Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Készülékek kapcsolási rajzai
Témaindító: csikosgabi, idő: Máj 6, 2006
Témakörök:
SM250 dekSziasztok, én egy régi SM 250 orion magnó kapcsolási rajzát keresem, esetleg a mechanika rajzát is, ha létezik egyáltalán.(Mármint a magnó mechanika rajz. Köszi.
Itt van kapcsolási rajz, több is: Bővebben: Link
Üdv.ha jól emlékezem, a magnósok évkönyve c.könyvben megvan,nekem idehaza.
le fotózom..
Köszönöm szépen, sokat segítene.
BHG EMO-1Sziasztok,BHG EMO-1 digitális frekvenciamérőhöz van valakinek rajza? Az újabb fajta, már nem csöves hanem IC-s kivitelőhöz. Van egy nekem de a kvarc környékén valami füstöl, ha bekapcsolom, szeretném megjavítani. Rajz hiányában a sötétben tapogatózom, a visszafejtésre meg még nem tudtam magam rávenni. Így néz ki. JVC RC-W301 kétkazettás rádiós magnó kapcsolási rajzát keresemInterneten sem, Elektrotanya oldalon sem találtam. Sem a rádió sem a magnó nem szól, de pl. a mobiltelefon "kattogását" szépen közvetíti.W5903 mosógép, ELP165-s panel csatlakozó funkcióiSzevasztok!Keresem a W5903 mosógép elektromos blokk diagramját. Ezen belül az ELP165-S panel javításához lenne szükségem a csatlakozó pontok kiosztására. Természetesen ha valaki tudna kapcsolási rajzot, az már teljesen a kánoán lenne. Elöre is köszönöm a segítséget. Üdv. M. A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2025
Szia
INNEN le töltheted a rajzot, mondjuk az a W303-as de lehet hasonlit a W301-esre. A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |