Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   661 / 661
(#) Massawa válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Hé, 18:49 /

Ugyanezt tettem én is. Föleg hazai eredetü fali aljazatok gyerekvédelme egy katasztrofa. Az ujjonnan is csak a véletlennek köszönheti, ha müködik.
Mechanikailag egy katasztrofa.
Én amikor még a Szu-ban dolgoztam, akkor egy 5 mm-s furo volt nálam. Náluk a stekkerekben a lyukak csak 4 mm-sek voltak, amibe az europai villásdugo nem ment be. A anyag meg minöségi bakelit volt, amit nehéz volt furo nélkül kitágitani.
(#) Gafly válasza Kera_Will hozzászólására (») Hé, 19:26 /

Ha segítőkre van szükség, akkor egy fél napot bevállalok.
Karácsonyi bakancstúrára befizetem Granpát (úgysem sok ötlet van neki a fa alá).
(#) Udvari Zsombor válasza Massawa hozzászólására (») Hé, 19:36 /

Alapból nincs igazán bajom a gyerekvédelmes aljzatokkal, csupán nehezebb bármit beéljük dugni, mert sokkal erősebben kell nyomni. Viszont olyan helyeken, ahol esetleg kosz juthat beléjük eléggé felejtősek, mert beragadhat csukott állapotban a gyerekvédelem. Szerencsére az általam említett dugasztápon kívül nincs másom, aminek olyan hülye felépítésű lábai lennének.
Idézet:
„Föleg hazai eredetü fali aljazatok gyerekvédelme egy katasztrofa. Az ujjonnan is csak a véletlennek köszönheti, ha müködik.”
Te mit tapasztaltál? Amit én eddig láttam az egy formás műanyag elem, amit a dugó lábai rugó ellenében arrébb nyomnak, ami ha nincs mindkét lukban egyformán nyomva, akkor nem is tud arrébb menni az útból.
(#) Massawa válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Hé, 21:49 /

Az lenne a feladata amit leirtál csak elkepesztöen primitiven van kivitelezve. Annak a müanyag nyelvnek a kivitele meg a csapágyazása meg a primitivtöl is rosszabb. Söt a használt puhább müanyag gátolja a müködését.. Tegnap kidobtam a szemétbe ami a gondot okozta majd még egy másikbol kiveszem akkor berakom a fényképét meg lehet jol rágni.
Következő: »»   661 / 661
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem