Fórum témák
» Több friss téma |
Erre gondoltam a bizalom esetében. Nem jellemző, hogy visszaélnének az adatokkal.
Ahhoz szét kellene szedni, legalábbis nem találok erre nyílást. Ez egy Navitel T757LTE, navigációnak vettem.
Ha nem kacsolható be megy a kukába az adatod. Szétszedik tesztelik/új szoftverrel az alaplapot és ha megvan a hiba javítják. Ha viszont bekapcsolható mechanikus tesz kézi erővel(itt előfordulhat hogy belenéznek az adatokban zene/fotó/videó) azután wipe és szétszedés. Legalábbis nálunk ez volt a sor a javító állomáson. Volt hogy találtak hát úgymond érdekes fotókat. Tudnék mesélni
![]()
Én ezt titkoltam volna inkább (vagyis alapból nem tettem volna ilyet...). Ez személyiségi jogokról szól, és most vallottad be, hogy volt közöd ilyenhez. Ez nem bűncselekmény?
Igen bevallom hogy volt hozzá közöm. De amikor más lehetőségünk nem volt hogy teszteljük a hangszórókat. A telefonok jó nagy % hibás mikrofonnal érkezett. Ezért máshogyan kellett megoldani a problémát. A kedves felhasználó volt oly kedves és szépen törölt minden gyári hangot. A belső szabályzat meg kimondta hogy teszteletlenül telefon nem mehet el. Abban az esetben meg ha kiderült hogy mégis elküldtük és hibás volt a hangszóró bizony komoly levonásokat eszközöltek a fizetésünkből. Akár 15-20% mínusz 1 hónapban. Ebben benne van a jelenléti és a termelési bónusz levonása is.
A fotókat meg azért láttuk mert a fáj kezelőben turkálva láttuk indexképben. Végső megoldásként a műszak vége előtt 1 órával kérhettünk memóriakártyát amin voltak hangok. Azt viszont maximum 30 percig használhattuk. Tehát annyi idő alatt nem lehet egy egész termelésre való telefont letesztelni. Egyszóval vagy törvényt szegsz vagy a kereseted egy része elmegy.
Hívd fel előre a szervizesek figyelmét hogy ne nézzék meg a rajta található akt-fotókat a barátnődről, se a Kennedy gyilkosság elveszett 5 percét leleplező avi-t...
![]()
win 7 64 bites rendszer. memória bővítés után:
4gb ram 3 gb használható. Mi történt?
Hibás rosszul összeválogatott ramok, kompatibilitási hiba.Olcsó hamisan címkézett ram.Nem támogatott 1-2 oldalas ram.Így hirtelen ez ugrik be.
0,5 gigát sikerült kisajtolnom
sconfig parancs . A Rendszerkonfiguráció ablakban kattintson a Boot fülre a Speciális beállítások elemre. Jelölje be a Maximális memória jelölőnégyzet jelölését, majd kattintson az OK gombra . Indítsa újra a számítógépet. Eredetileg 3Gb volt megadva. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2020
Mennyi memória volt benne eredetileg? Mennyi lett hozzárakva, és milyen/mekkora egységekből?
Ha eltérő sebességű/elérési idejűek a RAM-ok, akkor nem mindegy, hogy milyen sorrendben kerülnek be a slotokba, ki kell próbálni a variációkat. Amúgy 100%-ig biztos, hogy 64bites a rendszer?
Igen 100% hogy az. A számítógép tulajdonságában írja.
3gb volt benne. Most tettem bele +1 gb-ot. Ebből sikerült hozzátennem 500 megát. De lehet hogy a videokártya veszi le a maradékot. Hyperes és a ramból is tud táplálkozni. Most nézem meg hogy milyen is van benne. ASUS Radeon HD6570 LP 1GB 128bit GDDR3 PCIe EAH6570/DI/1GD3(LP) Holnap kipróbálom a ram cserét. Ma már elégé fáradt vagyok. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2020
Ha az alaplap nem képes 4GB-nél több memóriát kezelni akkor nem valószínű hogy 3,5GB-nál több ramot lásson az OS. De ezt le szokták írni a user manualban. Miért titkolod az alaplap és proci típusát?
Bocsánat lemaradt. Asus p5ne sli
Proci q6600 intel Elvileg 8 Gb.
Keress a biosban above 4g decoding beállítást és engedélyezd, aztán menni fog.
Megnéztem. Sajnos nem találtam ilyen lehetőséget. Viszont a bioszban azt írja hogy használható memória 4 gb
Ja hülyeséget beszélek, memory remap-ot keress, az lesz az, a 4g decoding az más.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2020
Igen, elvileg 8GB ha mind egyforma. Jó sorrendbe raktad be a memóriákat..?
Illetve ez a lap még akkor született, amikor az Intel és az AMD féle 64 technológia versenyzett egymással. Nem tudom a mai oprendszerek még támogatják-e mindkettőt, vagy az amd64 végleg győzött e..
Sikerült mind a 4 gb előhozni.
Az msconfig paranccsal előhozott rendszerkonfiguráció valamiért szelektív indításra volt kapcsolva. Átállítottam a szokásos indításra és az újra indítás után már 4gb számolt a rendszer. Köszönöm mindenkinek a segítő szándékát.
Nekem 7,6 csigát lát a 8-ból és szintén szelektív indításra van állítva, de az az igazság, hogy nekem amúgy se tűnt fel semmi változás amikor 4-ról 8 gigára bővítettem a ramot.
Üdv
Nekem így van beállítva 4 Gb ramhoz.
Az általánosra tegyed át. Viszont elég furcsa dolgot figyeltem meg. Most csak 667 Mhz működnek a rammok. Viszont előtte 800 Mhz. De a Mhz csökkenés nem lassulást hozott hanem gyorsulást. Nem is kicsit. Lehet hogy már régebben bele kellett vennem 1Gb ramot?
HA most párban van a rab, attól a sebessége megduplázódik. Valószínű van benne egy lassabb modul, azért megy csak 667 MHz-en.
Dual channel-nél hogy szikronba kerüljenek mindig a legkisebb frekis ram lesz a domináns frekvencia.
Igen tudom. Nem is az volt a furcsa hogy leesett a herzek hanem a sebesség növekedés lepett meg. Nem gondoltam volna hogy alacsonyabb ram sebességgel lesz gyorsabb a gép.
Bocsi az előbb rabosítottam a RAM-ot. A dual csatorna sebessége duplája a szimplának. Tovább gyorsulna, ha a RAM-ok egyformán 1600-asok volnának.
Az biztos. Viszont nem bírtam ellenállni az 1000Ft árnak. Nem is bántam meg. Sajnos a környéken lévő számtech boltokban az ilyen használt cuccok kapósabbak mint a hangyaboly mellett hagyott cukor.
A CPU-Z progival meg lehet nézni a memóriamodulok SPD javasolt értékét (külön külön mindegyikét) és azt is milyen időzítésekkel megy a gép. Sőt biosban nem muszáj automatikus-ra tenni (ami spd alapján állítja be) hanem kézzel is állíthatók az értékek.
Sajnos bellenyukálni nem merek. Nincs meg sajnos a megfelelő tudásom.
„HA most párban van a rab, attól a sebessége megduplázódik...”
Bocsika, rosszul rabosítottad - a sebessége ugyanaz marad, a sávszélessége duplázódik. (64 bit single channel - 128 bit dual channel)
A felhasználó szempontjából részletkérdés, a tesztprogramok is sebességnek jelzik. mert párhuzamosan működik a két oldal, ugyanazon órajellel, de kétszer annyi adatkezelésre képes. Egy, akár régebbi Aida64-el kijelezhető a tényleges órajel, időzítések és a sebesség. Sajnos a Triál viccelődős. Pont azt nem írja ki amire kíváncsi vagy.
Amúgy ezzel a ram időzítéssel mit lehet elérni?
Ha némileg lehet növelni a gyorsaságot nem bánom ha besegítene benne valaki. |
Bejelentkezés
Hirdetés |