Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gázkazán vezérlő hibák
 
Témaindító: leono, idő: Szept 1, 2006
Lapozás: OK   275 / 275
(#) csendorne hozzászólása Sze, 23:26 /
 
A környéke egyébként Bem volt vizes, csak ha levettem a kupakot ott érzem, hogy picit mintha vizes lenne. Akkor nem elég levegővel feltölteni? Biztos csere?
(#) csendorne válasza VIM hozzászólására (») Csü, 4:04 /
 
A szelep környéke nem vizes, csak amikor a szelepet levettem ott az ujjammal éreztem, hogy picit nedves. Nem lehet akkor levegőt pumpálni ahogy írtad fentebb?
(#) VIM válasza csendorne hozzászólására (») Csü, 7:38 /
 
Próbálkozni azt lehet, több-kevesebb sikerrel e a rendszer vízmennyiségéből ki kell engedni valamennyi vizet ahhoz, hogy a tartályba pumpált levegőnek legyen elegendő helye. Ha a tartályban lévő ballon lyukas, akkor viszonylag rövid idő alatt vissza fog töltődni (szivárogni) bele a víz és kezdődik minden elölről. Most csak azért nem folyik, mert a nyomás odapréseli a tartály falához a ballont és az tömít a szelep felé.
(#) csendorne hozzászólása Pé, 18:46 /
 
Köszi a segítséget, tágulási tartály csere. Probléma megoldódott.
(#) bundibacsi válasza FiddY hozzászólására (») Pé, 19:18 /
 
Szia! A primer hőcserélő alját ellenőrizd mindenképp az illesztéseknél alul. Ariston típushiba, hogy az illesztésnél kilyukad és a kondenzvíz csepeg, pont a szelepre.
Következő: »»   275 / 275
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem