Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD TV probléma

Témaindító: ReFi, idő: Szept 17, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   222 / 222
(#) meslac válasza img hozzászólására (») Jan 9, 2026 /

Köszönöm. Már nem NAND, hanem EMMC van már bent.
(#) img válasza meslac hozzászólására (») Jan 9, 2026 /

Hirtelen a "H"-t "D"-nek néztem, a széria jelölésnél. De a lényeg u.a., hogy flashelni kell.

Azt én is gondolom, de azt hiszem ahhoz kikellene venni, és utána vissza forrasztani.

Igen, így van mert ezek nincsenek foglalatban, hogy megkönnyítsék a dolgot.

Sajnos, de azt hiszem felejtős. Kösz.

Ha elhozod vagy elküldöd az alaplapot (Budapesten vagyok), akkor meg tudom csinálni az írását.
(#) meslac válasza img hozzászólására (») Szo, 19:03 /

Köszönöm, de túl messze vagyunk egymástól és már, nem akarok többet egyenlőre rákölteni.
(#) img válasza meslac hozzászólására (») Szo, 23:04 /

Értem.
(#) uniman válasza img hozzászólására (») Kedd, 8:53 /

Szia. Nekem a UE40D5700 LED TV-mben is van egy hiba (így került hozzám). Hálózat keresés (wifi és LAN-nál is) indítása után elsötétül és újraindul . Újraindulás után ugyanúgy működik, mint előtte. USB-ról újraírattam a szoftvert, ugyanazt, mert frisseb nincs a neten, de nem változott semmi. Nincs ötleted mi lehet a gond? Gyanítom, hogy itt hardverhiba lehet a gond...
(#) img válasza uniman hozzászólására (») Kedd, 10:48 /

Szia!

Zárlatos a Wi-Fi modul, amíg nem tudod kicserélni addig elég, ha lehúzod róla a csatlakozóját.

Én kivezettem a TV-ből mert nem akartam addig szétszedve tartani, amíg megérkezik Ebay-ről.
(#) img válasza img hozzászólására (») Kedd, 10:49 /

Meg kivezetve jobban pozicionálható a router antennáinak az irányába.
(#) uniman válasza img hozzászólására (») Kedd, 14:04 /

Alaplapon van a LAN csatlakozó, külön modul pedig nincs semmilyen...talán a infravevőnél volt valami. Hogy néz ki ez a modul?
Kép
A hozzászólás módosítva: Kedd, 14:12
(#) img válasza uniman hozzászólására (») Kedd, 14:51 /

Nem az alaplapon van, hanem egy külön kis fekete dobozka, négyeres vezeték megy bele: ilyesmi.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 14:57
(#) uniman válasza img hozzászólására (») Kedd, 19:10 /

Köszi. Már a google sem ad egyértelmű találatot. Majd megnézem, ha legközelebb szétkapom. Bár egyetlen 4-es csati van az alaplapon, de az a hangszóróké. A középső lehetne az (fekete filccel jelölve)..talán touch kapcsolókkal van egybekábelezve. A 14-es a táp.
Az alaplapi LAN kábeles net nem működik függetlenül a wifi modultól, ha a wifi modult eltávolítom?
A hozzászólás módosítva: Kedd, 19:13

csatik.jpg

(#) img válasza uniman hozzászólására (») Kedd, 20:53 /

A Google már régóta csak azt találja meg amiért fizetnek neki, de amit keresel azt véletlenül sem.

Csinálják azt is, hogy több érintkezős alaplapi csatlakozóból van leágaztatva a Wi-Fi-hez menő.

A LAN a Wi-Fi-től függetlenül is működik: ezért mondtam, hogy húzd le a Wi-Fi-t.
(#) uniman válasza img hozzászólására (») Sze, 7:38 /

Elég macerás levenni a hátlapját, ami vékony alulemezből van. Meg a csavarmenetek is eléggé problémásak. A konyhaasztalon kéne megszerelnem. Nekem a LAN elég lenne...csak kíváncsi vagyok, hogy mit lehet vele csinálni (van rendes TV okosítóm). Még a CA-modufogadó is hiányzik róla, azt is be kéne szereznem.
Azt vettem észre, hogy sat-tuner képe sokkal szebb, mint a HDMI-ről. Műholdas TV előfizetésem van, persze még egy kártyaolvasót is kéne hozzá intéznem.

Köszi az infókat.
(#) img válasza uniman hozzászólására (») Sze, 8:59 /

"sat-tuner képe sokkal szebb, mint a HDMI-ről"

Az valószínűleg csak beállítás kérdése. Egyrészt lehet állítani a bemenet módját, hogy pixelpontos legyen mindenféle látványélményt javító eljárások nélkül (mint audio-ban a passthrough), másrészt a színeken pedig lehet műszeresen finomhangolni.
Következő: »»   222 / 222
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem