Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Shark lámpa készítés

Témaindító: boros339, idő: Júl 20, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 9
(#) fero_89 válasza brato hozzászólására (») Júl 29, 2008 /

jaja tudom de sajnos nem tudom h miért ? elküldtem még 1x
(#) pec válasza brato hozzászólására (») Júl 29, 2008 /

Nem, csak nincs felkapcsolva.
(#) fero_89 válasza fero_89 hozzászólására (») Júl 29, 2008 /

itt az új kép

lámpa22 .jpg

(#) fero_89 válasza pec hozzászólására (») Júl 29, 2008 /

de most fel van , am paintos rajz
(#) sound.man válasza fero_89 hozzászólására (») Júl 29, 2008 /

Bővebben: Link Itt minden le van írva ami fontos... Szal csak el kell olvasni.
(#) fero_89 válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

szerbusz itt van a steppermotorodhoz a rajz ! 5 kimenetes remélem jó lesz és tudtam segíteni
(#) fero_89 hozzászólása Júl 30, 2008 /

itt a lámpáim paintos rajz ja az egyik kész a másik sajnos nem segítsetek hogy a mintákat hogyan és hová kell tenni bele? és dupla vezérlőegység rajz kellene ,nem sima 1 motoros hanem 2 es és külön külön vezérelje előre is köszi

remélem tudtok segíteni benne és kellene egy egy olyan rajz ami 2 motort vezérel külön külön sima motort, nem steppermotort! amúgy jó az a rajz amit megnéztem csak 1 baj van vele hogy 1 motort működtet nem 2 - t valaki kapcsolási rajzot nem e tudna szerválni nekem ?előre is köszi szépen aztán mehet a

amúgy erről a lámpáról lenne szó, de már nem tervezek bele mintákat mert gondolom sok a ráció van benne, ehhez kell a dupla motor vezérlő egység (áramkör) remélem tudtok segíteni

lámpa2 .jpg

(#) sound.man válasza fero_89 hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

Hűha ez jó kérdés. Láttam már ilyen fényt de nem néztem bele... Szerintem az izzó és a tükör közé kell, én tuti odatenném. Fényeidet megmutatod ahogy most vannak? Kíváncsi vagyok egy két dologra hogy hogy oldottad meg.

amúgy valaki nem tudja hogy mennyibe kerül egy olyan színes háromszög újonnan ? és egy tányér amin a színes tükrök vannak rajta ? válaszokat várok előre is köszi by:feroo

Olvass kicsit visszább és megtalálod h hol lehet kapni dichro tükröt... Még én linkeltem. A parabolát azt nem tudom.
(#) fero_89 válasza sound.man hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

megmutatnám de amit tegnap megnéztél és amit érdekesnek találtál azt épp ma készítem úgyhogy még össze sincs rakva , a másik már kész van de inkább a moonfloower-hez hasonlít a sahrk most ma készül a doboza

Amúgy én gondolkoztam ezen a mintás felvetésen de én mégse ilyet láttam hanem csak olyat ami mintákat dobált ki de csak azt szal abba nem hiszem h volt parabola.

nem kérdezek hanem válaszolok azoknak akik a színezéssel bajban vannak! szerintem ha az alkoholos filcből vagy a cd filcből ráfacsarod a tintát az pont jó szint ad! és még át is ereszti legalábbis nekem ez egész jó lett
és havernak is így színeztük át a megfakult színeit!

áá inkább nem bajlódom vele megcsinálom normálisan úgy ahogy van :d az egész shark! igaz abban sincs minta! de jó lenne bele
(#) hüblerattila válasza fero_89 hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

Lerajzoltam hogy hogyan lehet ábravetítőset csinálni. De szerintem ábravetítéshez már egy kicsit kevés az 50wattos izzó, de ugy is jó lenne végülis.
(#) hüblerattila válasza hüblerattila hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

Ja és itt a rajz.

shark2.JPG

valaki nem tudja hogy a színháromszög és a fehér tükrökből álló parabola mennyibe kerül ?

fu kösz szépen , akkor majd holnap csinálok új dobozt, mert mai most van kicsit kicsi
köszi szépen
rem a 270 w os elég lesz

270w az biztosan elég de foncsoros kell bele. Egyébként a gyári ábravetítős sharkokban is 250watt van mint pl a Martin Raptor.

akkor sajnos ábra nélküli lesz mert nincs foncsorosom ,

jó lenne egyet látni belülről hogy mégis milyen meg hogy

Mellékeltem egy felépítési rajzot , csak ebben annyi külömbség hogy váltja az ábrákat is.
(#) sound.man válasza hüblerattila hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

Ezt a pdf-et (ha jól látom) nem akarod feltölteni a data.hu-ra vagy elküldeni mail-ba nekem?
(#) hüblerattila válasza sound.man hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

Ezt a "discofények házilag" című topicban találtam így szóval nincs meg nekem ez a pdf. Nézd meg a discofényes topicba hogy ki rakta fel oda és őtőle érdeklődj szerintem.
(#) boros339 válasza fero_89 hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

a sharkról feltöltöm az összes képet amit csináltam:
(#) boros339 válasza boros339 hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

még 1 pár
(#) boros339 válasza boros339 hozzászólására (») Júl 30, 2008 /

és az utolsó

DSCF4109.JPG

(#) hüblerattila hozzászólása Júl 30, 2008 /

CSak az ugy ugyan az mint egy forgótükrös scan annyi külömbséggel hogy váltja a színeket.
Következő: »»   3 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem