Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Még van négy, de azok nem szeretik a nyilvánosságot
Nekem is van hét, de nem ilyen egységes fekete-fehérek.
Úgy vettem észre, hogy itt sokan nem értik, vagy nem tolerálják az iróniát (az üzemeltetőket is beleértve).
De én szeretem.
Ha nem teszed ki a nevető ikont?
Régebben tűnődtem, kiknek készülnek az alánevetős filmsorozatok...
Nevetős ikon ? Az irónia halála a magyarázat.
Egy kis kedv csináló a régi fegyverek iránt érdeklődők számára. Helyileg Abán megtekinthető.
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2022
Nálam 4 van , de nincs egér. Ha valakit érdekel 2 cirmos, egy szürke cirmos. Vihetőek, Júniusi mind. Az anyamacskát nem adom, mert fajtiszta bengázi. Gyönyörű a bundája. Igaz a kölköké is.
Nem vagyok egy mácskás típus, de ezek tündériek. Tisztára manökenek a maguk világában.. És látható módon készültek a fotózásra.
Nem bengázi, hanem bengáli szerintem.
Fénykép van? Remélhetőleg ivartalanítva vannak, mert kóbor macsekból sajnos annyi van mint a fene.
Aki esetleg tudna segítene.
A rókás automatába lehet készpénzzel fizetni vagy csak bankkártyával lehet? A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2022
Ezek nem hobbi macskák, hanem vadállatok. Szétrágnák a házat az egerek ha nem lennének. A csúcsállomány 32 db macska volt, de tavalyelőtt például csak három... akkor rengeteget küzdöttem az egerekkel. Ha csak 5-6 db van, akkor még motoszkál egér a padláson, de előbb-utóbb megfogják. Ez a tíz körüli az optimális létszám, az idén még nyomát nem láttam betolakodóknak. Csak hát esznek, mint a sáskák... egy kutya-konzerv a reggeli, fél kiló macskatáp az ebéd, fél kiló baromfi párizsi a vacsora. Szerintem egész nap csak az estét várják. De nem lehet megsimogatni egyiket sem - még nekem sem állnak meg - de ez így van jól. A szelíd macskák itt nagyon rövid életűek.
Szerintem a macskáknak is van egyéniségük, némelyik barátságos de megválogatja, hogy kivel, míg van amelyik nem. Nekem volt olyan macskám amelyik nagyon vad volt, a kutyánk és a szomszéd kutyája is félt tőle! Ha idegen megpróbálta megsimogatni akkor megharapta. Mindent levadászott, pl. még a cserebogarakat is elkapta röptében. Gyakran hozott nekem pl. verebet, és szeretett az ölemben ülve dorombolni is - de nagyjából senki más nem érhetett hozzá.
Ezek archív felvételek a "macskák" albumból : )
Igen... és a szemükbe nézve szinte a lelkükbe lehet látni. Némelyikből olyan értelem sugárzik mintha beszélne, a másik meg olyan buta, mint a föld. Van amelyik alapból gyűlöli az embert, örüljek, hogy megtűr maga mellett. De volt olyan amelyik mellett ott kellett lennem szüléskor, jött utánam mindenhová és keservesen nyávogott, aztán felkísértem a padlásra és akkor megnyugodott. Őt valószínűleg egy róka, vagy kutya foghatta meg, a többi anya nevelte fel a kicsinyeit. Olyan állományunk is volt valamelyik évben amelyik megfogta a fácánt és a kisnyulat. A fekete rigót, galambot, verebet ezek is leszedik a fáról éjszaka. Meg volt a "Szőrmók". Az minden délben ebéd után bejött, aludt két órát az ágyon, majd kiment. Ez csak neki volt megengedve. Egyszer egér motoszkálást hallottam a műhely fölött. Csak annyit kellett neki mondani, hogy gyere Szőrmók. Egy villanás alatt kikapta a lyukból, elharapta a gerincét, letette és rám nézett, hogy... ennyi volt, szóra sem érdemes.
MeowEver is tudja, két AAA méretű elemmel, és melegíthető gél párnával.
Nálunk csak ők vannak.
A kuvasszal játssz, foglalkozz minden nap és nem bolondul meg idősebb korára.
Tetszettek a fotóid! És érdekes volt a kommented a lakótelepi világban olvasva. Nálatok a természet körülöttetek. Nálunk odébb az ablakban. Azért mi is kötődünk a világhoz egy-két ajándék kapcsán. Van egy madárpókunk, meg egy leopárdgekkónk. Mindkettő szófukar, és nem kell levinni őket sétáltatni. A gekkót olykor kivesszük melengetni, simogatni. Remek a testbeszéde.
Vagy 18 éve lakunk "társbérletben", így kiismertük egymást. Ha meglátogatjuk a terráriuma előtt, és ő épp nem tart igényt ránk, akkor ahogy van, elfordítja a fejét a fal felé... A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2022
Uraim!
Egy hete készültem el a medencén a betonkoszorúval, van benne kalcidur ugyan, de nem tudom mit csináljak, letakarjam, vagy hagyjam szabadon? Szerintetek?
Én is erre hajlok, mert ugye hiába van hideg, míg nincs fagy, csak tud valamennyit párologni belőle a víz. Igazából azért takartam le, mert eső jött aznap délután, hogy készen lett.
Én Gróf úrnak szoktam hívni, és nem tud egerészni. Bukik viszont a gyászbogárlárvára, és a viaszmolyra.
Van egy dilemmám. Kollégám eladta a háztartásigép szerelő cégét és számolja fel a maradék alkatrészeket, ami abból áll, hogy szétvágja, szétszereli őket és külön válogatja réz, alu, vas, műanyag, hogy egy kis pénzt kapjon érte. Jó és rossz elektronikák vegyesen, szó szerint zsákszám mentek a hulladékba. Egyszer egy ilyen akciót felraktam az adásvétel rovatba, 200 Ft/db elektronika, de annyira alacsony volt az érdeklődés, hogy nem volt értelme. Ingyen pedig azért nem éri meg, mert annyira sok és sokféle cucc van, hogy nincs idő vele foglalkozni. Így teljesen jó, működőképes dolgok, pl. magnetronok, trafók százai, kb. 100 villanymotor, komplett mosó és mosogatógépek... stb. mentek a hulladékudvarba. Szóval az adás/vétel rovat nem jött be, az ingyen rovatba meg még jelképes viszonzás is szabályszegés, amire itt bőszen, mondhatni vasszigorral vigyáznak, a jelentgetők teszik a dolgukat. Így aztán rengeteg érték megy a hulladékba. Jól van ez így?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |