Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
névnapHa ma ünnepli ha nem, boldog névnapot kívánok kedves Károly (Karesz50) nevű fórumtársunknak, aki nélkül nem élne sok topik. Remélem még sokáig aktív tagja lesz a fórumnak, és sok okosságot oszt meg velünk.
Holnap meg Imre, abból is van itt néhány arra érdemes.
Így utólag is köszi, tegnap korábban jártam itt, tegnapelőtt pedig elfelejtettem beírni ide.
Ezen a hétvégén meg a "T" betűseket kell köszönteni.
Sokat tesznek a Fórumért.
Minden kedves Fórumtársunknak és B. Családjának áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánnak az oldal üzemeltetői!
Boldog Karácsonyt Minden Fórumtársnak és CsaládjuknakA karácsony sajnos már nem mindenkinek ugyanazt jelenti...Az anyagi és egyéb különbségek nagyban árnyalják az ünnepeket is. A humor azért sok mindenen átsegít. Kedves Jézuska, kérlek segíts kibogozni azt a "gordiuszi" gubancot! A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2025
Moderátor által szerkesztve
Kellemes ünnepeket kivánok!
Én is kívánom a kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Remélhetőleg 2026-ban már valahogyan sikerül több találkozót beterveznem, de nem csak rajtam múlik. KarácsonyKellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves fórumozónak!KarácsonyMinden fórumòzonak kellemes karácsonyt kívánok!
És Mindenkinek Boldog Új Évet és további szakmai sikereket kívánok.
Az oldal üzemeltetői minden kedves fórumtársnak békés, boldog, forrasztásban gazdag új esztendőt kívánnak!
B.Ú.É.K 2026Sikerekben, boldogsàgban, egészségben gazdag boldog új évet kívànok mindenkinek!
Valójában nem akkora, mint ahogyan látszik, meg még soha nem csináltam hasonlót.
![]() Ezúton köszönöm meg, minden széldeszka festőnek, kilincsszerelőnek és imformatikusnak (és sokan mások a stáblistán) a segítséget. ![]() Jövőre ugyanitt (bár ebből tutira nem marad).
Nàlunk egy kis csülök fől éppen. Szerencsénk lesz, az már biztos.
Boldog új évet mindenkinek! Már 2026 van, ne megszokásból írjátok az évszámot.
![]() Nálunk tegnap kettő közül lehetett választani: • spagetti, sajtszósz (bolti porból), svéd húsgolyók • tepsiben sült ketchupos tarja (pácolt), hús mellett héjában sült krumpli Ma pedig már fő a kuktában a főzeléknek való lencse, amihez sült virsli lesz.
Boldog új évet, fórumtársak!
Nos nálunk piciny fejtöres után (mivel ZuZi ki nem állhatja a lencsét, ez folyamatos szilveszter/újevi problema), eltaláltam: a bab ugyanugy szerencsehozó étel. Sólet vonalon gondolkodtam, de disznóhús volt közel. Így füstölt tarjából készült a hamis (de finom) sólet. Anyám lett a fő főző, mert azért ez egy egész napos mutatvány (én meg dolgoztam még tegnap), de kitűnően megoldotta a feladatot (bár azt mondta: soha többet ) Boldog új évetBoldog új évet kívánok minden kedves pákász kollégának remélem 2026-ban is kitartunk itt egymás mellett.Akikkel facebookon voltam kapcsolatban ne lepődjenek meg hogy eltűntem onnan sajnos egy jóakaró elkezdett 29-én jelentgetni és alaptalan vádak miatt letiltottak így ott sem fogadni sem küldeni nem tudok senkinek semmit. Nem-nem csinálok másikat. Megértést köszönöm. B.U.É.KBoldog új évet kívánok minden fórum tagnak.Boldog új esztendőt kivánokMinden kedves fórum tagnak eredményekben gazdag boldog új évet kivánok!
Boldog Új Évet Kívánok Minden fórumtagnak!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi van a malacod alatt? Először azt hittem sütőpapír, de nem az. Vagy esetleg káposzta levél?
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2026
1 nagy sárgarépa és savanyú káposzta.
![]() AI szerint: Idézet: „A savanyú káposzta erjesztett élelmiszer, vékonyra gyalult fejes káposztából készül, amelyet sóval és fűszerekkel rétegeznek, majd levegőmentesen érlelnek, hogy a tejsavbaktériumok tejsavat termeljenek, ami savanyú ízt ad és tartósít. Gazdag vitaminokban (C, B6, K) és ásványi anyagokban, erősíti az immunrendszert, javítja az emésztést, de epebetegeknek és puffadásra hajlamosaknak óvatosan ajánlott.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |

)