Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Boldog Karácsonyt mindenkinekMinden fórumozó tagnak!A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
Boldog karácsonytKívánom mindenkinek.De ha az Unicum ellenére kidurran a bájgli, akkor kiugrok az ablakon! Év végeBUÉK ! Ma igyatok rendesen fiúk ez az egy nap az évben amikor ez "legális"
Meg persze este eszetek ágában se legyen este lefeküdni, ilyenkor fent maradni is szabad!
Úgy legyen!! Boldog Új Esztendőt!!
Én már majnem elaludtam , de erőt vettem magamon ...
Hipp-hopp itt az éjfél.
![]() Mindenkinek áramkör építésben gazdag, boldog új évet kívánok! B.Ú.É.K - 2025
Én még fent vagyok, éjfél után kis ideig két átellenes tetőtéri ablakunk között futkároztam a telefonommal, hogy melyik közelünkben fellődözött tűzijáték honnan látszódott esetleg jobban.
![]() Még kicsit furcsa belegondolni, de már "jövőre" van, vagyis 2025!
BújjékBúék 2025Pont eszembe jutott, hogy 140 éves a forgómorgó villanyóra. 1885 óta használjuk
Teccik a zötleted barátom... hukk..
Még egyelőre fent vagyok, de lehet, hogy már nem sokáig...
Újév ide vagy oda, az embernek megvannak a határai...
..... és eljött az első reggel is 2025-ben.
BÚÉK mindenkinek!
Sziasztok!
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek! A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2025
Lassan aktuális lészen a Sándor is.
Szombaton egynek tutira jól meghúzogatom a fülét.
Sándorok! Boldog névnapot kívánok!
![]() Ha el nem szalad.
Gáborok! Boldog névnapot kívánok!
![]() Ne bújjatok el! Tudom itt vagytok! A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2025
Kellemes Húsvéti ÜnnepeketSziasztok!Minden Kedves Fórumtársnak Kellemes Húsvétot és "balesetmentes" locsolkodást kívánok! Mint láthatjátok nem csak itt a fórumon születnek zseniális ötletek... Sok boldog Béla napotFórumtársunk okfejtése szerint alapvetően bányászatról szól a történet:- BÉLA PÁT falva, régi bányász település, földpátot bányásztak a Bélák, innen kapta a nevét. - BÉ LAPÁT falva, ruszki exportból visszamaradt lapátokat kapták csak a bányászok, innen kapta a nevét.
Nagyon meghatotta, köszöni a jókívánságokat.
Tanyi a hozott macska...
Ma pedig a HE védőszentjét köszönthetjük.
![]() Budapesten Szent Kálmán tér közterületet is neveztek el róla. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |