Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért elég merev, de könnyű.
Na jó segítek aműanyag csavar is biztonsági csavar. Ahogy látom, a házhoz menő becsatlakozási vezeték bekötő sorkapocsának csavarjának védelmére szolgál. Beletörik szerintem.
Nos, így néz ki a szilvafa...Leveleit feladta a szélnek és ő, mint a feldíszített karácsonyfa.
Kisebbek a tavalyinál a gyümölcsök, de jóval több. Én nem szólok bele, ha neki ez így jó, legyen.
Testbeszédéből olvasva: Pálinkának nem adom!
Kellenek mutogatni? Odaadom őket majd... 14 cm .
Fiatal hölgyeknek megpróbálhatok karkötőt csinálni belőle, mert ránézésre nem hamar rozsdásodik.
Két gondom van: - Hogyan karcmentesítem, hogy ékszer minőségű legyen? - Ezeket a hölgyeket nem zavarja az orrkarika, amikor náthásak?
Nekem az orrkarika olyan hatású mintha náthás lenne, csak nincs kéznél zsepi.
Szerintem meg csak egyszerűen gusztustalan. Bár nekem minden piercing az. Lehet én vagyok maradi...
Nekem is gusztustalan minden ilyesmi "vasalás". Azt hiszik jól áll nekik.
Megadom az elérhetőséget, de előre bocsátom, nálunk olyan macskák vannak, akik senkit nem engednek be! Mert nem tudják kinyitni az ajtót...
Ó, igen a Tanyasi.
Ha legközelebb arra járok(unk?), viszek megint valami spéci csemegét neki(k?).
Szuper HoldMa Szuper Hold van, ami olyan jelenség, hogy teliholdkor pályája során a legközelebb van a Földhöz, így nagyobbnak látszik.Egy "Canon PowerShot A570" fényképezőgéppel teljesen bezoomoltam, exponálási idő és ISO értékekkel sötétítettem a képet, manuális fókuszt ∞-re kitoltam és egy rendes távcsövet fogtam az optika elé, magán a távcsövön is kellett fókuszálni, ez lett a legjobb kép, ami sikerült. ![]() (Minél nagyobb a zoom, annál jobban felnagyulnak a legapróbb mozgások is, nehezítve a dolgot.)
Szuper Hold!
Löttem én is 1-2 képet de most nem annyira jók...
Nem annyira jók?? A te képeid jobbak, mint ami nekem sikerült!
Nálunk van egy kis légköri zavar (talán valaki fával fűt és ezért nem tökéletes)
![]() A másik baj hogy nem találom az állványomat A hozzászólás módosítva: Sze, 18:05
Ezeket 2025 március 12 17:22-kor löttem
0 fotoshop 0 módoaítás 0 retusálás 100% eredeti kép
Jó képek, bár megvárhattad volna, hogy sötétebb legyen a fényviszony. A mostani képeknél pedig nem tűnt fel a "kis légköri zavar", míg rá nem mutattál.
Én egy ilyet használtam, amivel próbáltam stabil felületre állítani a fényképezőt. Természetesen nálam is teljesen nyers a kép. Idézet: „bár megvárhattad volna, hogy sötétebb legyen a fényviszony.” Ennek pont az a lényege , hogy ez nem a megszokott sötét háttér, hanem itt még nappal volt de mégis elég szépen látszik a hold
Így is lehet tekinteni a dolgot.
Néhány éve Orosházán autóztam este és egy útra kikanyarodva pont szembe találkoztam az akkori szép teliholddal. Készültem is fotót csinálni, aztán úgy döntöttem, megyek még 300 métert a következő kanyarig és akkor fotózok. Annyival is közelebb leszek...
Ha a okostelefon okosabb, akkor ez van.
Parabola antennánál is szoktam mondani, hogy azért kell a tetőre tenni, mert közelebb van.
Néhány fajta fényképző-állvány tudok ajánlani, ha nem találod.
Okostelefonnal nem érdemes próbálkozni, egyrészt ehhez optikai zoom kell, másrészt sötétíteni is kell a képet, mert alapból túl fényes a Hold.
Az én okostelóm 3-4 éve időnként töltve, kikapcsolva, nekem ne okoskodjon, azzal én (hiába) próbálkozom.
Egyrészt úgyse látom, másrészt irigylem, akik bele vannak pistulva a kaparós mobiljukba. Én csak úgy simán gondolkozni szoktam várakozás, utazás közben és elvagyok...
Dehogynem hiszen okos.
A hozzászólás módosítva: Sze, 20:41
Redmi 8A-val fotóztam, gondoltam beszállok én is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |