Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ma mondtam is a dokinőnek, hogy ha ekkora élvezet, akkor én is kérek.
![]() Mondta, hogy ő is erősen benne van, jó is hogy mondtam, mert Nov. 1-től fizetős, nagyjából negyed milla. De Ő már nem lészen benne, mert nekik fel is út le is út. Már fel van állítva az aula másik oldalán az állami ablak. De megadta a telefonját, hogy hívjam fel, mert kiváncsi az eredményre... Szerinte DVD-re még pénz ellenében sem is írják ki a filmet, ahol a behatolás történik. ![]() De nézheted, ha akarod...
Én nem tudom, ti milyen behatolásról beszéltek...de amikor nekem néztek be oda, ahol előtte senki nem járt még, nem láttam rá a monitorra. Felvételről meg szó sem volt.
![]()
Ha a szívkatéterről beszélünk amikor nekem csinálták minimum 150cm de inkább nagyobb monitor volt a közös látóterületünkben , élőben láttam merre megy a drót ...
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2025
Nem, nekem nem szívkatéter volt, sokkal lejjebb egy már létező nyíláson át kukkantottak be, és munkálkodtak kicsit.
![]() Alternatív HE alálkozók, stbHát, itt mar tényleg nagyon alternatív találkozásokról van szó. Irtó érdekes itt leírni.Témábavagót szabad írni? Szombaton vizsgázok (jelen állaspontom szerint sikertelenül), tehát pénteken este (számomra) elmarad a "kutatók éjszakája" rendezvény.
Ezt sajnálom, mert 2024-ben is egyedül csak Ti jöttetek el a fórumról.
![]() Én biztosan ott leszek, ma kaptam meg a rucit, holnap még próbálok valamit alkotni, a péntek esetében meg erről szól az egész nap.
Aki így sem talál semmit, azon világon senki nem tud segíteni.
![]()
Azért majd képeket kérhetünk?
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2025
Szervizmacska fórumtársunkat
![]() - Főnök, szabad fényképezni? - NEM! - Főnök, szabad fényképezni? - NEM! - Főnök, ma nyílt nap van, szabad fényképezni? - Amit csak akarsz, és oda teszed fel,ahová akarod. Pont úgy, mint bárki más, aki itt kolbászol. ![]()
Nemrég volt egy nyugdíjazási buli, amire felkértek videózni. Érdekes módon néhány órán belül lett forgatási engedély is.
![]()
Kutatók éjszakáján HE részről senkivel nem találkoztam.
![]() Pár képet tettem fel. Gyerekek ripityára szedtek engem is, meg a "technikát" is, de ez a világ rendje. ![]() De volt több csaj és srác is, akikben erősen lobogott a tehetség és értelem. Felnőtt is. Határozottan inspiráló élmény volt velük találkozni. ![]()
Nem ismersz mindenkit, lehet, húszan is voltak.
![]()
HE fórumtársakat egyértelműen fel lehet ismerni az öltözékükről.
![]() Volt sok csoport is, csinos egyenruhában. Ők például nagyon aranyosak voltak. Nehéz volt megállni fényképezés nélkül, de ugye fiatal lányokat nem fényképezünk és teszünk fel a netre. Köszönetként pedig csak annyit, hogy több fórumtársunk is ráismerhet hogy "jé, ezt én adtam", meg "ezt együtt csináltuk". Lehetett volna olyat is csinálni, hogy pár cuccra számot teszek, majd odaírom hogy XY-tól kaptam. De szándékosan nem teszek hasonlót. Legyen elég annyi, hogy nagyon szépen köszönöm mindenkinek. ![]() KórházTegnap jöttem haza a kórházból, sikeres stent beültetés volt.
Örömmel hallom.
![]() Nagy kedvem támadt hozzá, úgyhogy én is kértem, és most várok a soromra. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |