Fórum témák
» Több friss téma |
Nyáklapot gyártó cégnél rendeltem nyáklapot. Hogy jön ide a könyvesbolt és edzőcipő? Az ügyfélszolgálatot nem látom értelmét kérdezni, feltöltöm a tervet, kapok rá egy árat, vagy megrendelem, vagy nem. Az egésznek az lett volna a lényege, hogy kicsit nehezen követhető az árképzés logikája.
Egyébként már kérdeztem ügyfélszolgálatot (más ügyben), az írták vissza, hogy a megrendelés után a műszaki kollégák tudnak válaszolni. Az árakat pedig sokszor úgy adják meg, hogy itthon az üres nyáklap többe kerülne.
Talán még erre sincs szükség, mert látszik a lényeg. Az első panel nagyjából ingyen van, a többiért néhány babszemet elkérnek. De ha a mohóság ezt megkívánja, akkor ketté lehet szakítani a rendelést, és így mindkettőt meglehet kapni szinte ingyen, mert így látszólag mindkettő elsőnek tűnik.
Ez így igaz. A rendkívüli, számunkra nyomott ár, számomra már csak indokolt állapotban "trükközök." Pl. "V", vagy én vágom, mert azt én is megcsinálom fél perc alatt.
JLCPCB nyák gyártatásaSziasztok!JLC-vel szeretnék komplett áramkört gyártatni... Egy usb csatlakozóval viszont meggyűlt a bajom. Amikor a nyákra kerülne, a modell helyett csak egy kis fekete fehér négyzet látható... Én hibázok el valamit, vagy nincs hozzá 3D-modelljük? Mitől lehet ez?
Úgy néz ki nincs hozzá model, de ez nem jelent semmit mert nem ez alapján fogják beültetni a csatlakozót. Ez csak optikai tuning.
Köszi! Remélem, hogy így van.... furán néz ki....
Az hogy mi legyen a panelen és hol, te határozod meg BOM lista alapján.
Gyártó semmilyen képet nem fog nézegetni A hozzászólás módosítva: Vas, 14:17
Ha ez most valóban egy USB C csatlakozó akar lenni, akkor szerintem kevés az a lábszám...
USB C PCB lábnyom... Ui.: Persze ha nem kell minden lábat bekötni, akkor ugyan jó lehet, de nézz utána, nehogy megtévedj.
A power-only / USB 2.0-only USB-C csatlakozó 6 lábú.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |