Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   250 / 250
(#) Alkotó válasza Ódenka hozzászólására (») Hé, 9:42 /

Szerbiában található egy ilyen, és egészen közel van hozzá a világ közepe. Csak ez utóbbi miatt csatolom a képet.
A hozzászólás módosítva: Hé, 9:42

újfalu.jpg

(#) Inhouse válasza Ódenka hozzászólására (») Hé, 21:25 /

Vannak rokonaink Körösújfaluban, mindig csak Újfalut mondunk...
(#) Johnycorp válasza Alkotó hozzászólására (») Hé, 22:52 /

Azóta már változott a helyzet (legalábbis részben)

temp.png

(#) jani1987 válasza Ódenka hozzászólására (») Kedd, 7:23 /

Akkor ehhez mit szólsz?
(#) Ódenka válasza jani1987 hozzászólására (») Kedd, 8:34 /

Abban a 20-on évben, amikor a munkám miatt jártam az országot, dolgoztam is Felsőszentivánon, valamint áthaladtam Felsőszentiványon, valahol Dunaföldvárnál átkelve a Dunán, Enying, stb. felé.
(#) nagy hoho hozzászólása 6:54 / 4

HE találkozó Poroszló

Volna lehetőség Poroszlón egy HE találkozóra. Van egy gokárt pálya és a pálya mellet egy épület.
A tulajnak van egy gondja . A pályatestbe be van építve egy érzékelő ami kőr számláló. A jelet wifin küldi az irodába. Ez elszokott romlani, de a beszerzése nem egyszerű dolog.Ha ennyi okos ember össze gyűlik biztos találnák meg oldást és akkor a bérleti díj is meg oldódna.
Ja és gokártozni is lehetne. Aki úgy gondolja részt venne a találkozón az írjon egy igent
Az időpont valamikor ősszel lenne amikor már nincs nagy meleg.
Az étkezés: van étterem ahol leadjuk a rendelés és én elhozom és a gokárt pálya épületében elfogyasztjuk. Vagy van pizzéria ahonnan kiszállítanak. Igény esetén készítek további képeket.
(#) Gafly válasza nagy hoho hozzászólására (») 7:10 /

Lengetted már, hogy ennyi alacsony részvételű (kivétel Békéscsaba ) HE találkozó után lehetne csinálni Poroszlón egy rendeset is.
Nekem nagyon bejönne, ha valami értelmes és rendes szakmai kihívás is lenne egy találkozón.
Persze buli az is, hogy nálam lefestünk egy széldeszkát, de ez nagyon felkeltette a figyelmemet.
Én mennék, még ha hajnali négykor is kell kelni hozzá.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») 8:54 /

Ha négykor kelsz, ötkor elindulsz, fél hatra ideérsz hozzám, akkor hétre már ott lent kukorékolunk... A nap végére fáradt leszel ám, vagy kell egy délutáni szundi

@nagy hoho: A körszámlálóról kicsit ha többet hallhatnánk. Mi szokott elromlani rajta, hogyan szokott megjavulni, stb.?
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») 9:21 /

Volna tippem, hogy innen kit kellene elvinnem, aki csinált már ilyet ténylegesen.
Hiszen a kutya is egyféle gokart, leginkább csak a futóműve tér el.
(#) mohinger válasza nagy hoho hozzászólására (») 9:44 /

Hú, ez nagyon jól hangzik!

Egyik kollégám lóversenypályához készített kijelzőt, ami szintén a célvonalon áthaladáskor ad jelet. Megkérdezem, ő mit használt. Az egyik csabai talira el is hozta anno.
Poroszlón gyakran áthaladunk, ha megyünk Szilvásváradra, nagyon szép hely, sok látnivalóval. Szívesen mennék oda.
(#) kaqkk válasza mohinger hozzászólására (») 14:42 /

Én is csináltam lóversenyre, kutya agility versenyre stoppereket , egyszerű lézer pointer+"csőbehúzott" fényérzékelő volt a szenzor (tönkretehetetlen)
(#) Gafly válasza kaqkk hozzászólására (») 19:09 /

Utólagos engedelemmel nyitottam egy saját topic-ot eme nemes célra: POHETA
Erősen javasolt ott tárgyalni a továbbiakat...
A hozzászólás módosítva: 19:13
(#) kaqkk válasza Gafly hozzászólására (») 19:10 /

Ehhez nem kellett az engedélyem .....
(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») 20:27 / 1

Míg megszokjuk a POHETÁT addig ide írok.
Amikor ott voltam /gokárt pálya/ akkor fotózni voltam, a kőr számláló csak érintőleges került szóba.
Jövő héten kimegyek, konkrétan meg kérdezem mi a gondjuk. Készítek még fotókat is.
Addig lehet jelentkezni.
Következő: »»   250 / 250
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem