Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem, mindenki 4 órásban van, ahol vagyok, csak van, aki 08:00-tól és van, aki 08:30-tól van a buszközlekedés függvényében.
Sziasztok,
Jelentkezem az idei találkozóra. Nagy valószínűséggel ott tudok lenni. Május második hétvégéje foglalt évek óta a nejemék osztálytalálkozója miatt, de jelenleg a többi nap szabad. Kerékpárral tervezem az oda-vissza utat! (Vonyarc <-> Györök)
Vagy nem. Azt hinned, emlekszem rá? Azt sem tudom mar, hogy fekete, vagy fehér tápegység volt. A kétméteres hosszabbitója szürke-e, vagy fehér?
![]() Mindegy is, ezzel már nem foglalkozunk annyira.
Köszönöm az információkat, így már akkor pontosan értem.
Írtam az imént, oszt elveszett?
Nos, a lányege az volt, iszonyú készülök BAFTA III.-ra
Megvan a szomszéd hely, de előre kell szólni valamivel. Holnap beszélek a csajjal, aztán referálok.
Az én sátra(i)m is vagy 15 éve nem volt(ak) felállítva.
Rátermett csaj szerintem neked szegezi a kérdést, hogy Feri bácsi:
- Mikor, - Hányan?
Akkor a 15 pl. jó lenne. Én is akkorra gondoltam, ha a távjelzés szerint épp nem zegernyés idő várható akkortájt.
Az első BAFTA alapján jól értem-e?
-15-én (péntek) elsők érkezese, rendezkedés, készülődés -16-án (szombat) a talalkozó főnapja -17-én (vasárnsp) oszolj Így?
Mivrl majus volt felvetve, es Jancsikának szólt a valasz (aki csak majus masodik hétvégéjén nem ér rá) ebből május 15-16-17 jön ki.
Valószínűleg idén
De ezt tudjuk (hogy nem te szervezed), csak válaszoltam a kerdésedre, hogy mit, milyen időpontot beszélgetünk
![]() Ha jól értettem, Granpa ez időpontot célozza: A hozzászólás módosítva: Vas, 21:35
Ja, a többnaposoknak már 15-től, 16-a a buli,
17-e kiheverés, búcsúzás.
Ha úgy ismét megfelel, akkor nálunk megint le tudsz parkolni (de vonat is játszik), és hozlak/viszlek.
Ugyanez vonatkozik mnyuggerre is. Majd kitárgyaljuk a szívkatéterezés rejtelmeit. ![]() Szervező esetében erősen javallott: - Lenyírni a füvet, - Elpakolni az iszonyat mennyiségű lomot legalább az ajó elől, - Felrakni az polikarbonát esővédőt. Vagy bármit, amit öt...tíz éve igérgetsz.
Köszönöm a lehetőséget, ha még élek akkor megyek. Nem szív katéter volt, 2 stent , 1 carotis.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

17-e kiheverés,
búcsúzás.