Fórum témák
» Több friss téma |
Pár órával később visszaállt a korábbi értékre a szállítás...
![]()
Nekem pár napja olyat dobott, hogy havi 3 rendelés kaphat csak szállítási kedvezményt. De most egy új user accounttal is csak a teljes árú szállítási költség jelenik meg. valami kavarás van odaát
Én eddig nem találkoztam szállítási kedvezménnyel.
Vannak különböző szállítási lehetőségek, amiknek eltérő árai vannak az eltérő feltételekhez mérten. Illetve a panelek mérte és tömege is befolyásolja a díjat. De ha belefér a 2-3 hetes érkezés, akkor nagyon kedvező a költség.
Nekem most a megszokott, jó árat dobja, már ment is a rendelés...
Beragadt?Sziasztok,Járt már valaki úgy, hogy napok óta beragadt a csomag a németeknél a vámon? JLCPCB, europacket szállítás. Legutóbbi rendelésemnél 1 hét múlva már a kezemben volt. Most is gyorsan megcsinálták, 11-én adtam le a rendelést, 14-én már Németországban volt. Viszont azóta minden nap 3-4 ilyen bejegyzés van a nyomkövetésnél: Idézet: „Customs clearance status updated. Note - The Customs clearance process may start while the shipment is in transit to the destination.,LEIPZIG - GERMANY Clearance Event,LEIPZIG - GERMANY” A JLC-t kérdeztem, de csak annyit írtak, hogy vámolják, ha kész van jön tovább. Csak ez nekem szokatlan. Vagy csak én vagyok türelmetlen? ![]()
Nekem feladják - amikor odaér - Hong Kong-ban és Bp-en leszáll vele a gép és 2 nap múlva ideadja a futár. Évekkel ezelőtt volt német (DHL) és Hollandia, Belgium, fogalmam sincs miért. Most Kínából Bp-re jön. 2-3 hét az adatok leadása, fizetés után. Nekem sosem sürgősek a nyákjaim.
A hozzászólás módosítva: Csü, 14:46
Ez a normális, az 1 hetes érkezés volt a kivétel. Ez egy extrém olcsó szállítás (europacket), kb. 2-3 hét alatt szokott megjönni.
És ez Nálad europacket?
Alkotó: Mondjuk kicsit meg is lepődtem mikor legutóbb 1 hét múlva megérkezett. ![]() Előtte FedEx International Priority-val szállítattam, csak az drága lett, plusz voltak vele gondok, ezért váltottam europacket-re. |
Bejelentkezés
Hirdetés |