Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3675 / 3675
(#) CIROKL válasza Ge Lee hozzászólására (») Hé, 19:30 /

Á már 40 milkából lehet egy 50 nm vityillót összedobni.
(#) zolika60 válasza Ge Lee hozzászólására (») Hé, 19:34 /

Idézet:
„Találsz ott olyan videót ami olyan házról készült aminél most szigetelték a födémet "ingyen" (vissza nem térítendő), azóta szépen penészednek a sarkok.”

Mindent lehet rosszul is csinálni. Vissza kell hívni a "mestert" hozza rendbe. Azért mert állami támogatás van rajta nem kell rossz munkát végezni.
Mondjuk én sajátkezűleg végeztem a szigetelést, és ezért jó is. Nincs penészesedési probléma. Sőt ilyenkor fűtés idején kifejezetten száraz bent a levegő ezért párologtatnom kell.
(#) Bakman válasza Ge Lee hozzászólására (») Hé, 19:52 /

Találsz ott olyan videót, amit szépen mutatja, hogy jól is meg lehet csinálni. Nálunk is szigetelve van minden, műanyag nyílászárók vannak és nem penészes semmi.
(#) jani1987 válasza Ge Lee hozzászólására (») Hé, 21:37 /

Számításaim szerint nehezebb lehet a telket megszerezni mint egy max 36m2-es épület felépítése.
Zolika: itt szürke agyag van, a beton meg 36 ezer körül van per m3.
A hozzászólás módosítva: Hé, 21:38
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Kedd, 6:36 /

Nekem vert falú házam van, mégis tudtam úgy szigetelni, hogy nem penészes és nincs gond a hideggel sem.
(#) Ge Lee válasza jani1987 hozzászólására (») Kedd, 7:35 /

Igen, olyan telket én sem tudok venni a környéken amilyen nekem kéne, mert ahhoz kéne egy időgép. Mezei telket meg utánad dobják. Az ára meg nyilván annak függvénye, hogy hol van, az szabja meg hogy fél millió vagy 20 millió egy telek. Meg majd a rá épülő ház későbbi értékét is az fogja meghatározni.
Új házba betont én csak abba a 8 lyukba öntenék ami azokat a vas zártszelvényeket tartaná amik aztán (összehegesztés után) az egész könnyűszerkezetet.
Következő: »»   3675 / 3675
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem