Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   990 / 992
(#) lazsi válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 2, 2025 /

Én eddig olyan DELL töltőket láttam, aminek a laptopba menő csatlakozója világít. Ezek szerint létezik olyan is, aminél a ráülő macska szeme jelzi a bekapcsolt állapotot...
(Én ezt nem tudom tesztelni, mert sajnálnám bármelyik cicát megborotválni... Meg nem is hagynák... )
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Aug 3, 2025 / 1

(#) img válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2025 /

Itt nem a cicus outputjába van dugva, hogy így szikrázik a szeme?
(#) szs hozzászólása Aug 3, 2025 /

Butaság

Eddig fel sem tűnt, csak ma.
Én nem biztosa tudnám megoldani itt a be, leginkább a kiparkolást.
(#) Rosszmáj válasza szs hozzászólására (») Aug 3, 2025 /

Nagy gázzal biztos menne.
(#) Rosszmáj válasza img hozzászólására (») Aug 3, 2025 / 1

Ezek szerint az én macsom már V2.0, van vezeték nélküli töltése
(#) bbb válasza szs hozzászólására (») Aug 3, 2025 /

Nézd meg a Budapest Komócsy u. 17-19-et, ha szeretnél még hasonló szépséget látni Van ott pár nagyon hasonló parkolóhely a kormányhivatal előtt...
(#) erbe válasza szs hozzászólására (») Aug 3, 2025 /

Egyszer kijártam egy ilyen parkolóból. A legközelebbi bontóig. Ajtócsere, karosszéria kihúzás, ...
Egyik irányból bekanyarodtam. Másik irányba akartam tolatva kifordulni. Az oszlopot takarta a csomagtartónál a hátsó oszlop. Jó nagy lendületet vettem.
(#) Udvari Zsombor válasza szs hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Addig még csak be tudnál állni, míg valamelyik mellette lévő helyen nem áll senki, csak akkor jönne a kellemetlenség, ha közben melléd parkolnának és így már nem tudnál az oszloptól kiállni.
(#) elektrorudi válasza bbb hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Nem tökéltes, de annyira azért nem tűnik veszélyesnek. Bármelyik teremgarázs ennél sokkal húzósabb.
(#) bbb válasza elektrorudi hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Nem veszélyes, csak a sarokban kellemetlen, ha már beállnak melléd. Igazából pár dolog nehezíti (ahogy látom, már egy fával kevesebb van, mióta legutóbb ott kellett parkolnom), a fáknál rögtön a járdán keressztüli lehajtás egy ferde padkán megy, emiatt máshogy tekeredik az autó, mint számítanál rá. Meg persze ha már állnak melletted, akkor nem férsz ki. A képek nem adják vissza azt, amit élőben tapasztalsz a szűk utcával. A szomszédtól számított második parkolóhely gyakorlatilag megközelíthetetlen, ha a sarokba már valaki beállt.

A mélygarázsok meg teremgarázsok remek építészeti megoldásait se kell bemutatnod, ahol egy ívből véletlenül se tudsz szintet lépni. De itt csak szimplán ott a fa, meg villanyoszlop, meg persze körberakva a fa törzse
Szerencsére már tényleg csak dolgozók állhatnak oda, így nektek nem kell ilyennel küzdeni ott
(#) szs válasza bbb hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Megnéztem (persze, cssk így google-térkép utcaképén), hát valóbyn gyönyörű
(#) erbe válasza bbb hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Ezt a Komócsy-t nem Komócsinnak hívták közben?
(#) granpa válasza erbe hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Nem, ez egy korábbi emberről van elnevezve. (költő, publicista)
(#) erbe válasza granpa hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Biztos voltam benne,
(#) mnyugger válasza erbe hozzászólására (») Aug 4, 2025 /

Komócsy bácsi a kiskabaréból és Komócsin Zoltán a nagykabaréban.
(#) tki válasza mnyugger hozzászólására (») Aug 5, 2025 /

Volt még Pomócsi is...
(#) Rosszmáj hozzászólása Aug 5, 2025 /

Éjszakai futár

Jött az értesítés, hozzák a csomagot. Válaszoltam, de nem vették a lapot.
Ráadásul a csomag se jött ...
(#) img válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 5, 2025 /

Ők csak annyit írtak, hogy azon a napon vették át, de az nem azt jelenti, hogy aznapi kézbesítésre.

"Értjük a humort, csak nem szeretjük."
(#) Rosszmáj válasza img hozzászólására (») Aug 5, 2025 /

Idézet:
„Az adatvesztések leggyakoribb okozói: a türelmetlenség ...”

... szóval a PISA-teszt szövegértős részén elhasaltam volna
(#) img válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 5, 2025 /

Ha nem a teszterbe 3.14silsz és a kőre csurog ahova lépsz, akkor igen, elhasalhatsz rajta.

(Magas labda volt. )
(#) Udvari Zsombor válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 5, 2025 / 1

Szerintem nem véletlenül van szám abban az üzenetben, hogy inkább ott érdeklődj, ha szeretnél. Általában ahonnan az értesítéseket küldik az nem használható érdeklődésre (SMS-ben nem lehet email szerűen megjelölni, hogy "no reply").
(#) Gafly válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Aug 5, 2025 / 1

Valóban, az egy sever/gateway szokott lenni, és gondolkozás nélkül eldob minden bejövő forgalmat.
(#) Kinka István válasza szs hozzászólására (») Aug 8, 2025 /

A mellette lévő parkoló BMW-seknek készült, az oszlop mögé csak a kocsi orrát teszik.
(#) szs válasza Kinka István hozzászólására (») Aug 8, 2025 /

Tulajdonképp a nejem is megérdemelne egy BMW-t. Százból 99-szer NEM sikerül a többiekkel pérhuzamosan beparkolnia.
De el ne árulj, mer pofont is kaphatok, meg az ajándekUnicumot is visszaveszi...
(#) tki válasza szs hozzászólására (») Aug 8, 2025 /

Engem úgy tanítottak autót vezetni, hogy az oktató gyakorlatilag szűkebbre rakta a négy bólyát, mint amekkora az autó volt.

Miután mindig fellöktem valamelyiket, egy ferdén hátrafelé beállós parkolás után kiszálltam megnézni, hogy mégis, mi a baj, és akkor láttam a helyzetet.

Kérdeztem valami olyat, hogy "és így hogyan lesz sikerélményem?", de az is lehet, hogy egészen más szavakat használtam... : -) Mire az volt a válasz, hogy nem baj, később legalább könnyebben fog menni... És tényleg.
(#) szs válasza tki hozzászólására (») Aug 9, 2025 /

Az tenyleg undokoskodás volt.
Mikor autóbuszra tanítgattak, és vizsgáztam is belőle -ott tényleg szűkre szabott bóják voltak (gondolom, azért, mert városi busszal szűk helyeket is kell abszolvalni), -de egyáltalán nem teljesíthetetlenek.
Úgy azért meg lehetett tanulni.
(#) tki válasza szs hozzászólására (») Aug 9, 2025 /

Értem. Hát, a hivatásosok elég komoly precizitással tudnak manőverezni. És hű, elírtam a bóját...
(#) szs válasza tki hozzászólására (») Aug 9, 2025 /

A hozzaszolasom (lenyege) nem erről szólt.
Hanem arról, hogy veled (velem ellentetbdn) kitolni igyekeztek. Es ez gáz.

Ui: szerintem is jobb módszer, mikor a tanulónak sikerélménye van. A megalazottság nem tanít semmire.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2025
(#) Rosszmáj válasza szs hozzászólására (») Aug 9, 2025 /

Idézet:
„A megalazottság nem tanít semmire.”

Na, ezt anno '79-ben az MHSZ-es oktatóknak is elmondhattad volna. Engem csak lazán megszívatott az enyém, nem tetszett neki a tolatva merőlegesen beállás, adott egy órát, hogy gyakoroljam, egyszer jobbra, egyszer balra. A ZIL-130-ban alapjárat körül elég harmatos a kormányszervó (volt benne egyáltalán?)
A cimborát viszont alázta az oktatója, kresz tábla után megállította, mi volt a táblán. (Lehetőleg több tábla egy oszlopon, kiegészítő táblával.) Ha nem tudta - biztos koszos volt a tábla, azért nem látta jól - visszatolatott, a platóról a táblákat ronggyal megtörölgette, hogy a többi közlekedő jól lássa.
Következő: »»   990 / 992
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem