Fórum témák
» Több friss téma |
MSP430G2553 mikrovezérlő 010FFh to 01000h címen levő tartalmát, ami katalógus szerint "Information memory", azt I2C buszon keresztül lehet változtatni?
A 010FFh to 01000h címeken nem a kalibrációs adatok vannak?
Valami hasonló, beállítás, pontosan nem tudom
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a DCO, ADC beállításai vannak ott (Flash memória SegmentA).
Hogy szeretnéd i2c-n keresztül állítani?
Valamiért valószínűleg átíródnak az adatok ezen a helyen, legalábbis nem egyforma, és feltételezzük hogy esetleg az okozza a hibát, csak I2C van kivezetve ahol kommunikál a fő kontrollerrel, ez a rész nem olyan mintha EEPROM ként lehetne használni?
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2022
Az USCI regiszterek a 8 bites perifériához tartoznak (0xff to 0x10), neked meg a 16 bites perifériában van a problémád.
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2022
Idézet: „ez a rész nem olyan mintha EEPROM ként lehetne használni?” De igen, Flash memória, A,B,C,D segment. Egy-két programomban rendszeresen használom a flasht, de még soha nem volt vele olyan problémám, hogy "átíródtak, vagy elvesztek" volna az adatok. Ráadásol nem is olyan egyszerű a flasht írni.
Tehát az itt levő adatok olvasásához és irásához i2c porton keresztül lehetséges? Igen vagy nem?
Ezért írtam, hogy szerintem az I2C vonalon nem tudod írni a Flasht.
Az alábbi kis program szösszenettel a CPU újraindulást számolom WDT segítséggel.
Közvetlenül nem, de ha meg van benne írva a program akkor csak lehet az általad mutatott függvényekkel. Egy kész termékről van szó, nem saját fejlesztés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |