Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Brushless motor elektronika
 
Témaindító: zoz11, idő: Jan 14, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   27 / 27
(#) Massawa válasza Régi motoros hozzászólására (») Ápr 27, 2024 /
 
Nem hadititok, V -vel kezdödik a neve, de a reklámért téged talán fizetnek.
Nem tanulmányoztam a kocsi konstrukcioját, de az az érzésem, hogy a motorok egyenesen a kerékagyban vannak. És nem rángatásrol van szo ( amit extra le is irtam, hogy Bakman meg Galfy kolléga is megértse), hanem egy tipikus jelenségröl, hogy érezni a motor lépkedéseit induláskor. Ilyesmit eddig csak ebben a kocsiban vettem észre pedig már több tucat e-autoval kocsikáztam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2024
(#) Régi motoros válasza Massawa hozzászólására (») Ápr 28, 2024 /
 
Méghogy engem a reklámért fizetnek. Bár úgy lenne.
(#) Pixi válasza Peter65 hozzászólására (») Máj 3, 2024 /
 
Vissza került hozzám az elektronika. A képen láthatóan szétégett a panel, és a bal jobb oldalon még meglévő kondik 3. tagja elpárolgott! Ez lehet az erősebb fetek eredmènye?
(#) Peter65 válasza Pixi hozzászólására (») Máj 3, 2024 /
 
Akár lehet, de ha annak az égésnek a közvetlen kiváltóját meg tudod határozni, akkor lehet hogy okosabb lehetsz. Ha a C16 és C30 elrendezéséhez hasonló volt az égés helyén lévő áramkör kialakítása, akkor nem értem, hogyan okozhatott egy kondi egy ilyen jellegű kimelegedést. Ha a másik oldalt sincs ennek magyarázata, akkor lehet, hogy egy kisebb kimelegedés vezetővé vált, és saját magát égette ki ilyen nagyra. Ez esetben nem feltétlen a nagyobb fet volt a probléma.
(#) Pixi válasza Peter65 hozzászólására (») Máj 3, 2024 /
 
Ugyan az, a C32 helyen volt a kondi. Ezen nincs, mert a szétstedéskor a szilikonban ragadt. De ez durvábban elégett panel.
El nem tudom képzelni mi történt. Ugye ki van öntve szilikonnal az egész, de abban nem találtam meg a kondi maradványait, csak kormot. Amúgy ment kb fél percet, megállt, és ennyi. Nekem nagyon úgy tűnik valamiért a kondi lesz öngyilkos, ami fura, mert a táp közt van, így nem igen értem.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2024
(#) stra57 hozzászólása Máj 4, 2024 /
 
Tisztelt fórum tagok.
Segítséget kérek NEMA 23 Uni Polar 6 vezetékes motorhoz.
Kapcsolási rajz, vázlat illetve a szükséges elemek listája kellene. Ha kész megvásárolható elemek lennének az lenne a legjobb.

Visszacsatolás akár Hall akár Opto vagy Tacho megoldás is jó kijelzőn látva a valós értéket.
Szabályzás kell 3-500 ford között. 3 motornak szinkronba kellene forogni ha lehet.
Minden segítséget megköszönök.
(#) Peter65 válasza stra57 hozzászólására (») Máj 5, 2024 /
 
Szia!
A csatolmányban léptető motor adatlapja van, és nem BLDC motoré. Bár több mindenben hasonlítanak, mégis más milyen hajtást kívánnak, és másmilyen modulok érhetők el hozzájuk. Érdemes volna léptető motoros témában kérdezned. A témában jártasabb tagok biztosan fognak kész modulokat, és rajzokat is ajánlani.
(#) stra57 válasza Peter65 hozzászólására (») Máj 5, 2024 /
 
Szia Péter,
köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a hibára.
Kijavítom
Köszönöm.
András
(#) stra57 válasza Peter65 hozzászólására (») Máj 5, 2024 /
 
Ok, hogy szeretném javítani de hogyan tudom?
(#) Peter65 válasza stra57 hozzászólására (») Máj 6, 2024 /
 
Nem tudom, mire gondolsz a javítás alatt. Szerintem amit ide írtál azt csak a moderátorok tudják kitörölni, vagy javítani, ha kéred tőlük. Amit javasoltam, hogy valamelyik léptető motoros témába írjál, ahhoz abban témában újból be kell írnod, amit szeretnél.
(#) HA2SR hozzászólása Máj 22, 2024 /
 
Segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni.

Kefe nélküli szabályzóm tönkre ment, látható a hiba helye, (Jobb alsó sarok) sebességszabályzó áramkör egyik ága elfüstölt. Keresek valakit aki szaki ebben a témában, és esetleg javítani is tudja. Segítséget előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2024
Következő: »»   27 / 27
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem