Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem, mindenki 4 órásban van, ahol vagyok, csak van, aki 08:00-tól és van, aki 08:30-tól van a buszközlekedés függvényében.
Sziasztok,
Jelentkezem az idei találkozóra. Nagy valószínűséggel ott tudok lenni. Május második hétvégéje foglalt évek óta a nejemék osztálytalálkozója miatt, de jelenleg a többi nap szabad. Kerékpárral tervezem az oda-vissza utat! (Vonyarc <-> Györök)
Vagy nem. Azt hinned, emlekszem rá? Azt sem tudom mar, hogy fekete, vagy fehér tápegység volt. A kétméteres hosszabbitója szürke-e, vagy fehér?
![]() Mindegy is, ezzel már nem foglalkozunk annyira.
Köszönöm az információkat, így már akkor pontosan értem.
Írtam az imént, oszt elveszett?
Nos, a lányege az volt, iszonyú készülök BAFTA III.-ra
Megvan a szomszéd hely, de előre kell szólni valamivel. Holnap beszélek a csajjal, aztán referálok.
Az én sátra(i)m is vagy 15 éve nem volt(ak) felállítva.
Rátermett csaj szerintem neked szegezi a kérdést, hogy Feri bácsi:
- Mikor, - Hányan?
Akkor a 15 pl. jó lenne. Én is akkorra gondoltam, ha a távjelzés szerint épp nem zegernyés idő várható akkortájt.
Az első BAFTA alapján jól értem-e?
-15-én (péntek) elsők érkezese, rendezkedés, készülődés -16-án (szombat) a talalkozó főnapja -17-én (vasárnsp) oszolj Így?
Úrnak melyik évéről és hónapjáról beszéltek?
Mivrl majus volt felvetve, es Jancsikának szólt a valasz (aki csak majus masodik hétvégéjén nem ér rá) ebből május 15-16-17 jön ki.
Valószínűleg idén
De ezt tudjuk (hogy nem te szervezed), csak válaszoltam a kerdésedre, hogy mit, milyen időpontot beszélgetünk
![]() Ha jól értettem, Granpa ez időpontot célozza: A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2026
Ja, a többnaposoknak már 15-től, 16-a a buli,
17-e kiheverés, búcsúzás.
Ha úgy ismét megfelel, akkor nálunk megint le tudsz parkolni (de vonat is játszik), és hozlak/viszlek.
Ugyanez vonatkozik mnyuggerre is. Majd kitárgyaljuk a szívkatéterezés rejtelmeit. ![]() Szervező esetében erősen javallott: - Lenyírni a füvet, - Elpakolni az iszonyat mennyiségű lomot legalább az ajó elől, - Felrakni az polikarbonát esővédőt. Vagy bármit, amit öt...tíz éve igérgetsz.
Köszönöm a lehetőséget, ha még élek akkor megyek. Nem szív katéter volt, 2 stent , 1 carotis.
Csorvás akkor érdeklődés hiányában törölve...
Hát akkor legyen az, hogy Február 8, vasárnap reggel hatkor elindulok Pestről Csorvásra.
Csongrádon elintézzük/felcuppantjuk akit/amit kell. Csorváson örömködünk. Hazafelé Békéscsabára beköszönünk. Lehet szentesen és Bócsán sok időt nem töltünk. Éhen még soha nem haltam.
A héten voltam Békéscsabán. Nem jött össze a találkozó nyugger Janival.
Idézet: „A héten voltam Békéscsabán. Nem jött össze a találkozó nyugger Janival.” Én meg elmegyek Csorvásra pontosan kettő hét múlva, hátha szórványban lészen ott valaki. Reggel hatkor indulok. Mi a kérdés?
Bocsánat, hogy miattam nem jött össze a találkozó.
A 90 éves apósom dupla leszúrt Ritzbergert mutatott be a jeges járdán. A bírák felkar töréssel díjazták. Ott kellett tevékenykedni. Úgy néz ki, 6-8 hétig minden hétvége be van táblázva.
Köszönöm szépen a megértésed.
Ez az év rosszul indult. 9-én temetés, most meg ez...
Nincsen miért.
![]() Pestről szerintem akkor csak én megyek majd Csorvásra, mert korán kellene kelni.
RÁPAC26
Az élet úgy hozta, hogy ismét közeledik Békéscsaba. ![]() Ami nem akkora meglepetés, mert Békéscsaba is szokott (sőt állandóan ottan, igazándiból nem megy az sehova, meg nem is kakaskodó típus) lenni, és évszakok (három havonta) is szoktak lenni ugyanott. Rágyúrván nekiláttam készülődni, és eldöntöttem, hogy Február 8., Vasárnap elmegyek Csorvásra. Tények talaján maradva, Február 7.-én Szombaton megfőzöm a pacalt, főtt krumplival, és bepakoljuk Csorvásra az ingyen vihetőket. Vasárnap hajnalban meg nekiindulok. Csorváson csabai szervezőkkel kupaktanács. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

17-e kiheverés,
búcsúzás.