Fórum témák
» Több friss téma |
jaja tudom de sajnos nem tudom h miért ? elküldtem még 1x
Bővebben: Link Itt minden le van írva ami fontos... Szal csak el kell olvasni.
![]()
szerbusz itt van a steppermotorodhoz a rajz ! 5 kimenetes remélem jó lesz és tudtam segíteni
itt a lámpáim paintos rajz ja az egyik kész a másik sajnos nem segítsetek hogy a mintákat hogyan és hová kell tenni bele? és dupla vezérlőegység rajz kellene ,nem sima 1 motoros hanem 2 es és külön külön vezérelje előre is köszi
remélem tudtok segíteni benne és kellene egy egy olyan rajz ami 2 motort vezérel külön külön sima motort, nem steppermotort! amúgy jó az a rajz amit megnéztem csak 1 baj van vele hogy 1 motort működtet nem 2 - t valaki kapcsolási rajzot nem e tudna szerválni nekem ?előre is köszi szépen
![]() ![]()
amúgy erről a lámpáról lenne szó, de már nem tervezek bele mintákat mert gondolom sok a ráció van benne, ehhez kell a dupla motor vezérlő egység (áramkör) remélem tudtok segíteni
Hűha ez jó kérdés. Láttam már ilyen fényt de nem néztem bele... Szerintem az izzó és a tükör közé kell, én tuti odatenném. Fényeidet megmutatod ahogy most vannak? Kíváncsi vagyok egy két dologra hogy hogy oldottad meg.
![]() ![]()
amúgy valaki nem tudja hogy mennyibe kerül egy olyan színes háromszög újonnan ? és egy tányér amin a színes tükrök vannak rajta ? válaszokat várok előre is köszi by:feroo
![]() ![]()
Olvass kicsit visszább és megtalálod h hol lehet kapni dichro tükröt... Még én linkeltem. A parabolát azt nem tudom.
megmutatnám de amit tegnap megnéztél és amit érdekesnek találtál azt épp ma készítem úgyhogy még össze sincs rakva , a másik már kész van
![]()
Amúgy én gondolkoztam ezen a mintás felvetésen de én mégse ilyet láttam hanem csak olyat ami mintákat dobált ki de csak azt szal abba nem hiszem h volt parabola.
nem kérdezek hanem válaszolok azoknak akik a színezéssel bajban vannak! szerintem ha az alkoholos filcből vagy a cd filcből ráfacsarod a tintát az pont jó szint ad! és még át is ereszti legalábbis nekem ez egész jó lett
és havernak is így színeztük át a megfakult színeit!
áá inkább nem bajlódom vele megcsinálom normálisan úgy ahogy van :d az egész shark! igaz abban sincs minta! de jó lenne bele
Lerajzoltam hogy hogyan lehet ábravetítőset csinálni. De szerintem ábravetítéshez már egy kicsit kevés az 50wattos izzó, de ugy is jó lenne végülis.
Ja és itt a rajz.
valaki nem tudja hogy a színháromszög és a fehér tükrökből álló parabola mennyibe kerül ?
fu kösz szépen , akkor majd holnap csinálok új dobozt, mert mai most van kicsit kicsi
![]() köszi szépen rem a 270 w os elég lesz
270w az biztosan elég de foncsoros kell bele. Egyébként a gyári ábravetítős sharkokban is 250watt van mint pl a Martin Raptor.
Mellékeltem egy felépítési rajzot , csak ebben annyi külömbség hogy váltja az ábrákat is.
Ezt a pdf-et (ha jól látom) nem akarod feltölteni a data.hu-ra vagy elküldeni mail-ba nekem?
Ezt a "discofények házilag" című topicban találtam így szóval nincs meg nekem ez a pdf.
![]()
a sharkról feltöltöm az összes képet amit csináltam:
még 1 pár
CSak az ugy ugyan az mint egy forgótükrös scan annyi külömbséggel hogy váltja a színeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |