Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: .Túlfeszültség levezető (szikraköz)„Nagyitóval megvizsgálva az üveggyöngyben nincs semmi csupán a kettő drót kb 3mm egymástól , bármi müszerrel mérve semmit nem lehet mérni a kettő lábon” ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
Arra is gondoltam de egy zárt üveg gyöngyben tud szikrázni akármi is ?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
1981 digitális óra ,a panel bal oldalán volt a kristály ,jól lehet látni a három láb onnan lett levágva ,a háromból kettő összekötve.
Az üveggyöngy semmi különleges, egyszerű mechanikai tartó funkciója van. A kvarcnak azért van 3 lába, mert az alacsony frekvenciás kvarcok nehezen rezgethetők be (mivel eléggé méretesek), a berezgetésükhöz speciális áramkörre van szükség. Most nem ugrik be az áramkör neve, de megpróbálom megtalálni, hogy hol olvastam erről.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
Kétfokozatú (fázist nem fordító) erősítő kimenete, bemenete közé kell tenni (kell a nagy erősítés), a harmadik az ami a kristály hátoldalán van testre. Igen érdekesen rezeg, úgy mint egy gerenda, aminek közepén rezonancia frekvenciájával ugrálsz. Sokcsatornás vezetékes távközlő rendszerekben rengeteget használtak a 4 kHz -es (0,3 - 3 kHz) csatornaosztás miatt.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
Sziasztok.Ez mi lehet?Egy ugyanilyet szeretnék venni.
Ne csináld! Mi a szösz az amit a képen látunk? Lehet hogy rádszól valaki, hogy egy kérdést, egyszer...
??? Azt sem tudod, hogy mi ez, de akarsz belőle még egyet? Minek?
Képes voltál kiradírozni a többi részt!?
![]() Így is kétértelmű a dolog... Hasonlót igen, de "pont olyat"...keresd ki, ha meglátod valahol. Itt kellene érdeklődni: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2021
Nem tudom mi ez,de működik.Én csak a távirányítót nyomogatom
Idézet: „nem tudom, mi ez, de jó nagyon” Forrás: Juhász Gyula
Ezt keresd: rf relay switch. Kapható mindenféle formában.
Pont ugyanilyet nem találok.Erre 5 vezetéket lehet forrasztani.amiket találtam,azokra négyet.
Ha leírod mi a cél, konkrétabban is tudunk ajánlani valamit.
Most már a negyedik boltban voltam.Azt mondták fogalmuk sincs hol lehetne ilyet beszerezni.Van benne Pic ic,amit valoszinű nem tudnak kiolvasni,így programozni sem .
Miért titkolod, hogy mire való ez a készülék, ki gyártotta, milyen típus? Egy másik távirányító olcsóbb, és gyorsabb lenne, mint kifejleszteni.
Azért nem árulom el,mert nem tudom.Ha tudnám rendelnék egyet,és beszerelném.Ez a kis panel utólag lett rászerelve egy másik szerkezetre,amit vezérelget.Ennek meg van a távirányítója.Nekem egy másik ilyen panel kellene távirányítóval eggyütt!
Szerintem te most szórakozol, feszegeted a határokat. Mit a rossebbet akarsz távvezérelni?
A legnagyobb jóindulattal, önuralommal segítenénk, de így nem lehet.
Tényleg van értelme az ilyen szintű kérdésekkel egy percet is foglalkozni ?
Nincs. Ezért Hobbielektronika a fórum neve.
Akkor valami igen nagy titok lehet, vagy szabadalom.
Ezt az is bizonyítja, hogy nedudgi azóta sem írt egy sort sem.
![]()
Azóta is elemzi az információkat, gondolom én.
![]()
Kedves Urak, létezik-e valakinek adatlapja a 2SC5134 (C5134) jószághoz. Nekem idáig sikerült eljutni:
2SC5134 - NPN Epitaxial Planar Silicon Transistor, 6A, 80V, TO-252 100% helyettesítő típus is jó lenne. Köszi...
Ez sem az igazi, talán több egy picivel...
Lehet, hogy öreg a rendszerem, de betölti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |