Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen! Elenöriztem éppen most.Igazából nem volt felakadva, de volt szöszmösz böven.Programkapcsolója tönkremehetett , jellemzö? Az a két csö ami felmegy azon megy a viz a felsö tartályba de mi a másik csö?
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2023
A visszafolyó. Ha megtelt a felső tartály, akkor a víz visszafolyik az alsó tartályba. Úgy érzékeli, hogy megtelt a felső tartály, hogy az alsó tartály úszója nem áll vissza, azaz amit felnyom vizet, az visszafolyik, ezért az alsó tartály szintje nem csökken.
Ezért kéne ezt a kapcsolót ellenőrizni ilyen hiba esetén.
Köszönöm a válaszodat! Most megy a próba .Valszeg fenakadhatott az úszó.Látszolag egyszerü a szerkezet 10-15 éve használjuk , még megy.
Kicseréltem mindkét kondit, ha már szét volt szedve a gép és ki is takarítottam! Ma kipróbáltuk, eddig tökéletes! Bútorlapból van a géptető
![]() Köszönöm a segítséget!
Whirlpool HSCX 80420 szárítógép rejtelmes hibái:
két normális menet közben előfordul, hogy leáll. Ruha még nedves. Mintha áramszünet lett volna, de nem volt. Ez mitől lehet? Másik hiba, ruha már száraz, de kiírja hogy még másfél óta van hátra. Lehet hogy a nedvességérzékelője rossz? (Az olyan primitív alkatrésznek tűnik...) A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2023
Sziasztok egy Whirlpool HDLX 70310 szárító gép azt a hibát produkálja hogy vagy elindul vagy nem. Ha elindul minden ok, szárít. Ha nem akkor az indító gomb csak villog de nem "kapja el a programot". Lehet a gomb a hibás? Annyit láttam hogy pici gomb ami a panelre van forrasztva.vagy valami egyéb probléma miatt nem indul el a program?
Köszönöm a segítséget Attila
Sziasztok
Tudna nekem száritógép problémába segiteni. HOOTSPOINT régenbbi kondenzacios gép,de bármilyen programot választok kb 160 perc,minden elindul de kb. 12 perc elteltével a kijelző 12 percre ugrik és le is áll.befejezi a programot. H tudtok segitseget. Köszi András
Szia! Esőnek a motor segéd kondit ellenőrizném. Aztán a nedvesség érzékelés körül keresgélnék. Utána meg az elektronika táp kondikat cserélném.
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Van 1 szaritogépem,és ha 0 bekapcsolom szépen szárit csak nincs idő nekem kell kikapcsolni. Ha időket kapcsolok elindul vele de kb 10 perc mulva,visszaugrik 12 percre. Ez bármilyen programnál érvényes. Merre kereshetem a hibát. Köszönöm; András
Sziasztok
Akinek Aldis szárítógépe van, az cseréljen relét, valami jó minőségűre !!! Csak azt vettem észre, hogy nonstop megy a kompresszor, ha kikapcsolom, akkor is, valszeg összeéghetett a relé érintkező, mert mire szétszedtem, addigra elengedte, még jó, hogy pont otthon voltam közbe 12V-os kockarelé
Sziasztok tudna valaki segíteni,bosch szárítógépem E-56 hibakódot jelez, mi a probléma !
Sziaszok,
ma jött meg az új Bosch szárítógép, és 5-6 db centrifugázott nedves törölköző 2 órás programja alatt egy csepp víz sem gyűlt a tartályba. (A törölközők megszáradtak.) Jól van ez? Vagy valamit rosszul csinálunk? Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |