni és emelt fővel tovább lépni mert ugyan anyagilag veszteség, de tapasztalatnak elmegy. Legeljebb legközelebb kapásból nemet kell modnani a kuncsaftnak.
Igazad van, én már sokat nyeltem. Tudok veszíteni, de valahogy vágyom az elégtételre. Mindenkinek nemet mondok. Kölcsön is úgy adok, hogy valószínű nem kapom vissza.
Nem csináltam még soha ilyet, korrekt embernek tartom magam, és mások is. Pénzzel lehúzni nem fogok senkit, nincs rá szükségem. Elég mérges fajta ember vagy, számon kérsz minket, hogy miért nem segítünk, aztán meg még be is szólsz. Próbálj meg megnyugodni, ide pihenni járunk. Egyébként te is segíthetnél akkor Centuri99-nek (ha már ennyire szemet szúrt neked, hogy mi milyen szemetek vagyunk!), és a probléma meg lenne oldva.
Egyébként, ezóta: Bővebben: Link még nem jött ide Centuri, szóval lehet már megoldódott a probléma, vagy őt sem érdekli igazán. A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2018
Az adatlapján az van, hogy most is böngészi az oldalt.
Semmi számonkérés nem volt, egyszerű ténymegállapítás. Azt meg gondolom még szabad, ha valami nem tetszik, leírom. Elnézésed kérem, hogy nem csatlakozom a bólogatókhoz.
Ha számodra ilyen/ez a pihenés...
Új vagy még, majd rájössz, hogy mennek errefelé a dolgok. Szerintem itt nincsenek bólogatók. Csak kötetlen társalgás.
Idézet: Mit értesz "bólogatókhoz" alatt előbbi hozzászólásokban? „bólogatókhoz”
Lehet, arra gondolt, hogy egyetértettem az arduino-s projektben. De ő nem mondta, hogy ilyet csinál, csak egy elvi szösszenetnek értelmeztem. Mancsot nem kapott senkitől, csak tőlem, mert cinikus vagyok és egyetértek. Legalább nem hagyná magát átejteni.
Én a szomszédommal jártam úgy hogy gyakran besegítettem neki anyagi ellenszolgáltatás nélkül. El van intézve azzal hogy ide adja a betonkeverőt ha kell.
Kb. életveszélyes javaslatot tettél. Akár elvi síkon is.
(Azt látni, hogy itt hogy mennek a dolgok, elég egy fél nap.) További jó pihenést.
Szomszéd? Érdekes... Nekünk a szomszéd átnézvén elkérte a szőlőprést (30ezer Forintocska), mi nem használtuk, meg egyebeket. Aztán párom a piacról jött telipakolva, de mikor meglátták, elfordították a fejüket, hogy ne kelljen felvenni az autójukba. De szerencsére van távolsági busz.
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2018
Érdekes szomszédaid vannak. Nálunk kb. mint egy nagy család, mindig is ment az egymásnak segítés mindenféle ellenszolgáltatás nélkül.
Milyen finoman fogalmaztál. Igen, ez lenne a normális, de nincs mindenhol ez.
Még a nevüket sem tudom. 30 méteren belül 11 szomszéd van.
Azt észrevetted, hogy bejöttél egy csoportba, beszóltál nekem, beszóltál mindenki másnak is, aki pár oldalon belül írt valamit:"Elnézésed kérem, hogy nem csatlakozom a bólogatókhoz.", beszóltál az egész fórumnak: "(Azt látni, hogy itt hogy mennek a dolgok, elég egy fél nap.)". Miért vagy itt? Trollkodni csak? A való életben elfogadnak? Tudsz társaságba menni, beszélgetni, barátságot kialakítani? Szoktál is?
Egész jó volt a hangulat egészen addig, amíg meg nem jelentél. "Azt meg gondolom még szabad, ha valami nem tetszik, leírom." A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2018
Biztos, hogy ő egy régi tag itt, azért elég neki fél nap is.
Igazság szerint ő tudta, hogy hova regisztrál és azt is tudta, hogy itt ki kicsoda szerintem.
Minden bizonnyal kitiltott/kiutált tag, álruhában. Nem az első eset a fórumok történetében, gyaníthatóan nem is az utolsó. Ilyen "kezdettel" kelleni fog pár garnitúra öltözet.
Más:
Keresek egy '80-as (?) rádiójátékot, de nem lelem. Homoaudiovideográf volt a címe, Haumann Péterrel. Megvan valakinek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |