Fórum témák
» Több friss téma |
Abszolút jogos, de ez már oké, rendelkezésre áll.
Ott bukhat el még a dolog (én jártam így), hogy a tv régi és régi rajta a Netflix alkalmazás.
Köszi. Ezek nem frissíthetők olyan egyszerűen, mint egy mobiltelefon?
Persze.
Van itthon okostévé, ki-kipróbalgattam, Wifi-ről megy a mostanin is aYouTube, Netflix előfizetésem nincs, de ott az ikonja, biztosan menne az is. Meg néhány ingyenest mar próbaltam régebben. A telefonos dolgot se vesd el, a telefon Wifi-jét is megoszthatod a TV-vel. (Amikor rosszalkodott a mobilinternetem, akkor a telefon volt a kis internetmadzagom )
Vannak a neves gyártók (Samsung, LG), a regi okosTV-iket ha megfrissíted, onnantól nem lesz (pl) YouTube.
Új keszülekeknel ez (jónehany évig) nem lesz problema. Erdekesseg: régebbi török TV-k nem ilyen kényesek a frissülésre A hozzászólás módosítva: Szo, 16:30
Értem. Ezek szerint használt tévénél bele lehet futni ilyenbe......
Igen, ahogy már írták, de figyel oda, hogy mit veszel.
Csak olyat vegyél meg, amelyikbe bele lehet telepíteni a Firefoxot a saját menüjén keresztül a saját "market-ből" a neten keresztül, mert ami bennük van böngésző gyárilag, az enyhén szólva reklámnézegető, használhatatlan. Ugyanez vonatkozik a YouTube applikációra is ami szintén benne van. A Netflix az egy külön kategória, oda előfizetés kell mindenképpen. Tehát, bele kell tudni rakni a Firefoxot, és abba az UblockOrigint, és ekkor ha ezen keresztül nézed a Youtube-t, és még valamilyen filmes oldalt, az mind reklám és felugró reklámablak nélküli lesz. Ajánlott hozzá egy egér és valamilyen billentyűzet is, hogy ne keljen mindent a távirányítóján keresztül pötyögni......
Én speciel Yt nézésre csakis Operát használok, annak nem kell telepíteni semmi kiegészítőt,
magától gyomlálja a reklámokat...
Én tényleg csak kipróbaltam az okosTV-ket, ezt a mostanit is, de nem hasznaljuk mégcsak a YozTube-t sem. De két Jamie es a csodalámpa reszt megneztünk,-egyetlen reklam sem volt.
Amúgy: sohasem értettem, hogy ha valaki "ingyen" dolgokra vágy, az miert berzenkedik néhány reklámtól, ha beleakad... Finom az a kőleves? A hozzászólás módosítva: Szo, 18:59
Ha tudom a pontos típust, ki tudom guglizni, hogy a Firefox rátelepíthető-e?
A kőleves szerintem nagyon finom! Emlékszem, a mesét hallgatva, gyerekkoromban mindig iszonyú éhes lettem, olyan gusztusos volt a recept.
Általában igen. De a Google Gemini AI nagyon meg tudja könnyíteni a keresést, ámbár néha nyavalyog, főleg, ha elárulod neki, hogy ez neked miért kell.... Ha rendesen megfogalmazod neki a kérdést, akkor nem fog mellébeszélni és pontos választ ad.
Egyelőre, mivel már az is Chrome több mint egy éve, csak idő kérdése.
De azt hiszem a kérdező tudja mire írtam: felugró reklámablak nélküli..... Hiszen újabban az archive.org-rol sem szabad linkelni semmit, mert törlik a hozzászólást...
Még hacsak NÉHÁNY reklám lenne. De sajnos nem ez a helyzet.
Mára már úgy elharapódzott a Yt is, hogy gyalázatosabb mint bármelyik kereskedelmi csatorna.
Ezt mondjuk nem tudom honnan szedted...
Idézet: Bővebben: Link „Is Firefox Chromium based? Firefox is not based on Chromium (the open source browser project at the core of Google Chrome). In fact, we’re one of the last major browsers that isn’t. Firefox runs on our Quantum browser engine built specifically for Firefox, so we can ensure your data is handled respectfully and kept private.”
Jó, hát itt csak hozzáállásbeni különbség van.
Én ugy gondolom, hogy természetes, ha az "ingyenleves" azzal jár, hogy kapok némi "kereskedelmi üzenet"-et. Ezzel fizetek. Én el tudok ilyesmit viselni. Azzal sincs bajom, ha más kevésbé -csak azzal, hogy itt az én álláspontomért többször lebaltáztak. Olyankor én is lószerszámról gondolkodom. (Itt, ezen oldalon is INGYEN olvasgatva kapok kereskedelmi üzeneteket, a lap alján. Jól elviselem.) Nézd csak: A hozzászólás módosítva: Szo, 23:19
Ugye nem olvastad el, hogy mire válaszoltam? .....
Valóban a kis nyilacskára nem kattintottam rá, hogy lássam az operára gondoltál, mikor addig folyamatosan a firefoxról ment a szövegelés. Ebben igazad van.
A tévéket össze kell ismerkedtetned a WiFi hálózatoddal, utána már működni fognak.
Hát, ugye tegnap óta nem válaszolta meg senki a kérdést...
Na, légy szíves kifejteni, hogyan is kell ezt?
Tévé függő, de a tévék beállításaiban kell beállítanod a WiFi hálózatodat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)