Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   85 / 92
(#) krauszkrisztian14 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 18, 2019 /
 
Ugyan az. (Első kép)
Most sikerült feltennem az alkalmazást a számítógépemen keresztül, viszont valami régebbet engedett csak fel, és bejelentkezni nem enged. (Második kép)
(#) D Wye hozzászólása Júl 19, 2019 /
 
Sziasztok!

Lehet, rossz ajtón kopogtatok, de azért hátha.
Adott egy víztiszta Galaxy Note 5, melyben akkumulátort akartam cserélni.
Személy szerint különösen kedvelem a Samsung régebbi típusú eszközeit, mert könnyen szerelhetőek. Azonban ez a modell már volt korábban szervizben...
A szétszedési metódus alapvetően a hátlap eltávolítása, sok csavar kitekerése és gyakorlatilag ennyi, hiszen a képernyő és a hátára rögzített Belsőségek nemes egyszerűséggel kibuknak előre.
Nos, itt nem ez volt a helyzet. Ugyanis a kedves delikvens, aki előttem szétszedte, nagy poénnak gondolta össze rakásnál a komplett egységet beleragasztani a keretbe...
Mivel a keret maga teljesen zárt, így a gyártó gondolt a szerelhetőségre és az esetleges megszorulásra, így egy "kinyomó" nyílással látta el a keretet. Azonban ha valaki nem számít arra, hogy a gyártótól eltérően valaki ezt még be is ragasztja... Annak az az eredménye, hogy a kilökést követően az 5,7"-es AMOLED megjelenítő örömében atomjaira robban...

Tudom, sok ez így egy apró problémához, de mégis.

Ha már eddig eljutottam, az akkumulátort azért kicseréltem. Azonban nem tudom, hogy áll töltöttséggel, mivel az OLED megjelenítő egyetlen nit fényt sem produkál magából.
Feltettem tölteni, ahol a jelzőlámpa ki is pirult rendesen. Kis idő múlva megkíséreltem bekapcsolni. A lámpa kékre váltott, ahogy annak lennie kell. Azonban ez az álláspont fent állt fél óra múlva is. Lehúztam a töltőről, de változatlan. Se ki, se be nem kapcsol, csak stagnál. Namost kijelző nélkül kicsit nehéz megállapítani a diagnózist.
Amitől rettegek, az az alaplap hiba. Mert rengeteg fontos adatom van rajta.
Ki lehet valahogy deríteni látatlanban, hogy mi a helyzet? Mert nem olcsó egy ilyen képernyő, így ha tégla lett, nem is vágnék bele.

Előre köszönöm a segítséget és hogy végig olvastad!
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 / 1
 
Hali!

A platformra már nem érhető el egyik Facebook által fejlesztett alkalmazás sem. Épp ma próbáltam. Pár hónapja feltelepítettem, most bekapcsolva nem lehet használni és közli is, hogy megszűnt a támogatás. Az androidos konvertálgatásokat szerintem szintúgy elfelejtheted. Én is próbáltam a böngészős dolgot, de használhatatlan. Fesztiválozós telefonnak akartam használni, ha már egyszer kénytelen voltam váltani más OS-re, de így még arra sem igazán alkalmas. Telefonálásra, zenét hallgatni és navigációra még használható. Én feladtam hirdetésben a V****-án, hátha valakinek még jó lesz. Nálam csak a polcon porosodik. Pedig jó kis telefon volt fénykorában, kár érte...
(#) pucuka válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Eszembe jutott még valami. A Messenger a Microsoft alkalmazása. Amióta a Facebook is a Microsofté, ebbe integrálta bele a M a messengerét.
Leht, hogy innen kéne közelíteni a dolgot?
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
A Microsofté? Egyértelműen "Facebook Inc"-et ír.

Messenger.JPG
    
(#) pucuka válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Hogy pontosan kié, azt nem tudom, de nyilván azért tűnt el a Microsot Storéból.
Se akkor megtaláltad, és ez a lényeg.
(#) krauszkrisztian14 válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Kár érte
Ez a modell, ami van nekem még a 3. hóban is 100 000 Ft volt. Modell szerint Mocrosoft Lumia 950 XL. Nagyon gyors, a kamerája is jó. Csak lenne rá messenger...
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
Nos, azér tűnt el a store ból, mert decemberben megszűnik az OS support. Igy a Facebook is (és sok más is) megszüntette az alkalmazásai további átírását erre platformra. Hiába volt csak egy konverzió az UWP aplikáció. Egyszerűen nem éri meg a platformra erőforrást pazarolniuk. A Windows 10 Mobile platform halott.
Azért találtam meg, mert desktop win 10-re elérhető az alkalmazás.
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 23, 2019 / 1
 
Igen! Jó kis telefon ez, de sajnos már nem csak ez az app tűnik el, hanem szép lassan minden. Csak a cserével jársz jól, vagy kibírod messenger és a többi nélkül. Én a kamerát leszámítva, nem bántam meg hogy almás mobilra váltottam. Az android valamiért nem szimpatikus nekem.
(#) D Wye hozzászólása Aug 28, 2019 /
 
Üdvözletem!

Remélem, ezúttal választ is kapok egy kérdésemre....
Adott egy Galaxy Note 5-ös eszköz, melyet ODIN segítségével szerettem volna feljebb frissíteni.
A frissítés elindult, de pár másodpercet követően sikertelenül le is állt, nem derült ki az oka.
A készülék újra indult, de nem a rendszer, nem is a Download Mode és nem is a Recovery.
Egy Download Mode háttérrel rendelkező, figyelmeztető emblémával megáldott szöveget mutat:

"Hiba történt az eszköz rendszerfrissítése során. Használja a vészhelyzeti helyreállítót a Smart Switch PC alkalmazásban" (Szabad-magyar fordítás)

Letöltöttem az appot, de amikor csatlakoztatom a telefont, kiírja: "Nem támogatott eszköz"

A telefont sem újraindítani, sem kikapcsolni, igazából semmit nem lehet vele csináni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Válaszokat előre is köszönöm!
(#) zsolt58 hozzászólása Dec 25, 2019 /
 
Sziasztok. Alig 3 honapos Huawei Mate 20 Pro-mon az utobbi 2 napba nincs mobil internet. Mármint be kapcsolom de nincs rajta internet és semmi nem lett megváltoztatva, hogy valami ezt elö idézhette. Netem van még szoval nem fogyott le. Semmi tiltás nincs rajta. Egszerüen meg sem jelenik a bal felsö sarokba pl az, hogy 4G vagy 3G. A wifit fogja és ugy van is netem. FOgalmam sincs mi lehet a hiba. Töbször probáltam ujra inditani és a SIM-et is már át raktam másik SLOT-ba. Factory resetet nincs nagy kedvem csinálni de ha nincs más megoldás akkor a végén az lesz. Android 10 van rajta.
Szép estét és kellemes ünnepeket mindenkinek.
(#) zsolt58 válasza zsolt58 hozzászólására (») Dec 26, 2019 /
 
Meg oldodot. A számlák nem lettek be fizetve
(#) mraulajos hozzászólása Jan 10, 2020 /
 
Hali!
Lehet nem jó helyen kérdezek.
SAMSUNG GALAXY S4 tip. telefonomról szeretném az sms eket. lementeni gépre. Milyen szoftver szükséges hozzá? Konkrét javaslatot szeretnék kérni.
(#) bbb válasza mraulajos hozzászólására (») Jan 11, 2020 / 1
 
Ha a telefon még működik akkor "SMS Backup & Restore". Zöld ikonja van, XML fájlokat készít, abból meg egyszerűen kiolvashatod őket.
Ez bármelyik androidosra (na jó, 4.0.3 alatt nem próbáltam) működik, s a megfelelő XML fájlokat vissza is tudja rakni a telefonodba (Blackberry-ről készített biztonsági mentést feldolgozva készítettem ilyen XML fájlt és rendben működött).
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2020
(#) Csupasz hozzászólása Jan 11, 2020 /
 
Sziasztok! Doogee N20 (androidos) telefonba költöztem át, Xiaomiból. Már előtte is volt egy költözésem. A névjegyeket 3X hozza, egymás után. Kitörölni nem tudom, mert azt írja, hogy írásvédett. Hogy tudom kitörölni, hogy csak egyszer maradjon meg?
(#) Krisztián1 hozzászólása Jan 21, 2020 /
 
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Egy HTC u11 ről lenne szó és szerettem volna gyári visszaállítást csinálni mert hamar merült az aksija, pedig új aksi van benne!. De valamiért mindig valami hülye Team win recovery izét adott be és egy nagy lakat volt a kijelzőn így semmit se tudtam csinálni. Aztán gondoltam lehet hogy ha lezárom a bootloadert utána már engedni fogja a visszaállítást,videó segítségével csináltam egy relock-ot és azóta használhatatlan a telefon Azt írja ki hogy a telefon titkosítva van és hogy adjam meg a képernyő feloldási jelszót, eleve nem is volt semmi jelszó meg képernyő zár a telefonon! És mostmár ha visszaállítást akarok csinálni azt írja ki,hogy "your device is corrupt.It cant be trusted and will not boot" Kérem aki tud segítsen! Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2020
(#) set68i válasza Krisztián1 hozzászólására (») Jan 22, 2020 / 1
 
Szia.
Rootolva volt a telefonod, nyitott bootloaderrel és custom recoveryvel. Szerintem nem lett volna szabad úgy lezárni a bootloadert. Próbáld meg a bekapcs gombot és a hang lehúzó gombot nyomva tartani 1 percig. Ha fastboot módba tudna lépni, akkor lehet vissza tudnád csinálni. Angol nyelvű fórumokon sok okosságot lehet olvasni...
(#) morgo hozzászólása Feb 15, 2020 /
 
Sziasztok!
Egy Redmi 5A-val gyűlt meg a bajom. SD kártyát megformáztam belső tárhelyként, egy fórumon talált leírás alapján. Bővebben: Link
A probléma az, hogy nem látja semmi az internal SD-t, és nem tudom "visszacsinálni" sem. Tudja valaki, mi lehet a megoldás?
(#) nagym6 hozzászólása Márc 22, 2020 /
 
Sziasztok.
Ismeri még valaki a Nokia Lumia 635 Win8.1 telefon kezelését? Gyakran kell ugyanazt a szöveget SMS -ben küldenem. Ne kelljen ugyanazt mindig beírni, tárolt szöveget hogyan lehet beilleszteni SMS üzenetként, illetve hogyan tárolom. Esetleg nem is lehet.
Köszönöm.
(#) antikzsolt válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
gyors válasz vagy piszkozat nincs rajta?
(#) nagym6 válasza antikzsolt hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Piszkozat van, de automatikusan törlődik amikor elküldöm, így többször nem tudom. Gyorsválaszt nem találtam.
Köszi.
(#) bbb válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
Már csak win10-es van a közelemben, de gugli szerint van alkalmazás, ami megoldja neked ezt a gondot. "SMS Machine" névre keress rá az áruházban!
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
Ha van rajta word, vagy jegyzetek, abban megírod, aztán bekopizod az SMS írásakor a szövegtestbe. Én email mellékletben küldött kisebb dokumentumokat (meghívó, tájékoztató) szoktam továbbküldeni egy idősebb ismerősömnek. Ezt tudja olvasni.
(#) nagym6 válasza bbb hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Sajnos nincs ilyen az áruházban. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
(#) nagym6 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Nem lehet szöveget csatolni, csak kép, video, stb., de szöveget nem. Lefényképezem a szöveget, és a képet csatolom. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
Csatolni nem, de egyszerűen copy - paste a szövegmezőbe, azt lehet. Ha hosszú a szöveg, lehet, hogy több SMS lesz. Nekem egybe el szokott menni.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
(#) nagym6 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Itt nincs copy - paste, ennél ez jóval egyszerűbb szoftver. Már kb. 7 éves. Csak előkerült a régen elrakott elromlott telefon, most véletlen ráakadtunk és meg tudtam csinálni, jó lesz nekem. Sebaj marad a kép megoldás, csak ez az egy rövid szöveg kell mindig, képként is jó lesz. Köszi.
(#) bbb válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
Még azt írták, hogy SMS template kulcsszóra keresve lesz alkalmazás.
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2020 / 1
 
Mondjuk, én Nokia 930 -on csináltam (W8.1), de már nyugdíjban van.
Kijelölöd, dupla katt, két zászló között bekékülés feljön (a zászlók húzogatásával lehet beállítani kijelölni a szöveget) egy két papírlap jellegű ikon, arra kattintva megjegyzi, majd az SMS szövegtörzsében hosszan tapizva feljön a beillesztés. Kicsit béna az eljárás, de nálam működik.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
(#) nagym6 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Szuper, így működik. Enyém is Win8.1. Nem ismertem a tapizásokat -egy tapi két tapi stb.
Köszi.

bbb. Neked is köszi a segítséget. Így nem kell progi, ez a fapados megoldás megteszi.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
Következő: »»   85 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem