Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki hol gyártatja a NYÁK-ot ?

Témaindító: kaqkk, idő: Ápr 16, 2018
Témakörök:
Lapozás: OK   68 / 68
(#) kissi válasza kissi hozzászólására (») Júl 1, 2025 /

Pár órával később visszaállt a korábbi értékre a szállítás... !
(#) Jzsolt79 válasza kissi hozzászólására (») Júl 2, 2025 /

Nekem pár napja olyat dobott, hogy havi 3 rendelés kaphat csak szállítási kedvezményt. De most egy új user accounttal is csak a teljes árú szállítási költség jelenik meg. valami kavarás van odaát
(#) Alkotó válasza Jzsolt79 hozzászólására (») Júl 2, 2025 /

Én eddig nem találkoztam szállítási kedvezménnyel.
Vannak különböző szállítási lehetőségek, amiknek eltérő árai vannak az eltérő feltételekhez mérten.
Illetve a panelek mérte és tömege is befolyásolja a díjat.
De ha belefér a 2-3 hetes érkezés, akkor nagyon kedvező a költség.
(#) kissi válasza Jzsolt79 hozzászólására (») Júl 2, 2025 /

Nekem most a megszokott, jó árat dobja, már ment is a rendelés...
(#) zenetom hozzászólása Csü, 13:07 /

Beragadt?

Sziasztok,
Járt már valaki úgy, hogy napok óta beragadt a csomag a németeknél a vámon?
JLCPCB, europacket szállítás. Legutóbbi rendelésemnél 1 hét múlva már a kezemben volt. Most is gyorsan megcsinálták, 11-én adtam le a rendelést, 14-én már Németországban volt. Viszont azóta minden nap 3-4 ilyen bejegyzés van a nyomkövetésnél:
Idézet:
„Customs clearance status updated. Note - The Customs clearance process may start while the shipment is in transit to the destination.,LEIPZIG - GERMANY
Clearance Event,LEIPZIG - GERMANY”

A JLC-t kérdeztem, de csak annyit írtak, hogy vámolják, ha kész van jön tovább.
Csak ez nekem szokatlan. Vagy csak én vagyok türelmetlen?
(#) Ódenka válasza zenetom hozzászólására (») Csü, 14:44 /

Nekem feladják - amikor odaér - Hong Kong-ban és Bp-en leszáll vele a gép és 2 nap múlva ideadja a futár. Évekkel ezelőtt volt német (DHL) és Hollandia, Belgium, fogalmam sincs miért. Most Kínából Bp-re jön. 2-3 hét az adatok leadása, fizetés után. Nekem sosem sürgősek a nyákjaim.
A hozzászólás módosítva: Csü, 14:46
(#) Alkotó válasza zenetom hozzászólására (») Csü, 15:24 /

Ez a normális, az 1 hetes érkezés volt a kivétel. Ez egy extrém olcsó szállítás (europacket), kb. 2-3 hét alatt szokott megjönni.
(#) zenetom válasza Ódenka hozzászólására (») Csü, 15:30 /

És ez Nálad europacket?

Alkotó:
Mondjuk kicsit meg is lepődtem mikor legutóbb 1 hét múlva megérkezett.
Előtte FedEx International Priority-val szállítattam, csak az drága lett, plusz voltak vele gondok, ezért váltottam europacket-re.
(#) Ódenka válasza zenetom hozzászólására (») Csü, 16:45 /

Biztosra nem mondom melyik volt, arról lehet megismerni, hogy az volt a legolcsóbb. Az 5 db 10x10 cm-es nyák postával 1.990.-Ft volt. Még 2 nap múlva is csujogattam örömömbe, ahogy ilyenkor szoktam...
Következő: »»   68 / 68
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem