Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba ÉrdeklődésGörgetek itt le -fel mindent megtaláltam csak azt nem hogy mikor is lesz ez az egész dolog pontosan ?![]() Május 23-24 25. A megcélzott dátum (helyieknek meg egyetlen napon ráérőknek) 24.
Pedig ott vagyon az elején.
![]() Ápr. 17-18-21-ei hsz-okban. A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2025
Szervezőként ennél magasabbak lennének az elvárások.
Kitaláltad már az utas és csomaglistát?
Az enyém már lassan végleges. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2025
Rá lett szervezve a BURABU-ra, de az már eddig sem a régi fényében ragyog.
Csak információ, nem kritika. Az úgy is eléggé egyértelmű, hogy hová megy az ember.
Indokolt esetben beteszem a kaszát meg a fűnyírót de kellene egy hosszabbító. Az enyém elszakadt és új vezetékig wagózva van.
Hosszabbító van bőven. Bár remélem sikerül a fűtengert kinyírni addigra.
Még nem az sem biztos hogy menni tudok szervibe az autom !!!!
De Csabáig csak megcsinálják, mert nagyon hiányoznál az órás sorból, szerintem én is oda leszek besorolva...
A találkozó időpontja: 2025 május 24-e.
Balatongyörök (Becehegy) Vadrózsa u 17. (régi számozás szerint 21.) Előzetes igény bejelentés esetén szálláslehetőség biztosítva a szomszéd kiadónál: 17 eFt/2 fő Az előbb jövőknek péntek, a tovább maradóknak szombat éjszakára. Nálam a helyek már beteltek. Eddigi jelentkezők: Gafly Gery'78 Jani1987+Timi mnyugger Nagy hohó(?) nyamnyam torokj(?) Udvari Zsombor+Zsuzsa Ha valakit kihagytam, jelezze. Ill. várom a további jelentkezőket. A menü előre láthatólag Rakott krumpli. Bár többen a Paprikás krumplit is javasolták. Szombat délután, a györöki móló melletti közösségi területen palacsintasütő rendezvény lesz. Közcélú gyűjtés jellegű, tehát a palacsinta árazott. Látogatása javasolt. Idézet: „Szombat délután, a györöki móló melletti közösségi területen palacsintasütő rendezvény lesz. Közcélú gyűjtés jellegű, tehát a palacsinta árazott. Látogatása javasolt.” Hogy a retekbe megyünk el oda? ![]() Telihassal, amúgy is setét éjszaka lészen mire megfő a bográcsban a rakott krumpli. Meg vagy rakott krumpli, vagy palacsinta (mindkettő egytál étel)...
Ne légy negatív; délben kaja nálam és desszertnek 1-2 palacsinta később. Mint írtam: délutáni rendezvény (estig).
Realista vagyok.
![]() Pénteken elhozom a Pestről indulókat, közben felcuppantjuk Janiékat. Leparkolok Györökön, ott is marad érintetlenül a járművem. Vasárnap reggel nekiindulunk a Pestre indulókkal és Janiékkal. Ennyi a történet az én olvasatomban. Hol van itten palacsinta, hirtelen egyszercsak?
Azért a paprikás- avagy rakottkrumpli után bármikor lecsúszik egy-két baracklegváros palacsinta
Akkor inkább visszük ami kell. Csak ne legyen üres a palack. Lesz 1 karton 12 darabos kefír is. Lesz rá elég ember?
![]() Szs: nem azt mondtad, hogy a mama miatt kétesélyes a dolog? A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2025
Gyúrjátok majd össze.
Bográcsos rakott krumplis palacsinta.
Számoljál még rá, mert a Batsányi és Bél Mátyás kilátóval éjfélre sem értek vissza.
Csak a palacsinta is majdnem tíz kilóméteres kör. ![]() Igaz granpa szerint (jó taktikai érzékkel csak rámutatott, hogy oda kell menni) a kilátó is csak pár perc laza séta. Csövet keresekAutós kompresszorhoz van elfekvőben nyomásálló cső valakinél? 6mm a csonk átmérője.
Mi ez a Borriviéra? Ez van a legközelebb.
Szerintem nálam akadhat. Majd körülnézek. Fém vagy egyéb?
Az csak egy "cím", a bortúra útvonalban sem szerepelt. (volt ilyen rendezvény)
A palacsintás rendezvény ippen pont kb. 3 km tőlem. A kis létszámból és a nem mindenki palacsintázna; valamint nem mindenki piál, autóval is le lehet ruccanni az érdeklődőknek.
Kerékfújtatáshoz (ahhoz a 2-2,5att-hoz) pont elegendő az a műa cső, amit benzincsőként használtunk (míg ki nem keményszik, mert akkor már kényelmetlen)
Kipróbáltan mondom. És azt is: az ezeréves gumicső nem kemenyszik. Csak porlad. A nejem vett lábpumpát, szinte azonnal dobtam ki. A gumicső is porladt, a vasrészek pedig úgy görbültek, ahogy tapostam...
Nekem is műanyag cső (szilikon) van a pumpán. (régi Moszkvics) Időnként a melegtől megdagad, puhul a tövénél, ilyenkor 2-3 cm-t rövidítek. Fene tudja milyen kompresszora van Janinak. Mondjuk "szingó"-hoz 6-8 Bar is kell.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2025
Nálam lesz aztán próba cseresznye.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2025
Idézet: „A kis létszámból és a nem mindenki palacsintázna; valamint nem mindenki piál, autóval is le lehet ruccanni az érdeklődőknek.” Ez az eddigiek alapján csak kizárólag nyamnyam mesterre illik a mintázat, mármint: Idézet: „Van autója, és nem piál szombaton.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ápr. 17-18-21-ei hsz-okban.