Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Szerbiában található egy ilyen, és egészen közel van hozzá a világ közepe. Csak ez utóbbi miatt csatolom a képet.
A hozzászólás módosítva: Hé, 9:42
Vannak rokonaink Körösújfaluban, mindig csak Újfalut mondunk...
Azóta már változott a helyzet (legalábbis részben)
Akkor ehhez mit szólsz?
Abban a 20-on évben, amikor a munkám miatt jártam az országot, dolgoztam is Felsőszentivánon, valamint áthaladtam Felsőszentiványon, valahol Dunaföldvárnál átkelve a Dunán, Enying, stb. felé.
![]() HE találkozó PoroszlóVolna lehetőség Poroszlón egy HE találkozóra. Van egy gokárt pálya és a pálya mellet egy épület.A tulajnak van egy gondja . A pályatestbe be van építve egy érzékelő ami kőr számláló. A jelet wifin küldi az irodába. Ez elszokott romlani, de a beszerzése nem egyszerű dolog.Ha ennyi okos ember össze gyűlik biztos találnák meg oldást és akkor a bérleti díj is meg oldódna. Ja és gokártozni is lehetne. Aki úgy gondolja részt venne a találkozón az írjon egy igent Az időpont valamikor ősszel lenne amikor már nincs nagy meleg. Az étkezés: van étterem ahol leadjuk a rendelés és én elhozom és a gokárt pálya épületében elfogyasztjuk. Vagy van pizzéria ahonnan kiszállítanak. Igény esetén készítek további képeket.
Lengetted már, hogy ennyi alacsony részvételű (kivétel Békéscsaba
![]() Nekem nagyon bejönne, ha valami értelmes és rendes szakmai kihívás is lenne egy találkozón. Persze buli az is, hogy nálam lefestünk egy széldeszkát, de ez nagyon felkeltette a figyelmemet. Én mennék, még ha hajnali négykor is kell kelni hozzá.
Ha négykor kelsz, ötkor elindulsz, fél hatra ideérsz hozzám, akkor hétre már ott lent kukorékolunk... A nap végére fáradt leszel ám, vagy kell egy délutáni szundi
![]() @nagy hoho: A körszámlálóról kicsit ha többet hallhatnánk. Mi szokott elromlani rajta, hogyan szokott megjavulni, stb.?
Volna tippem, hogy innen kit kellene elvinnem, aki csinált már ilyet ténylegesen.
Hiszen a kutya is egyféle gokart, leginkább csak a futóműve tér el. ![]()
Hú, ez nagyon jól hangzik!
![]() Egyik kollégám lóversenypályához készített kijelzőt, ami szintén a célvonalon áthaladáskor ad jelet. Megkérdezem, ő mit használt. Az egyik csabai talira el is hozta anno. Poroszlón gyakran áthaladunk, ha megyünk Szilvásváradra, nagyon szép hely, sok látnivalóval. Szívesen mennék oda. ![]()
Én is csináltam lóversenyre, kutya agility versenyre stoppereket , egyszerű lézer pointer+"csőbehúzott" fényérzékelő volt a szenzor (tönkretehetetlen)
Utólagos engedelemmel nyitottam egy saját topic-ot eme nemes célra: POHETA
Erősen javasolt ott tárgyalni a továbbiakat... A hozzászólás módosítva: Sze, 19:13
Míg megszokjuk a POHETÁT addig ide írok.
Amikor ott voltam /gokárt pálya/ akkor fotózni voltam, a kőr számláló csak érintőleges került szóba. Jövő héten kimegyek, konkrétan meg kérdezem mi a gondjuk. Készítek még fotókat is. Addig lehet jelentkezni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |