| Fórum témák 

» Több friss téma | Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf 
				Esetleg exportálással? Itt egy ötlet KiCAD, Eagle formátumokba. Abból talán lehet Sprint-be is.  Nem tudom kipróbálni, én Circuit studiót használok.: Tango export 

Sziasztok! Az lenne a problémám a sprint-layout-tal, hogy nem látja a makrókat, pedig a fájlok megvannak. Hol lehet a gond? 

Szia! Angol 5.0 és 6.0 verzióban: Options menü - General settings - Macro Directory - Change: útvonal beállítása, ahol a makrók találhatóak Magyarban hasonlóan. 

A fejlécben találsz egy leírást, aminek az 1.3 pontja jó eséllyel megoldja a gondodat.						 

Szia! Angol van, megadtam az útvonalat, működik! Köszönet érte! 
				Sziasztok ! El tudnátok küldeni e-mailben a Sprint Layout magyar verzióját ? 6.0 esetleg az 5.0-ás verziót. Köszi előre is. kvcstms@gmail.com 
				Belinkelnéd? Véleményem és reményeim szerint nincs "Magyar SL". OZotyo (ha jól emlékszem a nevére) fórumozó készített egy magyarítást hozzá, de az csak az eredeti programmal működik, arra lehet ráfrissíteni. 
				Már csak ritkán indítom el ezt a programot, de most megtettem, és próbáltam frissíteni. Az én megvásárolt legális verzióm hibaüzenetet ír ki. A honlapjukon viszont van egy javítás ami itt érhető el, és futtatva frissíti a programot 2021.10.11 dátumra. Ráadásul utána már hibaüzenet nélkül lehet futtatni a frissítést is.						 
				Ez a frissítés nem tartalmaz mást, csak hogy lehessen frissíteni    
				Nálam frissített, mert még januári állapot volt előtte.						 

Szia! Küldtem neked ajit a mailedre. 
				1-2 óra alatt le lehet fordítani, de annyira egyszerű a program, plusz 10 angol szó ismeretével már akadálymentesen használható. Meg nélküle is ha valaki már látta az MS paint.						 
				Ma a semmittevés oda vezetett, hogy 70%-ban meg van a fordítás    
				Milyen fordítás, az SL-é? Csak mert az sokan már évek óta magyarul használjuk.						 
				Tudom hogy létezik fordítás. Ezt SP 6.0 dátum: 2021.10.11 vagy egy régit ? A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2021 

Sziasztok! Hogy tudom a kettő kész rétegemet megcserélni? S1 legyen az S2, C1 legyen a C2. Jelenleg a tükrözöttön van a 99% alkatrész, többi a kéken. Szeretném átfordítani a jobb átláthatóság miatt. Köszönöm 

Van erre egy külön menüpont.  Első lépésben ezt próbáld meg. Az "átfordítás" helyességét ellenőrizni kell mert gondolkodás nélkül fordít. A menü jobb gombbal jön elő. Másik megoldás a tükrözés, és az után az átfordítás, mert ez a kombináció már "okosan fordít". Sajnos a feliratokkal baj van, azokat egyesével vissza kell tükrözni, de ez is megoldható. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2021 

Ha az egészet kijelölöm és a másik oldalra rakatom, akkor csak a feliratokat kell tükröznöm?						 

Egészet kijelöltem, majd change board side, aztán tükrözés az egészet. Köszi! 

Igen, ez a sorrend jó eredményt ad. Gratulálok, ügyes vagy.						 
				Sziasztok! Letörő fület szeretnék készíteni. Abban kérném a segítséget, hogy mekora a legkisseb és legnagyobb mérete, illerve mekkora lyukakat és milyen távolságra kell elhelyezni. Köszönöm a segítséget. 
				Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy nem tudom frissíteni a AutoUpdate_hu.exe t nem csinál semmit mi lehet a gond? 
				Sziasztok, nagyon amatőr kérdés. Hogyan tudnék 8 ágú csillagot rajzolni, ami pontosan illeszkedik és minden csücske egyforma szögű, méretű stb  Bővebben: Link Ha ezt átrajzolom, nem biztos, hogy pontosan illeszkedik a raszterhez minden része. 
				Ha a képet beteszed a réteg alá és átrajzolod akkor, akkor az pont az lesz. A raszterhez pedig akkor fog pontosan igazodni ha a csillag raszter méret. De akár ki is szerkesztheted a board-on És ha lehet áruld el a csillag méretét. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2021 | Bejelentkezés Hirdetés |